Bir olay anlatacağım şimdi

Deryagullu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
340
161
18
43
Ben mi paramoyağım diye dşünüyorum..çünkü bu kadarı fazla, ayrıca daha önce birini ciddi bir şekilde suçlayıp haksız çıktım bu da oldı.bir de sizden yorum alıp haftaya doktorsan randrvu almayı düüşünüyorum..
Şimdi olay şu kısaca uzun da aslında benim arkadaşımın erkek arkadaşı var.doktor vw türkiyede alanında tek.arkadaşıma çok iyi davrandı.anlattığına göre yemeğini yedirdi,ona mükemmel masalar hazırladı,üşütmesin diye dışarı çıkarken yrümesi gerekiyorsa sardı sarmaladı,mücevherlwr aldı,ailesiyle tanıştıracamtı vs vs..
Ama arada kaybolma huyu vardı.ameliyattayım,akrabadayım vs diye günlerce.arkadaşım evine gittiğinde tel çalmış.bütün telwfonları ortada bu arada.bi kadın sesi telefonda samimi konuşuyor adam evdeyim arkadaşlar var sphbet ediyoruz diyor.kapatırken de gülüm diyor hatta.kız tepki verince de akrabam ne var bunda daha seni bilmiyorlar söylersem herkese de söyler vs diyor konu kapanıypr.çünkü kız evlenme korkusu olan bi kız zaten kaçıyo evlilikten.gece bi msj geliyor tel sessizde kız görüyor.msjı aç diyor açınca iyi geceler bitanem allah rahatlık bersin yaAn bi msj.kız eve gitmek istiyor yollamıyor gece diye vs.sonra sabah kız bitti deyip eve dçnmeye hazırlanıyor.diğer teli çalıyor adamın.bu arada adamın gece cvb ı msj ı atan eniştem oluyor.neyse ama alarm kurulmuş gibi çalıyor telve bangır bangır dışarı gelen konuşma sesi hiç gelmiyor.adam halam ağırlaaşmış,ölmüş diyor.gözleri doluyor.sonra hadi eşyalarını toplayalım o zaman diyor kız uçak biletini alalım vs diye.adam gece brn panik olmayayım diye öyle msj atmışlar yoklamışlar uyuyo muyum diye demiş.sonra kız etrafu toplamış toplan demiş.yine tel çalmıi alarm sesiyle..kız alarm gibi bakayım demiş.göstermeden saçmalama demiş açmış teli.konuşmaya başlamış vs..ama kız iyice yaklaşmış karşı tarafa ait hiç konuşma aesi gelmiyor.kapamış teli ölmemiş ağırlaşmaış gitmiyorum demiş.vs vs
Ya ben bu kızın bu adamdan ayrılması gwrektiğini düşünüyorum.ama kıskandığımdan taraflı mı bakıyorum bilmiyorum.olayı aynen akyardım sizce adam doğru mu söylüyordur.kızı boşa telaşlandırmayayım mı yoksa uyarayım mı bişi deyin ben kendime güveneöiyorum

Olayları anlayacağım diye beynim yandı, iki satır düzgün yazsanız keşke şu konuları yav. :d

Adam madem alanında tek bi google layın da hayatının peşine düşün.
Ya evlidir, ya nişanlıdır sözlüdür ya da ses filan gelmiyorsa şizofrendir uykusunda boğazlar filan aman dikkat edin
Tuhaflık olduğu kesin, e arkadaşın demiyo mu bu adam tuhaf diye.
Arkadaşın da bir garip.

gece cvb ı msj ı atan eniştem oluyor
Eniştesi bitanem diye mesaj atıyorsa sırf bu yüzden iliskimi gözden gecirirdim. Ayrıca önce öldü denilen kadın sonra nasıl dirilmis ? Neyse sizi ilgilendirdigini düşünmüyorum açıkçası. Bir kere uyarın,fazlasını yapmayın. Kör değil heralde arkadasinizda görüyor bunlari.

Öncelikle olayları yaşayan siz olsanız yorum yapalım ama arkadaşınızın derdini bu kadar üstlenmeniz tuhaf geldi.
Arkadaşınıza kafanızdaki soru işaretlerini iletmenizde bir sakınca yok ama onun ilişkisi ile alakalı yorum yapmanız sizi ileride zor durumda bırakır. Bırakın zamanla arkadaşınız versin kararını....

bunları yaşayan arkadaşın bu olaylara ne diyor ki.. siz kendinize bu kadar dert etmişsiniz. tanık olduğuuz bir olayda yok üstelik..

Anlatım bozukluğuyla gelen "Anladım Bozukluğu" yaşıyorum şu an.
Sizin düşünceniz bir şeyi değiştirmez. Paranoyak bir kişiliğiniz de varsa ikili ilişkilerde asla 3. ve yorum yapan taraf olmayın, yapacağınıza yıkarsınız.
Başkasının ilişkisini kendi algınıza göre yorumlayıp sonuç çıkaramazsınız.
Arkadaşınızın sıkıntısı varsa konu açsın o na yorum yapalım.

Bu nasıl anlatım biçimi kız inandiysa bırak böyle saçmalık mi olur ben olsam korkudan kaçardım

geçen günkü açtığınız konudaki kişilerle aynı kişiler sanırım.ona dayanarak yorum yapıyorum.arkadaşınız ile akademik olarak denk olmadıklarını söylemiştiniz.bu dr sevgilinin normalde kendine denk bir hayat arkadaşı var yada sevgilisi var ,onunla mesleki olarak falan paylaşımları başka.ama arkadaşınızla da daha farklı paylaşımları var aşk heyecan adı her neyse işte.dr birine halasının öldüğü niye söylenemesin,söylemeyecklerse sabahı bekliceklerse niye gece olmadık saatelrde arasınlar çok çelişkili ,gizlediği bir şeyler var orası kesin.tabi benim anlatılanlardan çıkan tahminlerim.

okurken zorlandim. zorlandigim icin de saglikli yorum yapamam. ve bir sey daha ekleyeyim, arkadasiniz icin parmaklarinizi yoracaginiza neden kendi gelip paylasmaz ben anlamam.

Ölen kadın yoğun bakımdaymış işte döndürmüşlermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…