bir plan yaptım :p sizce tutar mı ?

canım ya süpersin vallaa. yemin ediyorum ben de heycanlandım şimdi. böyle planlar güzel oluyo ben de çok düşünürüm bu arada ben de balık burcuyum bundan da kaynaklanıo galiba bu hayal gücü:) sonuna kadar arkandayım bence bu plan 10 numara ve tutar. ben de düşüniym ama başka nasıl plan yaparsın diye. haberlerini okuycam dört gözle

çok çooook teşekkür ederim =) bu msjları okuyunca çok mutlu oluyorum ve daha da içim kıpır kıpır oluyo =) burçdaşmışız seninle eğer aklına bi fikir gelirse bekliycem yazmanı. bissürü bissürü muck sana burçdaşım =)

bak aklıma şey geldi bi de.sen onun yanına gitmeden 1 dk önce filan arkadaşın çeksin msj gelmicem diye. sonra sen gelirsin aa mrb filan diye ben de kız arkadaşımla buluşcam onu bekliyorum dersin. o gelene kadar birlikte oturursunuz konu aç işte sen sıkılmayın yani. sonra yakın bi arkadaşını yine ayarlarsın o gelir 2 dk durur tel gelir ona gitmesi gerekir ve sana der ki canım kusura bakmazsın dimi hem yalnız da değilsin takılın siz der ve gider yani topu müstakbel sevgili adayına atar. böylece bu planı anlaması imkansızlaşır o kadar şeyi ayarlayamaz diye düşünür. e sen de sonra senin işin filan varsa ben seni tutmayım dersin o da yok der ve mutlu son.....

Dün okumuştum konunu ve bu kız kesin balık burcu demiştim.Bende balık burcuyum bazen benimde aklıma böyle planlar gelmiyor değil.

Senin çabanı çok takdir ettim aslında.Ama yinede daha iyi plan bulabilirsin canım-sende o potansiyel var.

=) =) =) bak bu çok aklıma yattı =) hem kesinlikle daha az riskli bu dediğin fikir üzerinden hareket edicem sanırım :)

cidden mi =) süper yaa :d kız bari sen de fikir ver de yada fikirlerimizi pekiştir ona göre bişeyler yapalım. okumuşşsun demek ki biliyosun ki pazar günü buluşma kesin. kesin gelicek. ben neler yapabilirim orda başka *-) aklınıza bişeyler gelirse yazın mutlaka burçdaşlarım

valla bunun sonunu merak etmeye başladım şimdiden, ... gelişmelerden bizi haberdar ediyorsun, tamam mı canım???

gülseen son gün hadi bakalım inşallah gelirr. gazan mübarek olsun taktikleri unutmaaa ve sonrasında buraya yazıp biz merak edenleri bilgilendirmeyi de unutma:) öptüm senii

ayy ben bayıldım sana ya çok tatlısın :)) konunu baştan sona okudum canım seni vazgeçirmek isteyenlere kulak asmayışın, duygularının arkasında durman, kendinden emin olman ve kararından vazgeçmemen takdire şayan. bu şekilde devam etmelisin bence kimin ne düşündüğü seni ilgilendirmesin hiç bir zaman bu senin hayatın dilediğin gibi yaşamalısın. hem ne zararın olabilir ki? en azından ben çabaladım ama olmadı kısmetmiş deyip kapatabilirsin mevzuyu, içinin içini yemesinden daha iyidir. keşke bende yapabilsem ama o güvenim yok sanırım henüz sana bol bol şans diliyorum tatlım umarım herşey istediğin gibi olur kurbağını bulmuş olman ve en yakın zamanda prense dönüştürmen dileğiyle. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…