- Konu Sahibi Cinarefeninannesi
-
ayrıca ben asker esıyım ve doguda görev yapıyoruz esımı göreve yolladılar bende ızmıre geldım aılemın yanına evıme donemem yengemdeyım suan halam nekadar çok gıtme desede
Her dk patavatsızlıklar ıÇınde zaten her sÖzu bÖyle sonra kafası asagıda safmıŞ gıbı davranıyor
halanızı tanımam ama siz de her zaman patavatsız olduğunu söylüyorsunuz. vardır öyle insanlar. niyeti iyi mi kötü mü bilinçli mi yapıyor bu önemli bence. elin de olmadan yapıyor ve sonra pişman oluyorsa çok üstüne gitmeyin bence.
Patavatsız olursunuz ama kalp kırdığınızı fark ettiğinizde özür dilersiniz.Yada patavatsızsınınızdır bunun muhakkak farkındasınızdır.En azından evinizde kalan misafire konuşurken dikkat edersiniz.
Şahsen bana bunu ablam dese de alınırım ben.
Ama şunuda söyliyeyim kimsenin evinin dolabınıda açmam.Bırakın puding yapmayı kendi aldığım gazozu bile açıp içemem biri vermedikçe.Çünkü korkarım böyle durumlardan.
kaldıgım yer kımsenın evı degıl ayrıca ben yakınlık ıstıyorumkı acıp yapıyorum vede yemegınıde ben yapıyorum bazen
hala işte canım ya
adı üstüne hAL a ,
adı nerde üstünde bılmıyorum ama tum halalar böyle sanırım,
benımkının de bana cektırmedıgı ezıyet kalmadıydı, bosversene sen o gelinin kızı degıl mısın tabıkı aç kal öl geber walla onların düşüncesınde
nefret edıyorum halalardan
kötükedihüso
kalk gec yengene yaa yenge gıbısı var mı
Walla benim halam kendi yemez yedirir.Hatta ona gittiğide bütün sevdiğim yemekleri yapar.Bir derdim olduğunda bilirimki o bana derman olmaya çalışacaktır.Sanırım benim halam istisna.
Bende halayım.Maaşımın yarısını onlara harcarım.İsterimki herşeyleri olsun.
Bu durumda bende bir istisnamıyım-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?