çok üzücü bir durum.nasıl yorum yapacağım bilemedim ama okuldan ayrılma fikrini kesinlikle annen ve sen unut.(gerçi annen bunu kesinlikle sinir anı ile söylüyor emin ol hiç bir anne çocuğunun geleceğiyle oynamaz)okuduğum kadarıyla sen başarılı ve saygılı bir kızımızsın
annenle genelde fikir ayrılığı varmıdır yoksa bu olay sadece bir pantolon için mi
bence annenin bir derdi var bunun acısı senden çıkmış üzülme
Acaba annenin bir sıkıntısı olabilirmi canım belkide sana patlamış olabilir o anda ...
Biraz bekle anneciğinle konuşmaya çalış sebebini sor en azından seni üzmek istemeyeceğini tahmin ediyorum ..
Annenizin ne sorunu var. Çünkü hiçbir aklıbaşında anne böyle tavır sergilemez. Sizin hatalı olduğnuzu inanmıyorum. Ama hatalı olsanız bile bu şekilde davranılmaz.
Tatlim Anlamadigim Icin Soruyorum Lütfen Yanlis Anlama ..
Annen Pantolon Giymeni Neden Istemiyor .. ?
Hep Etek Ve Elbisemi Giyiyorsun ?
Soguk Karli Kis Günlerinde Seni Düsünemiyorum Ya .. :26:
Yani Lütfen Yanlis Algilama Sagligin Icin Diyorum , Ben Bile Ne Kadar
Kalin Giyinirsem Giyineyim Üsürüm Etekle Filan ..
Birde Seninle Ayni Yaslardayiz , Bence Istedigini Giymekte Özgürsün ..
Yani 12-13 Yasinda Degilsin Ki Annene Ne Giyecegini Danisasin ..
Gercekten ''Ku$ak Farki'' diye Buna Deniliyor Galiba ..
Bence Annen Söyle Düsünmeli : Kizimin Icinde Hic Bisey Kalmasin ,
Giyimine Kusamina ,Yedigine Ictigine Karismayayim Doya Doya Bekarken Yasasin Giysin Istedigini , Evlenince El Oglu Izin Vermesse Üzülmez Böylece Bekarken Istediklerimi Yaptim Der ..
Yani Hayatini Yasasin Derken O Bar Benim Bu Bar Benim De Demiyorum ..
Seviyeli Bir Bicimde Özgürlügünden Bahsediyorum..
Umarim Bazi Seyler Degisir Hayatinda ,, Bu Saaten Sonra Zor Gibi Gözüksede ..
Sanırım aranızdaki sürtüşme daha çok iletişim kopukluğundan kaynaklanıyor.
Bunun yanında "kuşak farkı" diye tabir edilen görüş ayrılıklarıda işin içine girince bu tür sürtüşmeler
yaşamanız normal.
Annenizle mümkün olduğunca onun dilinden konuşup kendi adınıza açıklama yapmaya çalışın.
Birde tabi ne söylediğinizden daha çok neyi nasıl söylediğinizde önemli.
Keşke olmasaydın,okuldan alırım gibi lafları sinirle söylendiği kanısındayım.
Orta yolu bulmak için ikinize yakın olan bir büyüğünüzden de yardım alabilirsiniz...
ya biz 1 sene içinde anneanemi dedemi ve annemin dayısını kaybettik. bunun annem üzerinde çok büyük bir etkisi oldu ama ben de onunla üzüldüm yeri geldi ben de onunla ağladım. yeri geldiğinde de ben onu teselli ettim. bunlar üzerine bu kadar ağır lafları haketmediğimi düşünmüştüm. keşke hiç olmasaydın dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?