- 17 Ağustos 2009
- 885
- 755
- 333
- Konu Sahibi ...BiHTeR...
bnm ruh halime göre değişir,bazen çok rahatsız olurum bazen de sallamam çok rahat olurum-tatlicadiarzu-
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acıkcası biyere girdigimde kım bana bakmıs bakmamıs umursamıyorum arkadaslarıma yonelıp bi sandalye kapıp yanlarına oturuyorum :))
yada bi marketteysem alısverısı yapıp cıkıyorum..
hiç dusunmemıstım biri bana baktımı die.. bundan sonrası için dusunurmuyum ..hayır..
bana kimse dönüp bakmaz
baksa da ben görmem, öyle millete bana bakıyor mu diye bakmam çünkü
baksa ne olacak bakmasa ne olacak
çok bakılanların artısı mı olmuş oluyor
ilk yorumu kendim yapiim:ecrin_bebek: girdiğim oratama bağlı eğer saygın bi yer ise evet hoşuma gider ne yalan söyleyeyim ama seviyesiz kişiler dönüp bakarsa rahatsız olurum seviyesizlerden kastım etrafta dolaşan pislikler anlamışınızdır yerimseniben hadii canlarımmm sıra sizdeee![]()
olabilir walla:roflol::roflol:evet repleri artıyo olabilir, rütbe meselesikaydirigubbakcemile3
topiği beğenmeyenler girmesin sizi zorla getirmiyoruz buraya. kime ne soracağımı siz belirleyemezsiniz. cvp vermek istemeyen de girmesin konuyu başka yöne çekip tartışma çıkarmaya çalışan da girmesin. üslubum da beni ilgilendirir bakalım ben sizin üslubunuzu beğeniyor muyum doğruyu siz bilmiyorsunuz herkes kendinden sorumlu. amacı başka yöne çekmeyen soruma cvp veren herkese tşk ederim
Aynen,nedense konusu beğenilmeyen her arkadaşın kaçış noktası buCADIARZUarkadaşım kimin girip kimin girmeyeceğini sen belirleyemezsin
olumlu eleştirilere açığız neden olumsuz eleştiriyi hakaret gibi algılıyoruz :uhm:
iki türlü eleştiri vardır
beğenen yazar açıklamasını yapar
beğenmeyende neden beğenmediğini yazar bana gereksiz geldi diyebilir
sen kimseyi bu haktan mahrum bırakamazsın böyle bir yetkin yok yasakkelime
ayrıca herkes konuyu beğenecek yada sadece beğenenler yazacak diye bir kural yok
geçen gün bende bir konuda beğenmediğimi dile getirdim saçma bulduğumu söyledim
tepkimi ortaya koydum kimsenin buna karışmaya hakkı yok çünkü
lütfen cümlelerini kurarken insanları kısıtlayacak kelimeler kullanma yerimseniben