Bir oğlum var yeni bir birliktelik

kesinlikle yazdıgın her cümle o kadar dogru ki yürütmek isteyen baba olduktan sonra hele ki hamile bir anne ise ortada her türlü sonuna kadar gider

Aynen , benim kizdigim nokta sanki biz cocugumuzu sevmiyoruz , dusunmuyoruz , bir erkek icin evleniyoruz
Nasil bir dar bakış acisidir anlamak mumkun degil

Bunlara cevap verilmesi şu anda çok zor çünkü burada kimse şu anda size olur ya da olmaz diyemez zaten çok yeniymiş bence bir süre kafanızı dinlemeniz iyi olurdu. Gözlemleyerek çevresiyle ilişkilerini tartarak size davranışların bakarak zamanla verilecek bir karar aynı evde olup olmayacağı siz tek başınıza değilsiniz bir çocuğunuz var aynı yaşlarda iki kardeş bile zor anlaşıyor onların anlaşması da zor olacaktır bunu zamanla anlayabilirsiniz ama hemen ciddi olursa falan diye düşünmeyin çabuk karar vermeyin çok erken

Oğlumun yeri hep ayrıdır benim için evet küçük de parçam ama büyük benim yoldaşımdi hep . Ama oğlum zor bir çocuk oldu hep pedagog deyimiyle söylüyorum bunu. Dışlanmak diyemem aramızdaki tartışmayı duymuyor arkasından söyleniyor sürekli. Vicdan azabim kelimelere sığmaz sogumak evet ilk günkü gibi değil duygulari.m. ama oglumun tepkileri de çok keskin eşime. Arayı bulmaya çalışıyorum. Kızıyla da birlikte olacağız bayramda on günlük sürede tek duam kızı da çocukluğunu göstersin ve diyeyim bak o da çocuk. Başka türlü anlamayacak çünkü. Sanıyor ki kızı otuz yaşında kadın o hareketleri yapmıyor. Bilmiyor aynı evin içinde olmayınca kızıyla çocuklar nasıl davranır. Eski eşim de oğlumu tanımıyor mesela onun yanında herşeye tamam der oğlum.

bi mola verseydiniz

Çoooooook iyi tanı sonra başlarsın afana uyarsa bir ilişkiye

Bende bosanalı 3 ay oldu. 15 yasinda ve 19 aylık 2 kızım var.insan boyle zamanlarda duygusal boslukta oluyor.bana da onceden tanidigim biri yazmaya basladi.netten yazistik hosuma gitti vs ama ben bu duruma bi son verdim.onceligim kizlarim cunku.tabi kendi mutlulugumuzu da unutmamak lazim ama daha cok erken.nefes almak lazim.hayata karsi bi cizgi cizmek lazim ki saglam adimlar atabilelim diye dusunuyorum ben

Siz iyi örnek olabilirsiniz, benim gördüğüm ornekler hep çok kötü. Üstte bir arkadaş bile yazmış, diğer eşinden olan çocuğu, ikinci çocuğu olunca dışlanmış. Kusura bakmayın ama herkes sizin kadar şanslı olmayabiliyor. Sizin de, bu konuda yüzünüz güldü diye, herkese okey vermeye hakkınız yok.

Kafamda bir suru sorular: Insan isinamadigi birinden neden bebek yapar? Hem de 3-4aylik evli iken. Isinamadigi biriyle evlenip diger kisiyi neden yari yolda hem de hamile hamile birakir? Nisanlilik donemi tanima donemi degil mi? Isinamadiysa nisanliyken ayrilmadi gerekmez miydi? Bu olayi bir de karsi taraftan dinlesek bakalim kadin ne diyecek. Peki hamile bir kadini bu kadar kolay birakan vefasiz biri bir gun sevgim bitti diye baska birini de birakamaz mi? Ayran gonulluluk degil de nedir bu?

Neden olmasın ama biraz zaman tanıyın birbirinize çünkü Emin’im bundan sonra kalıcı ve sağlam adımlar atmak istersiniz. O yüzden aceleyle karar vermeyin derim. Birbirinizi tanıyın ailelerinizi tanıyın.

Bence durumunuz eşit değil adamla , mutlu yuva hayallerine kapılmadan önce adamın neden boşandığını iyice araştırın derim , sonra kızı sizinle mi kalacak 2 çocuğun sorumluluklarını alabilir misiniz ? Bunları sorun kendinize

Bunun şans ile alakasi yok , akil ile alakasi var , bir kadin akilli ise zaten cocugu icin de kendisi icin de dogru secimi yapar , sizin etrafinizdaki kadinlar yanlis evlilik yapmis diye siz de bunu genelleyemezsiniz ve boyle bir forumda ofkeyle dile getiremezsiniz bunu
Sizin dusuncenizi yansitan baska mesajlar yazanlar da oldu ama hicbiri sizinki kadar ofkeli ve itici degildi , insanlari kotu annelikle , erkek deliligiyle sucluyorsunuz acik acik yazmasaniz da
Bu kadar buyuk konusmayin , insan kinadigi ile sinanirmis

İstediğim yorumu istediğim gibi yaparım hanımefendi. siz konu sahibi misiniz, bu kadar icerlediniz? Bosanali üç ay olmuş bir kadin, bir erkekten önce, çocuğunu düşünmeli. Ne bu acele? Konu sahibi hepimize sordu bu soruyu ve konu sahibi olmasına rağmen sizin gibi kafayı takmadi yorumuma. Evet, öfke duyuyorum, daha minicik çocukla boşanır bosanmaz erkek mevzusuna geçenlere öfke duyuyorum. Bir durun, bir nefes alın diyorum böyle annelere. Çokta doğru söylüyorum. Bu benim fikrim ve değişmez, uzatmayın.

Akıllı kadın nedemek ya.. Adamın gerçek karekterini nasıl bilebilirsin.. Aman Allahım!! Dışardan melek gibi görünüp gizli gizli üvey oğlunu taciz eden bir üvey baba tanımışlığım var...boşandı lar. Kadın çok akıllıydı sözde! Adam çok düzgündü... Ne olduuuu peki,? Kınadığınla sınanırsın derken, diğer kadınları kınamakda neyin nesi.. Çocuğum olsa Boşansam, hele de erkek çocuğu... Yetişkin plana kadar evlenmem... Kendi tercihim olarak, Bi parçMda eksilmez hani. Evlat bu ya evlat..

Ben uzatmamak için akıllı kadın konusuna değinmedim ama sevgili milana ya göre, kendisi çok akıllı bir kadın olduğu için çok doğru bir seçim yapmış ve çocuğuna çok iyi babalık yapmış seçtiği adam. Ama mesela üsteki üyelerden biri akılsız bir kadın olduğu için doğru seçim yapamamış ve cocuguna üvey babalık yapmış, evlendiği adam. Kendini evlenmeden önce melek gibi gösteren, senin çocuğun benim coccugumdur diyip kadına güven veren, göz boyayan adamlar da suç yok, suçlu akılsız kadın. İnsanın tuzu kuru olunca kimi suclayacagini bilemiyor işte, naparsin.

Ben de diyorum ki, bu iş genelde hoş devam etmeyen bir iş, hele ikinci ortak çocuktan sonra, sarpasariyor. Dayım da gördüm bunu ben. çocuklu kadınla evlendi. Ama ortak kızları olunca, çocuğu asla istemedi. etrafimiz bu kadar güvenilmez insanla doluyken, ne var yani, çocuk büyüyene, kendini kurtarana kadar, hayatına erkek girmese. O yaşta çocuk, kötü bir.l muameleye maruz kalsa, anlatamaz bile. Ben mi çok ince düşünüyorum bilmiyorum ama yavruma sevdiğim bile olsa bir adam höt dese kaldıramam. Evlat bu ya.

Son düzenleme:
İcerlemedim , istediginizi dusunebilirsiniz ancak dile getiris sekli bir forumda boyle olmamali dedim , keske anlayabilseydiniz
Siz nasil istediginiz yorumu yapiyorsaniz bende yapabilirim zira konu sahibi evli degil ancak ben sizin yerdiginiz evliligi yapan bir kadinim
Siz şans isi dediniz bende akil isi dedim , pazardan gozu kapali domates secmiyoruz evlenecegimiz adami seciyoruz hemde ikinci defa , evet akilli secim yapmak zorundayiz evladimiz ve kendimiz icin dedim , bunu da istediginiz yere cekebilirsiniz
Sizin cevrenizdeki , dayiniz da dahil adamlarin kotu olmasi dunyadaki tum adamlarin kotu oldugu anlamina gelmiyor , benim cevremde de tonla cocukla ikinci evliligini yapan kadin var , hicbiri de pisman degil
İnsan kendi gibi bilirmis karsisindakini , o yuzden uzatmaya ve polemige gerek yok , konuya da son yorumumdur

Hala akıldan dem vuruyorsunuz başkalarına büyük konuşma derken aslında siz büypk konuşuyorsunuz... Ne profesyonel yalancı adamlar var, 4 5 yıl gerçek karekterini rahatlıkla gizler. Üyenin dayısına topu atmışsınız, pardonda... Bu konularda aşırı agresif tutumunuz sanki kötü deneyim yaşamışsınız gibime geliyor... Kimsenin güvendiği dağlara kar yağmaması dileğiyle,)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…