bir plan yaptım :p sizce tutar mı ?

yaaa cidden aslında öyle biri değil oturup hiçbirşey yapmadan beklemelimiyim peki.bekleyerek biryere varamayız ki... harekete geçmek lazım bence.. benim yaptığım kendimi küçük düşürmek olmıycak ki hayatıma katmak istediğim birşey için küçük bir çaba sadece.. emek vermeden elde edilmez....

he valla :) o kadar pazar günü buluşmayı ayarladım. boşa gitmesin bari.. ama şu bayılma numarası yerine başka bişeyler mi yapsam bilemedim ki ben *-)

ne zaman buluşacaksınız? kafaya koydun sen, planı uygulayacak gibisin

Son düzenleme:

iyide güzelim yani bi samimiyetin yoksa ordan geçer gibi yapıp birden nasıl o kadar samimi olucaksın çocuk anlamazmı anlarsa küçük duruma düşersin bence facete felan muhabbeti arttır biraz zamana bırakmalısın ha diyince olmaz sonra üzülürsün çocuk senden hoşlanmayacak belkide hayal dünyasında yaşama sen tamam planı yaptın gittin oraya vs. vs. oldu herşey çocuk senden hoşlanmadı çevresinde tanıdığın bildiğin ortak arkadaşlarınız varsa onlarla takıl onun gittiği yerlere git hemen şap diyede sevgili olamazsınız öle olmuyor o işler malesef

ya daha ben kızdan teklif gelipte reddeden erkek tanımadım:))) eğer kızın eli yüzü düzgünse zaten erkek buluşur.o eski tarihlerdeki erkekler yokgibi bişi.bide erkeğin 26-27 yaşına kadar tam anlamıyla oturmuyor.biraz hovarda meraklı ve çapkınım hayalleriyle yaşıyor.dene bence ne kaybedeceksin.ya tutarsa.kendini rezil et demiyorum hani daha önce ondan hoşlandığını belli etsen anlar.ama şimdi anlamaz.bizim gibi kurmuo erkekler ben evlenince anladım:)

ahahahaha ben de çok güldüm bu plana tam bir saf aşık gibi,ne güzel bence sen rüyandan çok etkilenmişsin canım.plan yapmak için acele etme,azıcık sabırlı ol bence .belki bi anda bi muhabbet ortamı oluşur facete,doğal yollarla samimiyet artar belki.hayat sürprizlerle dolu,ve hayatta her zaman sabredenler kazanır,kendini tut ve akışa bırak bir süre.

a diycem şaşırmış gibi yapıcam nasılsın napıyosun burda derken bayılıcam zaten kollarına =) sonra o da eşşek diil ya gel otur istersen bi su iç falan der.... sonra da ben .. şimdi iyiyim hayatımı kurtardın bu iyiliğini nasıl ödiycem derim belki bi kahve ısmarlayarak muhabbeti olur =) ve mutlu son =) bu şekilde samimiyeti ilerletmeyi düşünüyorum.. aslında bi konuşma planı da hazırladım kafamda. işler buna göre giderse ne ala gitmezse artık doğaçlama yapıcam allah ne verdiyse diğer söylediğin ihtimalleri düşünmek istemiyorum şimdilik ama olmazsa da olmaz sağlık olsun :) allah herkesin gönlüne göre versin =)

bebeyim süpersin =) hangi devirde yaşıyoruz cidden :) benimki 28 yaşında bu arada....

doğal yollarla sözü çok iyimiş rüyadan önce de ben ondan hoşlanıyomuşum ama farkında değilmişim. rüyadan sonra anladım... sadece rüyadan etkilenip te ondan hoşlandım deil yani :) ayy ne karışık anlattım :d plan şimdiye kadar kafamdaki gibi gidiyoya heycanlıyım şuanda o yüzden :d

canim cok mu yesilcam filmlerine baktin planin cok seker ama herkesin dedigi gibi tutmaz ancak turk sinemasinda tutar

canim bence uzatmadan direk cik karsisina seni daha yakindan tanimak istiyorum de, onunda gonlu varsa kabul eder yoksa bi bahaneyle red eder

hahaha mükemmelsin yaa kız onu filmlerde izliyorduk tutuyordu ama gerçekte tutarmı bilemiyorum tabi ama buluşmayı kabul ettiyse demekki göynü boş birini istiyor ama bayılma numarasını yapma çocuk sonra demesin beni görünce bayıldı diye iyi bi oyuncu olman lazım numarayı yemesi için

tutar inşallah dua edin :* :*

hee öyle diyim de kendini bişey zannetsin hıh. aslında ben bi de şöyle bişey düşündüm. hani gidicemya oraya napıyosun nasılsın falan derken birden ağlamaya başlıycam... o da ne oldu diycek ben daha da ağlıycam.. sonra o gel şöyle oturalım der falan sonra uydururum bişeyler işte kusura bakma beni böyle görmeni istemezdim ama az önce bir tehtit telefonu aldım bu bir süredir böyle devam ediyor. sinirlerim boşaldı o yüzden diye...iyi ki sen karşıma çıktın yoksa yolda kendi kendime ağlıcaktım salak gibi falan derim :d o da anlat der eminim.....ve öyle muhabbet uzar. ama bayılma numarasının biraz daha oluru varmış gibi geldi *-) bilmem ki ne yapsam *-) :)

Son düzenleme:

birak bu planlari benim sahane planlarim var sana bakk birinci plan: otobuse veya dolmusa binerse hemen sende bin ve onun ceketinin dugmelerini ve seninkileri birbirine bagla daha sonra durakda in ve sen inince mecburen oda inecek sonra dersin ki kader bizi birbirimize baglamis nasil amaaaa

gerçekten bu planı mı düşündün canım?

doğru söylüyosun tansiyon düşüklüğü iyidir o zaman herkesin başına gelebilir günümüzde yaygın görülen bir olay

yaa işin eğlence kısmından geçtiğimizde aslında ben bu zamana kadar bütün istediğim şeyleri çaba göstererek adımlar atarak elde ettim.. hiçbirzaman armut piş ağzıma düş diyen birisi olmamışımdır. bunun alışkanlığı heralde şimdi.. ben şimdi onu istiyorumya oturup ta bekleyemem.istediğim şeyler için bişeyler yapmam lazım.. haketmem lazım... oldu mu allah razı olsun çok mutlu olurum. ama olmayadabilir. elime yüzüme de bulaştırabilirim belki. ama işte o zaman elimden geleni yaptım da olmadı derim ! pişmanlığım olmaz içim rahat olur....

yok bea abartma.sende okadar süslenince ilgisini çekemezsen yırtsan çekemezsin:)

Son düzenleme:
sanki biryerlerde hatırlıyorum ben bunuuu şaka bi yana bu olmaz ki ama kuşum. düşün seneler geçti evlendik birlikte o filmi izliyoruz falan tam bu düğmeleme sahnesi geldi. bunun kafasına dank diye iner kuşkulu gözlerle bana dönüp herşey bir numaramıydı diye sormaz mı

bunu da mı düşünücektin der gibi oldu seninki düşündüm valla.... :) diğerinden daha kötü dimi *-)

gerçekten bu planı mı düşündün canım?

bence o gün hiç çıkma karşısına.gizli gizli bak bir yerden.face den muhabbet aç onun ilgili olduğu konuda bir konu yarat kendine.ona danış.muhabbeti koyulaştır.sonra teşekkür edersin konuşmanın gidişine göre de konuşmanızın ona iyi geldiğini söylersin...o da hoşlanırsa senden bir daha ki konuşmayı o yaratır zaten...

baska numaralarimda varr mesela kendini onun arabasinin onune at ama dikat et cok hizli surerse falan allah korusun dunya evine degil baska dunyaya gidersin

buda olmazsa bakk en guzeli uc bes erkekle anlas onlara deki seni rahatsiz etsinler yolda falan tabi sevdiginin gecip gitti bi yer olsun. sonra sevdigin adam bakiyo anaaaa seni rahatsiz ediyorlar oda seni kurtarir sende tsk edersin falan filan

Bu planla sen olduğun anlaşılır ve küçük düşersin.Bence hiçbirşey yapma.Face de ekliymiş zaten senden hoşlansa bir şekilde sana hissettirirdi.Birde sahte msnle yaptığın buluşma teklifini kabul ettiğine göre kafasında yoksun x biriyle birşeyler yaşamaya hazırki tanışmaya gidiyor.Senden hoşlanıyor olsaydı sahte hesapla yapılan buluşma tekilifini kabul etmezdi....

Son düzenleme:
Ayyyy bana ne olur bunun bir şaka olduğunu söyle
Çok saçma bence
Bırakta o senin için planlar yapsın.Hayyyy Allahım yaaa
Acaba ben mi bi tuhafım.Kız dediğin biraz o konularda ağır davranmalı bence.Hafiflikten başka bişey değil bu plan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…