bir plan yaptım :p sizce tutar mı ?

aynen bu arkadaşın söylediklerine katılıyorum..senden hoşlansa bie şekilde ulaşırdı ki face de arkadaş olacak kadar tanışıklığınız var..bu tarz oyunlara hiç girme bence.Ben olsam ya vazgeçerdim bu işten yada 1 kez şansımı denerdim hoşlandığımı söylerdim..

canım karşısına çıkıp böleyken böle demek varken neden bu kadr entrika
belki buluşma yerinde gizlice beklicek o da kim geldi diye bakıcak.belki hiç gelmicek.belki seni görünce bende bi arkadşı bekliyodum sonra görüşürz dicek.aklında kurduklarını gerçekleşmesi için dua ediyosun sadece başka bişey değil.
ilk adım son adım değil önemli olan.önemli olan gerçekten yalansız dolansız senden hoşlanıyorum diyebilmek bence.niye bu kadar kastın kendi kendine plan yaptın bi sürü şey kurdunki
sen bilirsin ama en baştan hata yapmışın zaten

Hülya Koçyiğit misali bayılırsan tamamdır bu iş, dahiyane planın sen ve sazan sevgilin mutlu mesut yaşarsınız

Ay çok hoşsun ya :) , inş tutar planın valla bence iyi düşünmüşsün Hem ilk adımı atmamış oluyorsun hem de ona kendini farkettiriyorsun inş tutar ya... Hayatta bazen böyle oyunlar oynamak lazım ya hep plan hep düzen nereye kadar biraz çılgınlık lazım bence de :) Ben olsam ben de yapardım aferim kız

bence kızın çok üstüne gitmeyelim. yaşı küçük ve aceleci olduğu için bu tür şeyler düşünmüştür, çünkü bayılmak veya tehdit telefonları falan mantıklı değil

cnm bence başka yollar denemelisin bu şekilde olmz sanırım arkadaşların dediği gibi önce faceten konuşmalarınıza devam et bir şekilde aranızda bir samimiyet oluşsun birşey sor vs. Sonra aradan 1 hafta 2 hafta geçince bende şuraya gidecem arkadaşımda ekti beniii çok sinirim bozuldu yalnız yalnız gezeceğim de ama onun boş olduğu bi gün söyle ki sana gelmeyi teklif etsin sende hemen tmm deme aa olabilir aslında falan bende yalnız kalmamış olurum de ay ben olsam böyle yapardım bayılmazdımmm

bayılma, tehdit falan abartılı olmuş ama bence gidip selam ver konuş muhabbet et, arkadaşlarla plan yapmıştık ama iptal oldu bende geziyorum işte şurdaki sinemaya gidicem yada şurda bi yerde takılıcam vs.. dersin fazla uzatmadan by deyip yoluna devam edersin. beklediği kızın gelmediğini anlayınca söylediğin yere yanına gelmesini bekle niyeti varsa gelir:)) yada en kötü akşam faceden film nasıldı vs.. bi şekilde konu açar sende yaklaşmasına yardımcı olmuş olursun yoksa boşver en azından denedim işte dersin...
ayrıca heyecanını ve çabanı taktir ettim, bence sen direk karşısına geçip senden hoşlandım diyecek kadarda kendine güvenli bir hatunsun ama nedense bu yolu seçmişsin...

Hem msnden her tanıştığı kızla buluşacak biri değil hem de aramızda sadece merhaba var ismen cismen biliyoruz birbirimizi diyorsunuz.Aranızda sadece merhaba olan,msnden konuştuğu bir kızla direkt buluşmayı kabul eden birini nasıl tanıyorsunuz ki? =) Bence de bu planla olmaz.Ayrıca ben etkili konuştum ondan kabul etti vs.gibi bir şey söylemişsiniz sanırım,madem öyle başka kılıklara gireceğinize kendi kimliğinizle yine etkili konuşun olsun bitsin.Nasılsa bu planı uygularsanız ve bir gün ilişkiniz olursa o kişi bendim diye anlatacakmışsınız.Yani ben yapmam etmem tavırlarınızda kalmayacak.Boşuna heyecan olmasın bari. =)​

Oldukça çocukça bir plan... ve karşındakinin yeme ihtimali çok düşük.... bence sen merhaba merhabadan öteye gidecek şeyler yap.. ilgisini çek, gizemli davran.. kafansında bi sen oluşturmak istesin... sonrasında da konuşma seyirlerinde buluşma olayı gelir zaten.... kimse için senarist olmaya değmez canım.. kendin ol yeter..

Ben kızların daha ağır olmasından yanayım ne biliyim belkide hiç bi erkeğe böyle yapma ihtiyacı duymadığım için olabilir.
Bence beklemelisin onun ilgisini farklı şeylerde çekmeye çalış...

Ben kızların daha ağır olmasından yanayım ne biliyim belkide hiç bi erkeğe böyle yapma ihtiyacı duymadığım için olabilir.
Bence beklemelisin onun ilgisini farklı şeylerde çekmeye çalış...

arkadaşa katılıyorum bırak erkek erkekliğini bilsin ağırlık bizde kalsın. zaten boyle birşey yaparsan şıp diye senin olduğun anlaşılır ve komik duruma düşersin

bence seni, hemen yollamaya çalışır başkasıyla buluşacağı için iyice ezik duruma düşersin.bence özgüvenli ol ve onun dikkatini çekmeye çalış.ama asla sen teklif etme.

gerçekten çok güldüm ve çocuksu buldum
yaşın kaç canım senin?
bence hiç böyle numaralara girmeden facede muhabbet et
önce sende bi çocuğu iyice tanı
belki tanıyınca hoşlanmıcaksın hatta itici gelicek sanada

katılıyorum cook güldüm
yasın kucuk sanırsam boyle bı planı kım tutar ya durustce sole yada arkadas olarak bıraz takıl

şimdi şöyle bir şey var. ben kendin direkt buluşmayı teklif etseydin yada faceden yaz diyen arkadaşlarıma toplu bir cvp vereyim ilk önce.. ilk mesajımda da dediğim gibi kendim ilk buluşmayı teklif edecek yapıda biri değilim. bana göre bir kız olarak asıl o zaman kendimi küçük düşürmüş olurum. şimdi en azından şuanda bunu benim yaptığımı bilmiyor ve asla da ispatlayamaz. bu yüzden küçük düşmem imkansız.. ikincisi belki faceden muhabbet açabilirdim ama bizim durumumuzda onu da yapmam biraz riskli. çünküüü bu çocuğun yakın bir arkadaşı yıllarca beni sevdi. ben ona olmaz dedim hiç yüz de vermedim ama o sevmeye devam etti kendi çapında. allahtan şimdi nişanlı kendisi. yine de ben benimkiyle faceden naber nasılsın diye normal bile konuşsam. benimki gidip buna söyleyebilir ve durum yanlış anlaşılabilir arkadaşı tarafından.... işler daha da olmaza girebilir... başta detayları anlatmadım çok uzun olmasın diye ama anlatmak lazımmış doğru yorumlar gelebilmesi için.... işte ben o yüzden biraz da tesadüfi bir karşılaşma yaratmaya çalıştım. dua ediyorum. inş elime yüzüme bulaştırmam. anlar diye düşünenlere de cevabımı söyliyim.... kız olsa belki acaba mı der ama ben erkeklerin böyle ayrıntılı düşündüklerini zannetmiyorum açıkçası.. inş. anlamaz :) çünkü anlarsa rezil olurum :) gerçi hiçbirşey ispatlayamaz ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…