- 6 Haziran 2018
- 1.227
- 1.042
- 133
- 27
merhaba durumlar böyle kötüyken kendi bireysel sorunlarım için konu açmak istemezdim ama çok kötüyüm. Ailemden 5 kişiyi depremde kaybettik , annem babam ablam deprem bölgesine gitti kuzenimi, çocuklarını ve eşini enkazdan çıkarmak için ben hastaneden yeni çıktığım için gidemedim kardeşimle evde bekliyorum . Mental olarak çok kötüyüm ama bu en büyük korkum bu depremin hatta daha daha kötüsünün olacağı korkusu.. saçma olduğunu biliyorum ama saat 5-6 olmadan uyuyamıyorum uyanık kalınca herkes güvende olucak gibi hissediyorum. Çokça astrolog takip etmeye başladım bu gecenin riskli olduğunu söylüyorlar o kadar korkuyorum ki uyumamak düşünmemek için gelin evi diye saçma bir program izliyorum
Ne kardeşimle ne sevgilimle bunlari konuşamıyorum çünkü bu kaygılarımı anlayamıyorlar bizide korkutuyorsun çok paniksin diyorlar artçı deprem olduğunu görünce yüreğim ağzıma geliyor siz hayatınıza nasıl devam ediyorsunuz yaşım da küçük değil 25 ama kendimi toparlayamiyorum , bir gecede her şeyimi kaybedicem diye çok korkuyorum insanlar için çok üzülüyorum