- 22 Eylül 2014
- 119
- 65
- 98
- Konu Sahibi Deryagullu
-
O adam sen misin yoksa ? Şaka bir yana bir şey anlamadım..
A
Ama kız bakire
Aynı bende durumlar tatlımMerviş naber sen naptın kız
La lala lalla lala Muş miş mışBide şu kendi hayatınızı 3. Kişiler gibi anlatmayin yahu. .
Miş miş miş de mış mış mış
La lala lalla lala Muş miş mışaynen..
Kendimce komik geldide bu atar ne yani ? :) neyse komik değil o zaman istediğiniz gibi aman sinirlenmeyiniz. :)Komik mi diye düşünüyorum şuan
İşte bende seni benim derdim ilgilendirmez dedim ki..konuyla ilgili yorum yaparsan cevaplarım çünkü konuyu ben açtım.anlatabildim umarım
Pardon ne kokum çıkacak? Bu düşmanca tavırlar neyin nesi? İlla dertlerimizin ölçüsü sizin koyduğunuz ölçülerde mi olmalı? Konuyu bırakıp bana saldırmak da neyin nesi?Ben konuyla ilgili yorum yaptimda sende bunu anlayacak kapasite yok. Ilk konunda yas oldu 34 beni neden begenmiyorlar uhuhuhu diye hayiflanmissin ya. Al sana sebep. Ne okudugunu anliyorsun, ne sana soylenileni..
Hic cevap yazmaya zahmet etme.. Goz ardi ettik. Sen sende beni et ya da etme cok kalmazsin sen forumda.. Yakinda cikar kokun
Ayrılmışlar zaten yazdım önceki sayfalardaBence bu konuyla siz ilgilenmeyin. Adam bir şeyler karıştırıyor orası belli, kızın da gözünü boyuyor.Kız da duruma uyanmış. Ne yapacaksa kendisi karar versin.
Sürekli arkadaşınla ilgili konu açıyosun, bence biraz kendi hayatına bakBen mi paramoyağım diye dşünüyorum..çünkü bu kadarı fazla, ayrıca daha önce birini ciddi bir şekilde suçlayıp haksız çıktım bu da oldı.bir de sizden yorum alıp haftaya doktorsan randrvu almayı düüşünüyorum..
Şimdi olay şu kısaca uzun da aslında benim arkadaşımın erkek arkadaşı var.doktor vw türkiyede alanında tek.arkadaşıma çok iyi davrandı.anlattığına göre yemeğini yedirdi,ona mükemmel masalar hazırladı,üşütmesin diye dışarı çıkarken yrümesi gerekiyorsa sardı sarmaladı,mücevherlwr aldı,ailesiyle tanıştıracamtı vs vs..
Ama arada kaybolma huyu vardı.ameliyattayım,akrabadayım vs diye günlerce.arkadaşım evine gittiğinde tel çalmış.bütün telwfonları ortada bu arada.bi kadın sesi telefonda samimi konuşuyor adam evdeyim arkadaşlar var sphbet ediyoruz diyor.kapatırken de gülüm diyor hatta.kız tepki verince de akrabam ne var bunda daha seni bilmiyorlar söylersem herkese de söyler vs diyor konu kapanıypr.çünkü kız evlenme korkusu olan bi kız zaten kaçıyo evlilikten.gece bi msj geliyor tel sessizde kız görüyor.msjı aç diyor açınca iyi geceler bitanem allah rahatlık bersin yaAn bi msj.kız eve gitmek istiyor yollamıyor gece diye vs.sonra sabah kız bitti deyip eve dçnmeye hazırlanıyor.diğer teli çalıyor adamın.bu arada adamın gece cvb ı msj ı atan eniştem oluyor.neyse ama alarm kurulmuş gibi çalıyor telve bangır bangır dışarı gelen konuşma sesi hiç gelmiyor.adam halam ağırlaaşmış,ölmüş diyor.gözleri doluyor.sonra hadi eşyalarını toplayalım o zaman diyor kız uçak biletini alalım vs diye.adam gece brn panik olmayayım diye öyle msj atmışlar yoklamışlar uyuyo muyum diye demiş.sonra kız etrafu toplamış toplan demiş.yine tel çalmıi alarm sesiyle..kız alarm gibi bakayım demiş.göstermeden saçmalama demiş açmış teli.konuşmaya başlamış vs..ama kız iyice yaklaşmış karşı tarafa ait hiç konuşma aesi gelmiyor.kapamış teli ölmemiş ağırlaşmaış gitmiyorum demiş.vs vs
Ya ben bu kızın bu adamdan ayrılması gwrektiğini düşünüyorum.ama kıskandığımdan taraflı mı bakıyorum bilmiyorum.olayı aynen akyardım sizce adam doğru mu söylüyordur.kızı boşa telaşlandırmayayım mı yoksa uyarayım mı bişi deyin ben kendime güveneöiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?