E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Cinarefeninannesi
-
hemen kötüye yormayın kızlar belki ağzından birden çıkmıştır
bende pasta yada sütlü tatlı yapacağım zaman açık süt kullanırım
içmek içinde kutu sütü tercih ederim
kızlar sutu fırlatır gıbı koydum mutfaga oda mutfaktaydı bı tepkı vermedı bıdahada görmedım zaten
kızlar sutu fırlatır gıbı koydum mutfaga oda mutfaktaydı bı tepkı vermedı bıdahada görmedım zaten
Sizde iyi tepki vermişsiniz ben olsam mahcupluktan ne yapacağımı şaşırır,utanırdım(utanacak bişey yapmamış olsam bile)...
Neyse bana göre kimsenin mutfağında rahat hareket edilmemeli, kimsenin evindede öyle...
Bu bir kez daha ıspatlanmış oldu, bundan hoşlanmayan insanlar var, yazık kadın demekki iki kuruşun hesabını yapmak durumunda kalan bir kadın... Kınamıyorum kimseyi...
Keşke sütlerini çelik kasada saklasaydı.Baştan önlem almış olurdu.
Hissettiğin kırgınlığı çok iyi anladım.
Birkaç yıl önce amcamlara gitmiştik.Akşam yemeğinde şaka yapıyor gibi önümüze birer tane biber dolması koymuşlardı.Ben onu yerken de amcam "vah vah kızın kemikleri acıkmış,siz hiçbirşey vermiyor musunuz evde buna?"demişti.
Çok şaşırmıştım,üstelik minicik biber dolmasını da kaç lokmaya bölüp yedim.Evde tüm tüm attığımı görse kendini de yemeyeyim diye kaçardı herhalde.
Üzülme,densizliğine ver:teselli:
canım bız halamla can cıgerız ona gıtmemı dört gözle bekleyen ve benı çok seven bırı bu sözune alınmıcagımı duşunerek söyledı buna emınım ama alındım işte ...dolaptada 2 lıtre daha sut vardı acıkçası....böyle demesı yersızdı.1 dedıgımı 2 etmez ne dersem yapar sureklı yedırır ıçırır neden böyle dedı onuda anlamadım ama şuan utanç duydugunu çok uzuldugunu bılıyorum tansıyon hastası zaten gecede hasta olmuş uzuntuden annem dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?