Bir paket sütün lâfı

ayrıca ben asker esıyım ve doguda görev yapıyoruz esımı göreve yolladılar bende ızmıre geldım aılemın yanına evıme donemem yengemdeyım suan halam nekadar çok gıtme desede

mecbur olmasanız da,gezmeye gitmiş olsanız da,
bu şekilde davranılması çok ayıp...
Türkler her zaman misafirperverdir,
kim olursa olsun,evine geleni en iyi şekilde ağarlamayı,
evinde olan herşeyi ikram etmeyi çok sever...
ama ,demek ki arada böyle sivriler de çıkabiliyormuş...
canınızı sıkmayın ve tepkinizi mutlaka gösterin ki,
anlayışı varsa anlasın...
sevgiler...

tepkımı un zaten bellı ettı lafımı kesınlıkle esırgemeyen bırıyım gecen ogluma elıne vurmuştum az bışı onu anneme söylemış halamda odaya gırınce ıster dvururum ıster severım bu hıç kımseyı ılgılendırmez dıye lafı koydum zaten gecen gunde

Bir paket sütün lafı da ediliyor ya helal olsun...
Yok ya bazı insanlar gerçekten patavatsız oluyor , ne söylediğini ve karşı tarafın ne düşüneceğini hiç bilemiyor...
İyi yapmışsın yengene geçmekle ... Ben olsam orda bir dakika durmamaya çalışırdım eğer alternatifim varsa... Yoksa da hiçbir şey yiyip içemezdim , helal filan etmez alimallah ... Bir bardak süt için yarın öbür dünyada sorguya çekilmek istemem ...

çok ayıp yaptıgı gercekten... sizi kırdıgını anlasa keşke..
mecburiyet veya keyfi mısafırlıkte olsa boyle yapmamalıydı..
kalacagınız bi yer varken orduevınde kalmakta sacma olurdu herhalde..
neysekı yengenız var ,halanıza muhtac değilsiniz.. klava:

geçmiş olsun canım,
gerçek yüzünü görmüşsün halanın.
ALLAHIM seni ve aileni korusun,
hayırlısıyla eşin görevini yapsın,
annenler taşınana kadar sabret,
ve bir daha onların bir bardak suyunu bile içme...........

bence ağzından kaçtı bir anda kötü düşünmeyin derim. patavatsızlığı tutmuş sonunda halanız sizin o olur böyle şeyler

Her dk patavatsızlıklar ıÇınde zaten her sÖzu bÖyle sonra kafası asagıda safmıŞ gıbı davranıyor

halanızı tanımam ama siz de her zaman patavatsız olduğunu söylüyorsunuz. vardır öyle insanlar. niyeti iyi mi kötü mü bilinçli mi yapıyor bu önemli bence. elin de olmadan yapıyor ve sonra pişman oluyorsa çok üstüne gitmeyin bence.

Patavatsız olursunuz ama kalp kırdığınızı fark ettiğinizde özür dilersiniz.Yada patavatsızsınınızdır bunun muhakkak farkındasınızdır.En azından evinizde kalan misafire konuşurken dikkat edersiniz.
Şahsen bana bunu ablam dese de alınırım ben.
Ama şunuda söyliyeyim kimsenin evinin dolabınıda açmam.Bırakın puding yapmayı kendi aldığım gazozu bile açıp içemem biri vermedikçe.Çünkü korkarım böyle durumlardan.

kaldıgım yer kımsenın evı degıl ayrıca ben yakınlık ıstıyorumkı acıp yapıyorum vede yemegınıde ben yapıyorum bazen

kaldıgım yer kımsenın evı degıl ayrıca ben yakınlık ıstıyorumkı acıp yapıyorum vede yemegınıde ben yapıyorum bazen

Ben sana bişey söylemedimki canım.Herkesin tercihi tabi.Yapı meselesi bir yerde.Benim evim dışındaki her ev bana kimsenin evi.Çok gerekmedikçe buzdolabını bile açmam başka evde.Ben sadece bu durumlardan korktuğum için korkarım yapmam dedim

halanız çok ayıp etmiş.. ama düşündümde 1. derece dışında (annem ve kardeşim) kimsenin evinde dolabını açmazdım.

Halan patavatsızlıkla karışık cahillik etmiş canım.
Derler ya Allah insanı cahilden korusun diye..... Valla cahil bir tanıdığın olacağına, akıllı bir düşmanın olsun... Yapman gerekeni yapmışsın canım zaten. Süt yerine konulmuş, evden de gidilmiş... Valla büyüklükte bir yere kadar.. Benim de teyzem öyledir. Kızları bile illallah diyor elinden.. Son olarak anneannemin rahatsızlığında koydu gerçek yüzünü ortaya... Bundan böyle merhaba - sana da merhaba.
Sende öyle davran bence. Ben teyzeme hala çok sinirliyim.

hala işte canım ya
adı üstüne hAL a ,
adı nerde üstünde bılmıyorum ama tum halalar böyle sanırım,
benımkının de bana cektırmedıgı ezıyet kalmadıydı, bosversene sen o gelinin kızı degıl mısın tabıkı aç kal öl geber walla onların düşüncesınde
nefret edıyorum halalardan
kötükedihüso
kalk gec yengene yaa yenge gıbısı var mı

bır de şöyle bı olay var bızım evde de sütler ayrılır bılıyo musun

cunku içilcek sütler paketı 1,8 lira
ama pudınk yapılcak tatlıya nescafeye koncak sütlerın paketı 1 lıra

yanı resmen 2 kat f ıyat farkı var, ve pıdınk yapcaksak dandık süt kullanıyoz yani 1 lıralık

belkı onu ıma etmıstır ? olabılır mı, halan kötu bırıyse kötu degerlendır
ama ıyıyse ıyı degerlendır,

mısal benım hala cok kötudur ne yapsa hep hasetlıgınden yapıyor. o yuzden uzak dururum.

Walla benim halam kendi yemez yedirir.Hatta ona gittiğide bütün sevdiğim yemekleri yapar.Bir derdim olduğunda bilirimki o bana derman olmaya çalışacaktır.Sanırım benim halam istisna.
Bende halayım.Maaşımın yarısını onlara harcarım.ısterimki herşeyleri olsun.
Bu durumda bende bir istisnamıyım
-tatlicadiarzu-

hmm evet nasıl bır hala varsa sende
ve dedıgın gıbı sen de nasıl bır yıgensen,
ama demekkı o da sevgıyı vermıs kı sana sen de harcıyosun oyle

yok bızde halalar ıstısnadır düşman ülke askerınden farksızdır .hala işte adı.
:1ninca:

pudınge içilen süt koyulur zaten atılan süt değil :bbo:
huzursuz olduğun yere girme derim

Sanırım halanız sizden pek haz etmiyor hatta sizin bazı hareketlerinize sinir oluyor, bu yüzden bunu söylemiş... yani gıcık olduğu için.. Yoksa burdaki herkes bunu ayıp olduğunun farkındada o mu farkında değil...
Bu arada diyelimki yanılıyorum aslında size sinir olmuyor... Mesela benim zor bulduğum bir süt var:) hakikaten öyle ama, zor buluyorum bir tek o sütü içtiğimde afedersiniz ama beni rahatsız etmiyor, diğer sütlerin hepsini denedim gece uyuyamıyorum(anlamışsınızdır sanırım şişkinlik ve gaz problemi oluyor)
eee hamileyim süt içmem lazım bende eve geldiğimde eşim dolabımdaki o sütü açıp içmişse oooooo yıkarım o evi:))))))))) Şaka bir tarafa bende söylerim. Ben onu kendime ayırmıştım diye. Çünkü hakaten buldummu 5-6 kutu alıyorum markette bittimi kolay kolay gelmiyor, takip etmem lazım sürekli(doğuda marketi az olan bir yerde çalışıyoruz). Belki onunda zor bulduğu bir süttür..
Belkide onun evinde bu kadar rahat davranmanızdan hoşlanmıyordur. Bilemiyorum ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…