- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
350 tl olmasının sebebi. Eşimin abisinin kız kardeşine yani gorumceme iphone 6 almış olmasi o hat üzerinden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kıyamam sana ya ıstedgnı all esınde sole odemesn baskasnn faturasını gercktn snrlndm bnde onun karısı calsmasn sen hamile hamile cals bde fatura ode!! OlduAbisinin karısı çok kıymetli.
O calisamazmis. Vs. Ben enayiyim ya ondan çalışıyorum zaten . Ya çok sinirlerim bozuldu
Çok gerildim şu an. 32 haftalik hamileyim. Hergün is yerine 1 buçuk saatte gidip yine 1 buçuk saatte dönebiliyorum. Kar kış vs yollarda kocaman karnimla bebekle düşmemek için kendimi paraliyorum. Neden ? Eşimle çektiğimiz kredi var onun için.
Geçenlerde bebeğime bişey almak istedim. İlk bebeğim. Çok heyecanlıyım. Ev tipi anakucagi alayım dedim. Cevapları " ne gerek var ? ", " eskiden o mu vardı ? Boşa masraf." Vs şeklinde. Neyse dedim. Sustum. Ta ki bugüne kadar. Kredi kartı hesap özetinde ne göreyim. Eşim olacak çok zeki arkadaş
Her ay abisinin 300 350 civarı seyreden telefon faturalarini ödemiş. Ödüyor. Esimle bizde hersey ortak.
Zoruma gitti.
Haksız miyim ben bebeğime ana Kucağı alamazken o ..
Düşündükçe sinirleniyorum ya.
Açıklaması da çok komik.
Yarın öbür gün bana bişey olursa abim sana ve bebeğe sahip çıkar. Mis mis.
Dedim kimsenin bize sahip çıkmasına gerek yok. Ben ayagimin üstünde saglam.dururum.
Siz olsanız ne tepki verirsiniz .
Durumumuz bu kadar iyiyse ben calismayayim. Zaten bebek 5 aylık iken ise dönmem gerekecek donmeyeyim.
PS :ben ailemden kimseye yardım etmiyorum
Çok gerildim şu an. 32 haftalik hamileyim. Hergün is yerine 1 buçuk saatte gidip yine 1 buçuk saatte dönebiliyorum. Kar kış vs yollarda kocaman karnimla bebekle düşmemek için kendimi paraliyorum. Neden ? Eşimle çektiğimiz kredi var onun için.
Geçenlerde bebeğime bişey almak istedim. İlk bebeğim. Çok heyecanlıyım. Ev tipi anakucagi alayım dedim. Cevapları " ne gerek var ? ", " eskiden o mu vardı ? Boşa masraf." Vs şeklinde. Neyse dedim. Sustum. Ta ki bugüne kadar. Kredi kartı hesap özetinde ne göreyim. Eşim olacak çok zeki arkadaş
Her ay abisinin 300 350 civarı seyreden telefon faturalarini ödemiş. Ödüyor. Esimle bizde hersey ortak.
Zoruma gitti.
Haksız miyim ben bebeğime ana Kucağı alamazken o ..
Düşündükçe sinirleniyorum ya.
Açıklaması da çok komik.
Yarın öbür gün bana bişey olursa abim sana ve bebeğe sahip çıkar. Mis mis.
Dedim kimsenin bize sahip çıkmasına gerek yok. Ben ayagimin üstünde saglam.dururum.
Siz olsanız ne tepki verirsiniz .
Durumumuz bu kadar iyiyse ben calismayayim. Zaten bebek 5 aylık iken ise dönmem gerekecek donmeyeyim.
PS :ben ailemden kimseye yardım etmiyorum
350 tl olmasının sebebi. Eşimin abisinin kız kardeşine yani gorumceme iphone 6 almış olmasi o hat üzerinden
Kusura bakma ama ben senin yerinde olsam bir an önce işten çıkardım sonra da böyle güzelce kanepede uzanıp işten çıktım çocukla yapamıyorum artık derdim . Sende kendini kıymetli yap istediğini al ve nazlan sende bunu hak ediyorlar karnında çocuğunla bu yapılacak şey degil . Bu arada borcunuz ne kadarAbisinin karısı çok kıymetli.
O calisamazmis. Vs. Ben enayiyim ya ondan çalışıyorum zaten . Ya çok sinirlerim bozuldu
11 yıl buna katlanmışsın, 11 yıl kartın kocanda kalmış... çok mu kötüsün sence? yazık olmuş 11 yılına ama neyse ki doğru olanı yapmışsın 11 yılın sonunda..Bu konular tam benim konum bi içimi döküp kaçayım. Aynı 11 yıl mücadele ettim.2 eltim evde popo larını buyuturken ben 2 çocukla çalıştım. Ay abisi iflas etcek ay yegenin dersane parası ay o ay bu.Bişey diyince de beni borclu cikarirdi kocam sanki ben hesap kitap bilmiyom.tam 1 yil önce bir gözüm döndü aldım kartımi git madem paran var madem benim maasim bana yetmiyor ver kartımi ben senden bişey istemeyecem dedim.sen de ailene istediğin kadar yardım et.valla cebinde parası yok şimdi ben keyfim ce yiyorum içiyorum geziyorum.gözümü bişey de bırakmiyorum.
Ha ne oldu ben kötü gelin oldum.çok ta tinnn.oglumuzun maaşını yiyoruz yiyin de göreyim şimdi .
Ay ne kötüyüm demi.valla ben çok vericiyimdir.ama kullanildigimi anladigim an babamı bile tanımam.
11 yıl evlilik süreci 6 yıllık çalışma geçmişi var 5 yıl kartim esimde ydi. Hoş çalışmadığım zaman da maaşını Abisine verirdi ben para isteyince de ceplerin11 yıl buna katlanmışsın, 11 yıl kartın kocanda kalmış... çok mu kötüsün sence? yazık olmuş 11 yılına ama neyse ki doğru olanı yapmışsın 11 yılın sonunda..
Oh ne güzel be armut piş ağzıma düş. Kusura bakma da sen hakkatten safsın ya.350 tl olmasının sebebi. Eşimin abisinin kız kardeşine yani gorumceme iphone 6 almış olmasi o hat üzerinden