- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 698
- 36
- Konu Sahibi Cinarefeninannesi
-
sönmezcim dediğin gibi bile olsa her şeyin bir adabı vardır.canım benim son paramla alınmıştı o sütler.keşke bi sorsaydın deseydi arkadaş inanıyorum ki halasına kırılmazdı.
Walla benim halam kendi yemez yedirir.Hatta ona gittiğide bütün sevdiğim yemekleri yapar.Bir derdim olduğunda bilirimki o bana derman olmaya çalışacaktır.Sanırım benim halam istisna.
-tatlicadiarzu-
bır de şöyle bı olay var bızım evde de sütler ayrılır bılıyo musun
cunku içilcek sütler paketı 1,8 lira
ama pudınk yapılcak tatlıya nescafeye koncak sütlerın paketı 1 lıra
yanı resmen 2 kat f ıyat farkı var, ve pıdınk yapcaksak dandık süt kullanıyoz yani 1 lıralık
belkı onu ıma etmıstır ? olabılır mı, halan kötu bırıyse kötu degerlendır
ama ıyıyse ıyı degerlendır,
mısal benım hala cok kötudur ne yapsa hep hasetlıgınden yapıyor. o yuzden uzak dururum.
şimdi tedavi gördü normal oldu:) çok ciddiyim ilaç filan da kullandı tüm sülal dışlamıştı çünkü her gelene aynısını yapardı.bi çay içmeye git 1 saat içinde 3 kere süpürge tutardı:) hele birde pikiniğe götürdü akrabalar gelmişti.koridordan banyoya ıslak havlu sermiş milleti kapıda sıraya sokup banyoda yıkadıktan sonra içeri almıştı:)
ama tedavi gördükten sonra evine gitme kısmet olmadı.
Sanırım halanız sizden pek haz etmiyor hatta sizin bazı hareketlerinize sinir oluyor, bu yüzden bunu söylemiş... yani gıcık olduğu için.. Yoksa burdaki herkes bunu ayıp olduğunun farkındada o mu farkında değil...
Bu arada diyelimki yanılıyorum aslında size sinir olmuyor... Mesela benim zor bulduğum bir süt var:) hakikaten öyle ama, zor buluyorum bir tek o sütü içtiğimde afedersiniz ama beni rahatsız etmiyor, diğer sütlerin hepsini denedim gece uyuyamıyorum(anlamışsınızdır sanırım şişkinlik ve gaz problemi oluyor)
eee hamileyim süt içmem lazım bende eve geldiğimde eşim dolabımdaki o sütü açıp içmişse oooooo yıkarım o evi:))))))))) Şaka bir tarafa bende söylerim. Ben onu kendime ayırmıştım diye. Çünkü hakaten buldummu 5-6 kutu alıyorum markette bittimi kolay kolay gelmiyor, takip etmem lazım sürekli(doğuda marketi az olan bir yerde çalışıyoruz). Belki onunda zor bulduğu bir süttür..
Belkide onun evinde bu kadar rahat davranmanızdan hoşlanmıyordur. Bilemiyorum ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?