canım ya süpersin vallaa. yemin ediyorum ben de heycanlandım şimdi. böyle planlar güzel oluyo ben de çok düşünürüm bu arada ben de balık burcuyum bundan da kaynaklanıo galiba bu hayal gücü:) sonuna kadar arkandayım bence bu plan 10 numara ve tutar. ben de düşüniym ama başka nasıl plan yaparsın diye. haberlerini okuycam dört gözle
bak aklıma şey geldi bi de.sen onun yanına gitmeden 1 dk önce filan arkadaşın çeksin msj gelmicem diye. sonra sen gelirsin aa mrb filan diye ben de kız arkadaşımla buluşcam onu bekliyorum dersin. o gelene kadar birlikte oturursunuz konu aç işte sen sıkılmayın yani. sonra yakın bi arkadaşını yine ayarlarsın o gelir 2 dk durur tel gelir ona gitmesi gerekir ve sana der ki canım kusura bakmazsın dimi hem yalnız da değilsin takılın siz der ve gider yani topu müstakbel sevgili adayına atar. böylece bu planı anlaması imkansızlaşır o kadar şeyi ayarlayamaz diye düşünür. e sen de sonra senin işin filan varsa ben seni tutmayım dersin o da yok der ve mutlu son.....
Dün okumuştum konunu ve bu kız kesin balık burcu demiştim.Bende balık burcuyum bazen benimde aklıma böyle planlar gelmiyor değil.
Senin çabanı çok takdir ettim aslında.Ama yinede daha iyi plan bulabilirsin canım-sende o potansiyel var.
valla bunun sonunu merak etmeye başladım şimdiden, ... gelişmelerden bizi haberdar ediyorsun, tamam mı canım???
yeni konu açtım bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?