Bir olay anlatacağım şimdi

okurken zorlandim. zorlandigim icin de saglikli yorum yapamam. ve bir sey daha ekleyeyim, arkadasiniz icin parmaklarinizi yoracaginiza neden kendi gelip paylasmaz ben anlamam.
Kızın buradan haneri yoktur ki

Kızında yüksek lisansı var.evi,arabası var.çok alt bi durumu yok

Farkında mısınız ? anlatırken maddi olarak çok iyi karakter olarak sıfır izleni mi vererek çekilebilir mi yanıtı almak istiyormuşsunuz gibi hissediyorum...

Bu aeferde ben anlamadım: )
:) Kısacası paralı ama hödük , çekilir yanı var mı ? Siz olsanız ne yapardınız fikri istiyormuşsunuz gibi ...

Kız arkadaşınız evliliğe sıcak bakmıyor , adamdan gelen mücevher ler falan güzel , ses etmeyip devam mı ? Yazınızı anlamaya çalışırken kelime haznem zayıfladı:)

hiçbişi anlamadım ne noktalama işaretı var nede duzgun bı anlatım şeklı

Konu ben değilim ben anlattığını aynen aktardım.ayrıca yazdığım gibi telefondan yazdım.kusura bakmayın

Konu ben değilim ben anlattığını aynen aktardım.ayrıca yazdığım gibi telefondan yazdım.kusura bakmayın

Anlıyorum arkadaşınızı o halde yazdıklarımı da aynen aktarın lütfen , yorumunu merak ettim yazdıklarımın üstüne...

Google lad
ladk.evet bilgileri doğru

Mücevherde gözü değil ki..kız devam etmek iatemiyor ama doğruysa da diye bırakmıyor.ben inanmadım adama ama bişey diyemedim.çünkü ben bazen iyi niyetlidüşüünmediğimi düşünüyorum.yani kızın bu kadar sevilmesini kıskanıyor olabikirim.ondan sordum

Ama tutarsız buldum yazdıklarınızı , hem konu açıp yardımcı olmak istiyorsunuz , hemde kıskanıyor muyum diyorsunuz ...

Beyin jimnastiği yaptım hakikaten, arap saçına döndü biraz :)

Ya ben bu kızın bu adamdan ayrılması gwrektiğini düşünüyorum.ama kıskandığımdan taraflı mı bakıyorum bilmiyorum.
bu ne demek, o kadar kötüledin burda kimi neyi kıskanıyorsun
hiçbişey anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…