Bir saf benim zaten :/

Oooohhh ne alaa memleket. Sen karnın burnunda çalış, sıkıntı çek sonra yavrunun ihtiyacı alınmasın ama kurnaz abinin 300 liralık faturası ödensin.
Bu adam mı size sahip çıkacak!
Bu adam senin neyin var, neyin yok hepsini alır sonrası malum bir tekmeye bakar. Öyle merhamet sahibi olan biri senin ve yavrunun nafakasıyla faturasının ödenmesine karşı çıkar.
Yerinde olsaydım felaket karıştırırdım ortalığı.
Git istediğini al yavruna ve kimseye de söyleme, sen aldıktan sonra görsünler.

Yahu niye sinirini bozuyosun. Aaa yapma ama hamilesin sen. Maaşını aldığın gibi git avm ye bütün eksiğini bi kerede al çık. Öyle kocaya böyle yapılır.

Biraz sesiniz çıksın lütfen ya. Pısmayın şu kocalar karşısında.

Çok gerildim şu an. 32 haftalik hamileyim. Hergün is yerine 1 buçuk saatte gidip yine 1 buçuk saatte dönebiliyorum. Kar kış vs yollarda kocaman karnimla bebekle düşmemek için kendimi paraliyorum. Neden ? Eşimle çektiğimiz kredi var onun için.
Geçenlerde bebeğime bişey almak istedim. İlk bebeğim. Çok heyecanlıyım. Ev tipi anakucagi alayım dedim. Cevapları " ne gerek var ? ", " eskiden o mu vardı ? Boşa masraf." Vs şeklinde. Neyse dedim. Sustum. Ta ki bugüne kadar. Kredi kartı hesap özetinde ne göreyim. Eşim olacak çok zeki arkadaş
Her ay abisinin 300 350 civarı seyreden telefon faturalarini ödemiş. Ödüyor. Esimle bizde hersey ortak.
Zoruma gitti.
Haksız miyim ben bebeğime ana Kucağı alamazken o ..
Düşündükçe sinirleniyorum ya.
Açıklaması da çok komik.
Yarın öbür gün bana bişey olursa abim sana ve bebeğe sahip çıkar. Mis mis.
Dedim kimsenin bize sahip çıkmasına gerek yok. Ben ayagimin üstünde saglam.dururum.
Siz olsanız ne tepki verirsiniz .
Durumumuz bu kadar iyiyse ben calismayayim. Zaten bebek 5 aylık iken ise dönmem gerekecek donmeyeyim.
PS :ben ailemden kimseye yardım etmiyorum

Neden abisinin faturasını o ödüyor? Aralarında bir alacak verecek vs.. durumu mu var?

Çok gerildim şu an. 32 haftalik hamileyim. Hergün is yerine 1 buçuk saatte gidip yine 1 buçuk saatte dönebiliyorum. Kar kış vs yollarda kocaman karnimla bebekle düşmemek için kendimi paraliyorum. Neden ? Eşimle çektiğimiz kredi var onun için.
Geçenlerde bebeğime bişey almak istedim. İlk bebeğim. Çok heyecanlıyım. Ev tipi anakucagi alayım dedim. Cevapları " ne gerek var ? ", " eskiden o mu vardı ? Boşa masraf." Vs şeklinde. Neyse dedim. Sustum. Ta ki bugüne kadar. Kredi kartı hesap özetinde ne göreyim. Eşim olacak çok zeki arkadaş
Her ay abisinin 300 350 civarı seyreden telefon faturalarini ödemiş. Ödüyor. Esimle bizde hersey ortak.
Zoruma gitti.
Haksız miyim ben bebeğime ana Kucağı alamazken o ..
Düşündükçe sinirleniyorum ya.
Açıklaması da çok komik.
Yarın öbür gün bana bişey olursa abim sana ve bebeğe sahip çıkar. Mis mis.
Dedim kimsenin bize sahip çıkmasına gerek yok. Ben ayagimin üstünde saglam.dururum.
Siz olsanız ne tepki verirsiniz .
Durumumuz bu kadar iyiyse ben calismayayim. Zaten bebek 5 aylık iken ise dönmem gerekecek donmeyeyim.
PS :ben ailemden kimseye yardım etmiyorum

Şu an sinirden ne diyeceğimi bilemiyorum. Nasıl kabul edilebilir bilmiyorum. Yani eşinize çok sinirlendim. Sizi de bu durumu çekmek zorunda bırakan hangi şart varsa ona da çok sinirlendim. Allah'a havale ediyorum kendi adıma.

350 tl olmasının sebebi. Eşimin abisinin kız kardeşine yani gorumceme iphone 6 almış olmasi o hat üzerinden

Eşinin abisimi almış ?
Eşin almış tatlım o telefonu eşin almış !

Eşin kaç ay boyunca 300 tl ödediyse çocuğun o kadar masrafını kaynın alsın .
Ne ayıp ya zaten özrü kabahatinden büyük . Bana bir şey olsa abim faturayı ödediğim için size bakar !
Bu nasıl bir terbiyesizlik .

Bundan öncede eşin yengesine bedavadan hat almıştı .
Sömürüyorlar sizi . Hamilesin sinirlenme bir de tam doğum zamanları ama hiç bir şeyden de eksik kalma !

300-350 lira telefon faturası mı olur yahu, eşim 30 liralık paket yapıyor kendine, ona bile çok diyor:KK45:

Ayda 300-350 lira iyi para. Ben olsam kesinlikle kabul etmem. 30 lira bile olsa kabul etmem. Çalışmam da bu durumda. Ben 5 aylık bebeğimğ bırakıp çalışacağım, kocaman hamile göbeğimle o kadar yol gideceğim, kocam da abisinin borcunu ödeyecek. Oh ne ala... Ne abinin borcunu ödeyelim, ne de onun yardımına muhtaç olalım deyin...

Ev tipi anakucağı olarak da mamaroo tavsiye ediyorum. Eşinize iyi bi ders olur hem de:KK14:

Abisinin karısı çok kıymetli.
O calisamazmis. Vs. Ben enayiyim ya ondan çalışıyorum zaten . Ya çok sinirlerim bozuldu
Kusura bakma ama ben senin yerinde olsam bir an önce işten çıkardım sonra da böyle güzelce kanepede uzanıp işten çıktım çocukla yapamıyorum artık derdim . Sende kendini kıymetli yap istediğini al ve nazlan sende bunu hak ediyorlar karnında çocuğunla bu yapılacak şey degil . Bu arada borcunuz ne kadar

madem bu kdr hibe edilecek paranız varmış eşine göre canım sende bebek doğduktan sonra başlama işe dönme eşek gibi bakmak zorunda sana da çocuğunuza da. yada en mantıklısı hesapları ayır. eşini de bir güzel borca sok baksın bakalm nasıl oluyormuş

ana kucağına ne gerek var, abisinin 300 liralık faturasını ödüyor!! yok büyük olay olurdu, hem de benden gizli! abisinin faturasını ödemese yarın bir gün kendisine bişey olursa abisi size yardımcı olmayacak mıymış? abisi kendisine yarın bir gün birşey olur da eltine eşin bakar diye ödeme yapıyor mu??? 300 liralık telefon faturası mı olur??

git bütün kartları doldur, bebeğine ne beğeniyorsan git en kalitelisini en sağlıklısını seç seç al. ben şu muhabbetin üstüne 3 çeşit ana kucağı alır gelirdim eve herhalde!

Bu konular tam benim konum bi içimi döküp kaçayım. Aynı 11 yıl mücadele ettim.2 eltim evde popo larını buyuturken ben 2 çocukla çalıştım. Ay abisi iflas etcek ay yegenin dersane parası ay o ay bu.Bişey diyince de beni borclu cikarirdi kocam sanki ben hesap kitap bilmiyom.tam 1 yil önce bir gözüm döndü aldım kartımi git madem paran var madem benim maasim bana yetmiyor ver kartımi ben senden bişey istemeyecem dedim.sen de ailene istediğin kadar yardım et.valla cebinde parası yok şimdi ben keyfim ce yiyorum içiyorum geziyorum.gözümü bişey de bırakmiyorum.
Ha ne oldu ben kötü gelin oldum.çok ta tinnn.oglumuzun maaşını yiyoruz yiyin de göreyim şimdi .
Ay ne kötüyüm demi.valla ben çok vericiyimdir.ama kullanildigimi anladigim an babamı bile tanımam.

ben aileye yardıma karşı olmayan biriyim ben de eşimde ciddi miktarlarda destek veririz ama sizin konu çok farklı bir boyuta gelmiş. sizin çocuğunuz için alacağınız şey külfet gelirken saçma sapan telefon faturasına size hiçbir şekilde söylemeden para vermesi çirkin olmuş. eşinize diyiverin madem ileriye yatırım yapıyor ortak paranızdan yapmasın. kendi harçlığından versin.

Bu konular tam benim konum bi içimi döküp kaçayım. Aynı 11 yıl mücadele ettim.2 eltim evde popo larını buyuturken ben 2 çocukla çalıştım. Ay abisi iflas etcek ay yegenin dersane parası ay o ay bu.Bişey diyince de beni borclu cikarirdi kocam sanki ben hesap kitap bilmiyom.tam 1 yil önce bir gözüm döndü aldım kartımi git madem paran var madem benim maasim bana yetmiyor ver kartımi ben senden bişey istemeyecem dedim.sen de ailene istediğin kadar yardım et.valla cebinde parası yok şimdi ben keyfim ce yiyorum içiyorum geziyorum.gözümü bişey de bırakmiyorum.
Ha ne oldu ben kötü gelin oldum.çok ta tinnn.oglumuzun maaşını yiyoruz yiyin de göreyim şimdi .
Ay ne kötüyüm demi.valla ben çok vericiyimdir.ama kullanildigimi anladigim an babamı bile tanımam.
11 yıl buna katlanmışsın, 11 yıl kartın kocanda kalmış... çok mu kötüsün sence? yazık olmuş 11 yılına ama neyse ki doğru olanı yapmışsın 11 yılın sonunda..

11 yıl buna katlanmışsın, 11 yıl kartın kocanda kalmış... çok mu kötüsün sence? yazık olmuş 11 yılına ama neyse ki doğru olanı yapmışsın 11 yılın sonunda..
11 yıl evlilik süreci 6 yıllık çalışma geçmişi var 5 yıl kartim esimde ydi. Hoş çalışmadığım zaman da maaşını Abisine verirdi ben para isteyince de ceplerin
i çıkarır yok derdi. Ayın 15 inde bile.
İnsan tahammül edebildiği kadar ediyor işte sonrasındaki patlama da facia oluyor.
Keşke tatlı tatlı konuşup yola getirseymisim diyorum bazen ama o zamanlar doğru gibi geliyordu.Ne bileyim işte saflikta zirve benim ki

Maaşından eşine zırnık verme diyebileceğim tek şey bu sana. Başlarda aynı şekilde harcamaya devam eder fakat daha sonra da görür senin maaşın olmadan yetistiremeyecegini. Kavga edebilirsiniz bu yüzden ama ssu durumda sadece senin canın sıkılıyor sen dediğimi yap biraz da onunki sıkılsın.

Ne demek ya abisinin durumu yok mu ne diye ödüyo abisinin telefon faturalarını siz o kadar yorulcaksınız hamile halinizle birde istediğinizi alamayacaksınız eşiniz tam bi öküz kusura bakmayında çalışmama gibi bi durumumuz varsa çalışmayın.

Back
X