- 27 Aralık 2015
- 340
- 161
- 18
- 43
- Konu Sahibi Deryagullu
-
Kızın buradan haneri yoktur kiokurken zorlandim. zorlandigim icin de saglikli yorum yapamam. ve bir sey daha ekleyeyim, arkadasiniz icin parmaklarinizi yoracaginiza neden kendi gelip paylasmaz ben anlamam.
Telefondan yazdım haklısınızOkurken zorlandım doğrusu...
Ama ikili ilişkilere 3. kişinin müdahalesini doğru bulmuyorum...
Ya hu ben olsam benim derimBence sensin bu arkadasım dediğin kisi. Gecen de sen konu açmıştın yası buyuk Ada'mın yakışmıyor arkadaşıma fln filn diye...
Kızında yüksek lisansı var.evi,arabası var.çok alt bi durumu yokgeçen günkü açtığınız konudaki kişilerle aynı kişiler sanırım.ona dayanarak yorum yapıyorum.arkadaşınız ile akademik olarak denk olmadıklarını söylemiştiniz.bu dr sevgilinin normalde kendine denk bir hayat arkadaşı var yada sevgilisi var ,onunla mesleki olarak falan paylaşımları başka.ama arkadaşınızla da daha farklı paylaşımları var aşk heyecan adı her neyse işte.dr birine halasının öldüğü niye söylenemesin,söylemeyecklerse sabahı bekliceklerse niye gece olmadık saatelrde arasınlar çok çelişkili ,gizlediği bir şeyler var orası kesin.tabi benim anlatılanlardan çıkan tahminlerim.
Bu aeferde ben anlamadım: )Farkında mısınız ? anlatırken maddi olarak çok iyi karakter olarak sıfır izleni mi vererek çekilebilir mi yanıtı almak istiyormuşsunuz gibi hissediyorum...
:) Kısacası paralı ama hödük , çekilir yanı var mı ? Siz olsanız ne yapardınız fikri istiyormuşsunuz gibi ...Bu aeferde ben anlamadım: )
Konu ben değilim ben anlattığını aynen aktardım.ayrıca yazdığım gibi telefondan yazdım.kusura bakmayın:) Kısacası paralı ama hödük , çekilir yanı var mı ? Siz olsanız ne yapardınız fikri istiyormuşsunuz gibi ...
Kız arkadaşınız evliliğe sıcak bakmıyor , adamdan gelen mücevher ler falan güzel , ses etmeyip devam mı ? Yazınızı anlamaya çalışırken kelime haznem zayıfladı:)
Noktalama işaretleri yerli yerinde.harf hataları var.telefondan yazdım.kusura bakmayın.hiçbişi anlamadım ne noktalama işaretı var nede duzgun bı anlatım şeklı
Konu ben değilim ben anlattığını aynen aktardım.ayrıca yazdığım gibi telefondan yazdım.kusura bakmayın
ladk.evet bilgileri doğruOlayları anlayacağım diye beynim yandı, iki satır düzgün yazsanız keşke şu konuları yav. :d
Adam madem alanında tek bi google layın da hayatının peşine düşün.
Ya evlidir, ya nişanlıdır sözlüdür ya da ses filan gelmiyorsa şizofrendir uykusunda boğazlar filan aman dikkat edin
Tuhaflık olduğu kesin, e arkadaşın demiyo mu bu adam tuhaf diye.
Arkadaşın da bir garip.
Mücevherde gözü değil ki..kız devam etmek iatemiyor ama doğruysa da diye bırakmıyor.ben inanmadım adama ama bişey diyemedim.çünkü ben bazen iyi niyetlidüşüünmediğimi düşünüyorum.yani kızın bu kadar sevilmesini kıskanıyor olabikirim.ondan sordum:) Kısacası paralı ama hödük , çekilir yanı var mı ? Siz olsanız ne yapardınız fikri istiyormuşsunuz gibi ...
Kız arkadaşınız evliliğe sıcak bakmıyor , adamdan gelen mücevher ler falan güzel , ses etmeyip devam mı ? Yazınızı anlamaya çalışırken kelime haznem zayıfladı:)
Benim yok diye ona sardım sanırımsen bu arkadaşını neden bu kadar dert edindin kendine sürekli onun ilişkisiyle ilgili konu açıyorsun?
Benim yok diye ona sardım sanırım
Mücevherde gözü değil ki..kız devam etmek iatemiyor ama doğruysa da diye bırakmıyor.ben inanmadım adama ama bişey diyemedim.çünkü ben bazen iyi niyetlidüşüünmediğimi düşünüyorum.yani kızın bu kadar sevilmesini kıskanıyor olabikirim.ondan sordum
bu ne demek, o kadar kötüledin burda kimi neyi kıskanıyorsunYa ben bu kızın bu adamdan ayrılması gwrektiğini düşünüyorum.ama kıskandığımdan taraflı mı bakıyorum bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?