Bir oğlum var yeni bir birliktelik

küçükken kabullenmeleri daha kolay ama karşı tarafı iyi tanıdığınızdan emin olun, boşanma sebeplerini iyi öğrenin.

Öncelikle boşanalı 3 ay olmuş sen bu adamı ne kadardır tanıyorsun ki evlilik düşünmeye başladın? Önce bir dur kendine gel. Çocuklu olunca işler kolay olmayacak şimdi tamam diyen yarın yan çizebilir.
Tamam senin çocuğun ama bir yandanda eski eşinin çocuğu belki ağzı yüzü eski eşine benziyor. Bunu bu adam kabul edecek. Yarın bana eski eşini hatırlatıyor dememeli.

Eski eşin çocuğunu almaya gelecek belkide bu adam ile yüz yüze gelecek. Aynı yatağı paylaştığın kişi ile karşılaşmayı kabul edebilecek mi?

Her şeyden önce bu adam eşinden niye ayrılmış sevmemişte olsa hamileyken eşini bırakan bir insan bana normal gelmedi. Bu arada adamın niyetinin evlilik olup olmadığıda muamma.

Önce şunu bil istisnalar vardır ama kimseden çocuğun öz ana babası gibi olmasını beklememelisin. İnsanın yeri geliyor kendi çocuğuna sabrı kalmıyor. Öz babası kızar üzülürsün bu adam kızdığında ne tepki verirsin.
Canım benim tavsiyem önce çok erken iyi düşünüp karar verilmesi gereken bir şey. Bu kadar kısa sürede bir ilişkiye başlaman bile normal karşılanmayabilir. Bence biraz çocuğuna zaman ayır. Önce onun hayatında oluşan eksiklikleri tamamlamaya çalış.

Neden olmasın. Karşılıklı sevgi saygı olduktan sonra herşey olur. Şayet krsınızds düzgün bir insan varsa evldınızada iyi gelir. Ama acele etmeyin derim. Görüşün konuşun tanıyın bir güzelce.

Çocuk küçük olduğundan yeni hayatına adapte olması daha kolay olur. Karşı tarafın da bir evladı var ve sizi anlayabilir birçok konuda. Gayet güzel evlilik olabilir bence.
Ama tabi kişiliği karakteri önemli. Eşiyle neden boşanmış önemli.

Benim fikrimce,
Muhakkak zor bir evlilikten yeni çıktınız.
Gönlünüz varsa,iyi geliyorsa,
Çocuğunuza yansıtmayacağınız şekilde devam edin.
Yani hemen çocuğunuzla tanışmasına gerek yok bence.

Çocuğunuzla olan zamanın dışında ilişkinizi gayet güzel yürütürsünüz.
Ben yeni boşanmış birinin hemen ciddi ilişki yolunda yürümesini pek sağlıklı bulmuyorum.
Nefes alın,deneyin,gezin biraz bekarlığın tadını çıkarın.

Pedagog eşliğinde,çözülmeyecek sorunlar değil. :)

Merhaba
Konunuzu gördüğüm için üye olmak istedim. Çocuğunuz Var diye hayatınız bitti demek değil. Mutlu çocuklar mutlu anneler ve babalar ile oluyor. Ayrıca her insanın kendisini toparlama süresi bambaşka. Kimisi senelerce kendisini toparlamaya, yaralarını sarmaya çalışırken, bazı insanlar sıkıntılarını daha kısa sürede atlatabiliyor.
Su kadar sürede söyle karar verin böyle yapın demeyeceğim. Siz zaten kendinizi ve çocuğunuzu en iyi tanıyasınız .
Ama nasıl olur olur mu derseniz? Olur hemde çok güzel olur demek için geldim. O kadar güzel olurki siz her zaman çok şükür diye uyanırsınız.

Tabi ki evlenebilirsin tekrar ama ben süreyi çok çok az buldum , ne ara boşandın, ne ara tanistinda evililigi dusunmeye başladın.
Cocugun daha cok küçük temkinli olmalısın.
Ve evet en ilk çocuğunun çıkarını ve rahatını düşünmelisin.

O kadar güzel tespitler yapmışsın ki canım.Bu hikaye farklı anlatılıyor erkek tarafından.Bir de kadınla görüşsün bakalım neler diyecek.

Merhaba
Ben boşanalı 6 ay oldu evet insan kendini boşlukta hissediyor ne güzel karşına biri çıkmış
Çocuk babadayken çık sevgilinle gez dolaş keyfine bak evliliği rafa kaldır bence
Ben öyle yapıyorum mesela 2 çocuğum var benim evlilik düşüncem hiç yok
Benden hoşlanan bir adam var ilgisi hoşuma gidiyor bende çocuklar babalarında olduğu zaman onunla vakit geçiriyorum gezip yiyip içip eve geliyorum kafamı dağıtıyorum ilgileniyo da benimle en azından eskiyi düşünüp kafayı yememi engellemiş oluyo
bence sizde öyle yapın iyi geliyor evliliği düşünmeyin çok yıpranırsınız o yüzden anın tadını çıkarın
Kadınlara erkek delisi gibi muamele yapılmış yorumlar da kıssasa kıssas arkadaşlar oturup düşünüp ağlayıp kendimizi hasta edeceğimize birini bulup ( çok değer vermemek kaydıyla yoksa yine üzülürüz ) keyfimize bakıyoruz.
hı çocuklar mı zaten onlardan arta kalan zamanda keyif yapabiliyoruz yoksa nerde keyifff

Hayretle okudum kusura bakmayın. Çocukları babasına bırakıp bir adamla yiyip içip gezip keyif yapıyorum üstelikde evlilik düşünmüyorum diyorsunuz.
Peki sizle yiyip gezip tozan erkeğin sizden beklentisi ne???
Yani boşanan kadınlara gezilip tozulacak beklentisi olmayan gözüyle bakanlarıda anlamaya başlıyorum sayenizde. Bir de akıl vermişsiniz sizde öyle yapın diye.
Hayat sizin hayatınız da bir dedikodu çıkarttırıp çocuklarınızın başını önüne eğdirmeyin de..

Hangi arada birini bulma firsatini bulup ileriye donuk dusunce sahibi olabiliyorsunuz ortalik bide bu haldeyken bence bebeginizle ilgilenin uzun bi sure

Oğlunuz büyüdüğü zaman hayatınıza başkasını almak çok daha zor olur diye düşünüyorum. Hem oğlunuz kabullnemez hem de karşı taraf
Eğer aklınızda bunun dışında bir soru işareti yoksa neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…