Günaydın.BU anlattığı içime sinmedi benim.Burada milyon tane konu var kadın hamileyken fikirlerimiz uyuşmadı anlaşamadık sevemedik falan diye ayrılan ben hatta sanırım hiç okumadım...Mutlaka extrem bir sorun gelişmiştir.veya büyük sorunlar silsilesi bile olabilir aralarında.Hamile hiçbir kadın büyük meseleler yokken ayrılmayaı kabul etmez..Gelinlikle çıktığın evden koskocaman bir karınla tekrar baba evine gitmek/gönderilmek kolay şeyler değildir.Ben böyle bir kadın tanıyorum 2 kızı var şuan ikinciye hamileyken zaruretten ağlaya ağlaya ayrıldı kadıncağız çünkü eşinde hem şiddetgördü hem madde kullanımı hem eve para bırakmamak vs şeyler vardı....erkek elini cebine sokup ıslık çala çala uzaklaştı bitti gitti onun için....ama kadıncağız 2. bebeğini baba evinde doğurdu ve hayatla cebelleşiyor hala biri elinde biri kucağında.....Ben bu adamın anlattığı hikayeyi sevemedim....Herne olursa olsun hamile bir kadını ''adam'' olan bırakamaz ,hani evliliği kurtarma dene şey varya hah işte o butür durumlarda devreye giriyor,bir bebeğin olacaksa elinden gelen ne varsa denenmeli evlilikte ,hele süt kokan bi bebeğin varsa belki bir iki yıl uğraşılmalı anne baba olmak bunu gerektirir. denememiş bırakıp gitmek kolayına gelmiş.Kimbilir o dört duvar arasında neler yaşandı.özetle kendi doğmamış bebeğine acımayan adam sizin çocuğunuza şevkat gösterir mi ? Sanmıyorum....Nolur bebeğinizi de kendinizi de bilinemezlik içine sokmayın.