kızlar ben geçen gün anladım ki birinden hoşlanıyorum baya.onun hayatımda olmasını istiyorum..biz bu çocukla zaten tanışıyoruz facebookta falan da eklemişti beni ama sadece meraba merabayız şimdilik.ben gidip te buna daha aramızda birşey yokken hadi gel buluşalım diyecek birisi değilim. böyle yaparsam ipler daha baştan onun eline geçmiş gibi olur.. ilk adımı o atmalı. ama ben durup onun bana gelmesini bekleyecek kadar sabırlı biri de değilimbirşeyler yapmam lazım bu yüzden hemen harekete geçtim şöyle birşey düşündüm...aklıma gelen ilk isimle bir msn adresi oluşturdum. bunu ekledim.ben seninle tanışmak istiyorum gibilerinden bir konuşma yaptım bunu haftasonu pazar günü buluşmaya ikna ettim. Şimdi pazar günü ben giyinicem süslenicem hazırlanıcam güzelce..o buluşma yerinde başka birini beklerken ben de ne tesadüf ordan geçicem aaaa meraba diycem :d o da meraba nasılsın falan der işte. Ben de iyiyim falan derken bi sendeliycem falan ona tutunucam ayy dicem benim tansiyonum düştü galiba o da diycek istersen şuraya oturalım biraz falan =) kızlar ne dersiniz tutar mı planım ? ya da eklemek istediğiniz eksikler var mı ? tavlamam lazım onuuu yoksa uyuyamıyciiim
planın tutmaz canım msnde randevuya gelecek kızın kız gelmeyince sen olduğunu anlar. hem anlamasa bile kız gelecek diye bir an önce seni göndermeye çalışır.seninle oturmaz sonuçta kızı bekliyor orada.başka plan olmalı.ortak arkadaşınız yokmu?
üzgünüm ama bence de tutmaz canım. senin yaptığını hemen anlar. bence başka bir plan yap. bir şekilde takip et seni devamlı görmesini sağla vs.
tansiyonun dusene kadar fena gitmiyodu aslinda ama yine de tutmaz. salak degilse anlar senin oldugunu
ben olsam anlardım herhalde, küçük düşürürsün kendini. bence o gün tesadüfen karşılaşmış gibi yap ve sadece bir 'merhaba' de.
planına çok güldüm.tam bir yeşilçam klasiği.birde bayıldın mı esaa oğlan senin.tabiki planın tutmaz.biraz akıllı ol.o çocuğu istiyorsan onun takıldığı yerlere falan takıl.bazen konuş falan.seni oğlanın farketmesini sağla.sakın bayılma.
allah iyiliğini versin:))) ya bence anlamaz erkekler o kadar teferruatlı düşünemiyor.biz olsak anlarızda o anlamaz.hem denemekten ne çıkar ilerde anlatırsın gülersiniz:)
Tanışmak istediğini söyleyen herkese balıklama atlayan bir tip için küçük düşmeye değmez
Şahsi düşüncem bir kızın en kaliteli erkeğe bile bu şekilde kur yapma çabalarının yanlış olduğu da neyse ...
yahu bu ne biçim plan çok saçma. hem sen hoşlanıdığın erkeğin msnden başka kızla buluşmasna nasıl istersin. tamam o kişi sen olablrsin ama o msnden kızlarla buluşcak bi tipmiş. düzgünce akıllıca sabret doğru dürüst ilşkin olsun
bencede tutmaz çocuk seni farketse zaten farkedip konuşurdu demekki seni sadece arkadaşı olarak görüyor vede gözü başka kızlarda demek hemen kabul etmiş buluşmayı sen kendi adınla demesende demişsin işte buluşalım diye bide diyemem diyosun keşke kendi adında deseydin bu yaptığın planla olucağı varsada olmz kendini küçük düşürürsün biraz zamana bırak yahu çocuk kaçıcak diyemi korkuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?