- 29 Ağustos 2014
- 1.367
- 2.488
- 133
- 32
- Konu Sahibi matmazelAnjel
-
Önce biraz nefes alsaydınız keşke. Bu kadar erken birliktelik sağlıklı olmayabilir.Merhabalar, ben eşimden boşandim 26 yaşımdayim, 2 yaşında bir çocuk annesiyim. Boşanalı henüz uzun bir süre geçmedi, şimdi taniştigim biri var, hoşlandim bana iyi geldi ilgisi kendisi de boşanmış oğlumla aynı yaslarda kızı olan biri. Bu tarz bir ilişki yürür mü? Daha çok erken bunlari düşünmek için ama olur da ciddiyete giderse aynı evin içinde yaşanilabilir mi? Oğlum bu durumdan etkilenir mi? Oğlum için bekar bir anne olmam mı daha rahat büyümesini sağlar...
Aslinda merak ettiğim şey bu durumdayken oğlum büyüyene kadar gönül işlerinden uzak mı durmalıyım bu mu oğlum için daha sağlıklı olur? Ben yeniden bir aile kurabilirsem günün birinde oğlum buna adapte olabilir mi... O yüzden boşanmış annelerin fikirlerini almak istedim. Önümü goremiyorum çünkü.
Cokta guzel olabilir bence.. durumunuz esit cunkuMerhabalar, ben eşimden boşandim 26 yaşımdayim, 2 yaşında bir çocuk annesiyim. Boşanalı henüz uzun bir süre geçmedi, şimdi taniştigim biri var, hoşlandim bana iyi geldi ilgisi kendisi de boşanmış oğlumla aynı yaslarda kızı olan biri. Bu tarz bir ilişki yürür mü? Daha çok erken bunlari düşünmek için ama olur da ciddiyete giderse aynı evin içinde yaşanilabilir mi? Oğlum bu durumdan etkilenir mi? Oğlum için bekar bir anne olmam mı daha rahat büyümesini sağlar...
3 ay önce kavgasiz gürültüsüz bir bosanmaydi,Ne zaman boşandınız?
Açıkçası uzun bir süre belki de bir daha hiç bilemiyorum evlilik düşünmüyorum, fakat yine de ihtimali kafamda dönüyor ve korkuyorum. Dediginiz gibi kendimi nadasa biraktim.Erkek arkadaşımın anneside 2.evliliğini yaptı ve evlendiği adamın erkek arkadaşımla yaşıt kızı vardı tabii onlar artık çocuk olmadığı için problem olmuyordu gayet anlaşıyolardı :)) ama 2.evlilik için acele etmemelisiniz bence, adamı çok iyi tanımıyorsanız özellikle. Devir çok kötü çok..
Ciddi bir ilişkiden daha yeni ağzınız yanmış, biraz yoğurdu üfleyerek yiyin, şu an ciddi düşünmek için çok erken değil mi sizin için. Birbirinizi tanıyın tadını çıkarın. Ne aceleniz var hemen beraber taşınmak filan.Merhabalar, ben eşimden boşandim 26 yaşımdayim, 2 yaşında bir çocuk annesiyim. Boşanalı henüz uzun bir süre geçmedi, şimdi taniştigim biri var, hoşlandim bana iyi geldi ilgisi kendisi de boşanmış oğlumla aynı yaslarda kızı olan biri. Bu tarz bir ilişki yürür mü? Daha çok erken bunlari düşünmek için ama olur da ciddiyete giderse aynı evin içinde yaşanilabilir mi? Oğlum bu durumdan etkilenir mi? Oğlum için bekar bir anne olmam mı daha rahat büyümesini sağlar...
Bi bekleseydin canim cok acele etmissinMerhabalar, ben eşimden boşandim 26 yaşımdayim, 2 yaşında bir çocuk annesiyim. Boşanalı henüz uzun bir süre geçmedi, şimdi taniştigim biri var, hoşlandim bana iyi geldi ilgisi kendisi de boşanmış oğlumla aynı yaslarda kızı olan biri. Bu tarz bir ilişki yürür mü? Daha çok erken bunlari düşünmek için ama olur da ciddiyete giderse aynı evin içinde yaşanilabilir mi? Oğlum bu durumdan etkilenir mi? Oğlum için bekar bir anne olmam mı daha rahat büyümesini sağlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?