bir plan yaptım :p sizce tutar mı ?

hakkaten sende fikir çokmuş :) başka neler var *-) belki benim başarılı olacağımı yapabileceğimi düşündüğüm birşeyler çıkar aralarından ama bugün yarın tüm herşeyi kesinleştirmem lazım. son 3 gün çünkü

zaten buluşma teklifini kabul etti ama biraz şüphelenmiş olmalı ki ben nerden bilcm senin yalan söylemediğini falan diye sordu.... ben de buluşunca anlarsın dedim

şaka değil babydilay gerçek.. :) sen yapmayabilirsin ama ben yapabilirim. hayata farklı yerlerden baktığımız kesin. bana göre hafiflik bu değildir. bana göre bu çabadır.... ve ben hayatta istediğim şeyler için çaba göstermekten zerre kadar gocunmam. :)

Kaç yaşındasın canım çok merak ettim.
Bende oldukça büyük bir yaşa sahip değilim ama oturup böyle saçma sapan bir plan yapacak kadar da çocukca düşünmüyorum.

ben 23 yaşımdayım. bu yaşıma kadar her zaman tam bir aşk kızıydım. ben hala masallara inanırım mesela.. :) şimdiye kadar hayatımda sadece bir kişi oldu. uzun süren bir ilişkiden sonra uzun süren yasını tuttum. ama artık onun benim kahramanım olmadığını anladım. benim kahramanım belki de bu kişidir. sabırsız biri olduğum kesin ben hep istedim ki düşündüğüm şey hemen en en kısa zamanda olsun. ama güzel şeyler hissediyorum.. denemeye değmez mi.. :)

bu arada kaç yaşındasın??

bence kızın çok üstüne gitmeyelim. yaşı küçük ve aceleci olduğu için bu tür şeyler düşünmüştür, çünkü bayılmak veya tehdit telefonları falan mantıklı değil

canım düşüncelerini eleştirmek gibi olmasın ama bende 25 yaşındayım ama senin bu düşüncelerini benim 13 yaşındaki yeğenim düşünüyo şöle plan yapsamda o çocukla nasıl tanışsam diye bilemiyorum:26:
herkes hayata farklı yerlerden bakar doğru sölüyosun ama o her ne kadar ispatlayamazsada sen önce kendini kandırıyosun.hayat senin hayatın ama yanlış yapıyosun sadece tavsiye.kolay gelsin

o zaman seninki çocukluk değil şımarıklık.

aaaa düşünsene ben de bir arkadaşı bekliyordum hadi by dediğini :d kendi kendime günlerce gülerim ben artık ve rezil olduğumla kalırım. ama bunu da düşündüm. öyle olmaması için bir kız arkadaşımı tuttum. çocuk buluşma yerinde beklerken msj atıcak ona Gelmicem ben diye. böylelikle çocuğun beklediği kimse kalmıycak :)

inşallah

Hülya Koçyiğit misali bayılırsan tamamdır bu iş, dahiyane planın sen ve sazan sevgilin mutlu mesut yaşarsınız

aslında bu da iyi fikir olabilir ama ya gelmezse ardımdan *-) ben kesin sonuç veren birşeyler yapmak istiyorum :) ama bunun üzerinde biraz düşünücem nasıl kesin olarak gelmesini sağlayabilirim diye. teşekkür ederiiiiim :)

sadece meraba merabamız var ama aynı zamanda kendisi hakkında bildiğim baya şey var....hani anlatırlar ya bu çocuk şöyle bu çocuk böyle yapmış falan diye... ordan biliyorum az çok karakterini..

ama ben bu yorumlara bayıldım beğen butonu olaydı da binlerce kez basaydım muck muck =)

on numara plan tutar tabi ki :) arkandayım git çık karşısınaa :)))

ben hep böyleydim ki.. ilişkimde de böyle küçük küçük planlar yapardım sürprizler yapardım. çok da eğlenirdik gülerdik birbirimizi bir kere daha severdik. demek istediğim yaşla bi alakası yok bence.... kişilik meselesi.... kimisi herşeyi çok ciddi ciddi yaşar. ciddi konuşur ciddi davranır. küçük oyunlar yapmaz. bana göre de bu sıkıcı mesela... bir gerçekçilik bir ciddiyet nereye kadar yanii.. bence ara ara hayaller kurulmalı oyunlar oynanmalı sürprizler hazırlanmalı gülünmeli eğlenilmeli hep heyecanlı olunmalı.... sadece olması gerekenler gerçek yaşanmalı onun dışındakiler bırakalım da masal gibi film gibi yaşansın.... :)

Kaç yaşındasın canım çok merak ettim.
Bende oldukça büyük bir yaşa sahip değilim ama oturup böyle saçma sapan bir plan yapacak kadar da çocukca düşünmüyorum.

o zaman seninki çocukluk değil şımarıklık.

İlahi... :) bu "pembe gözlüklü" plan güldürdü beni.

gülşencim insanlara verdiğin cevapları hele de bu son yazdığını çok takdir ettim.dediğin gibi insanlar çeşir çeşit,herkes farklı bir dünya.sen 23 diil de 33 olsan yine benzer planlar yapardın eminim.çünkü senin tarzın ve kişiliğin bu,ve her ne istiyorsan yapmalısın bence.herkese cevap vermen bile senin kendinden emin,ne yaptığını bilen ve saygılı bir insan olduğunu gösteriyor.zaten kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok şu hayatta.ben artık sonuna kadar arkandayım canım! sonucu merakla bekliyorum.bol şans.hep böyle coşkulu ve aşkla dolu kalman dileğiyle..

=) mesajını okuyunca çoook mutlu oldum inan ki =) çoook teşekkür ederim.... senin ve destek olan bütün arkadaşlarımın enerjisiyle pazar günü herşey yolunda gidicek inşallah.. dua edin yine de :) kocaman kocaman öptüm seni bi de :)

planla olacak işler değil bunlarrr
olacaksa sen bile engel olamazsın olmayacaksa da ağzınla kuş tutsan olmazz
zamana bırakmalı böyle şeyleri
hayırlısını istemelii

o kadar plan yapacağına açık bir şekilde buluşmaya davet etsene en azından bu planla aptal sanacağına cesaretli olursun gözünde...

k.bakmayın okuldayım o yüzden biraz geç yazıyorum

çok çok çok teşekkür ederim =)

peki canım senin için dua edicem,inşallah unutmazsam diyim,umarım herşey harika gider

hiçbirşey yapmayalım o zaman evde oturup bekleyelim kaderimize yazılanlar ayağımıza gelsin diye. tatlım benim tabi ki olmayacaksa zaten olmaz olacaksa olur. kaderimizde ne yazıldıysa o. ama ben elimden geleni yapayım ondan sonra derim artık hayırlısı. ilk önce icraat sonra tevekkül

planla olacak işler değil bunlarrr
olacaksa sen bile engel olamazsın olmayacaksa da ağzınla kuş tutsan olmazz
zamana bırakmalı böyle şeyleri
hayırlısını istemelii

niye açıkça buluşmaya teklif etmediğimi ve bunu ilk buluşma için asla yapmayacağımı önceki mesajlarımda açıklamıştım ama gülüm :)

o kadar plan yapacağına açık bir şekilde buluşmaya davet etsene en azından bu planla aptal sanacağına cesaretli olursun gözünde...

size az sonra tiplerimizi de yazıcam tip olarak ta olurmuyuz sizce diye çünkü birbirimize benziyoruz biraz resmen

ben bişey yapma demiyorum sadece bana tuhaf geliyoo
zaten ilgisini çekmiş olsan o senin için bişeyler yapardı senin atakta bulunmana gerek kalmaz (!)

şimdi. ben 1.71 boyumdayım 51 kiloyum saçlarım koyu kahve göz rengim ela =) o 1.80 vardır belki daha fazla tam bilemiycem ( topukluyla onun boylarında olurum :d ) kilosu gayet normal saçları ve gözleri kahverengi :) çok güzel bir çekiciliği var ama yaa.. tam sarılası =) bu arada ben balık burcuyum o boğa :)

benim gözlerim biraz büyüktür =) onunkiler de büyük onun da çok güzel kirpikleri var =) bi de doğrusunu söylemek gerekirse benim kulaklarım biraz kepçedir onunkiler de kepçe benim ağzım da biraz kocamandır hele gülünce :) onun da kocaman dudakları da kalın tam öpülesi =) ikimiz de buğday tenliyiz =) böyle işte herşeyimiz kocaman

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…