Bir olay anlatacağım şimdi

Bir STOP koyaydin aralara iyidi ya bu nasil bir anlatim tarzi dalga gecer gibi???

Arkadasim yüz yüze degiliz , yüz yüze olsak belki anlasilir su anlattiklarin ama yazi ile olmuyor malesef...

O ona bunu demis bu buna bunu demiste kim kime ne demis bir gram anlamadim...

100 lerce cümleden tek cikarabildigim şu oldu senin bir kiz arkadasin ve doktor sevgilisi var bu okey, birde aralarda git geller yasayan kizlar var fakat bunlar akraba diye tanitiliyor buda okey, senin arkadas en son devreleri yakip bu adamdan ayrilmak istiyor buda okey...

Bence en dogrusunu yapar ayrilmakla cunku adam hicte normal seyler pesinde degil ben bunu cikariyorum arap saci seklinde olan yazindan...

Ne anlatıon sen yaaa okurkn mıdem bulandı. Dogru düzgun yazsaydın iyiydi. Sabah sabah sinirlerimi bozdun!

Bide şu kendi hayatınızı 3. Kişiler gibi anlatmayin yahu. .
Miş miş miş de mış mış mış

İşte bende seni benim derdim ilgilendirmez dedim ki..konuyla ilgili yorum yaparsan cevaplarım çünkü konuyu ben açtım.anlatabildim umarım

Ben konuyla ilgili yorum yaptimda sende bunu anlayacak kapasite yok. Ilk konunda yas oldu 34 beni neden begenmiyorlar uhuhuhu diye hayiflanmissin ya. Al sana sebep. Ne okudugunu anliyorsun, ne sana soylenileni..

Hic cevap yazmaya zahmet etme.. Goz ardi ettik. Sen sende beni et ya da etme cok kalmazsin sen forumda.. Yakinda cikar kokun

Pardon ne kokum çıkacak? Bu düşmanca tavırlar neyin nesi? İlla dertlerimizin ölçüsü sizin koyduğunuz ölçülerde mi olmalı? Konuyu bırakıp bana saldırmak da neyin nesi?

Bence bu konuyla siz ilgilenmeyin. Adam bir şeyler karıştırıyor orası belli, kızın da gözünü boyuyor.Kız da duruma uyanmış. Ne yapacaksa kendisi karar versin.

Bence bu konuyla siz ilgilenmeyin. Adam bir şeyler karıştırıyor orası belli, kızın da gözünü boyuyor.Kız da duruma uyanmış. Ne yapacaksa kendisi karar versin.
Ayrılmışlar zaten yazdım önceki sayfalarda

Sürekli arkadaşınla ilgili konu açıyosun, bence biraz kendi hayatına bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…