Bir saf benim zaten :/

Ben olsam elti telefonla konusurken oradan bagiririm, "az konus aaazzz faturanizi biz oduyoruz". Ortalik karisirsa da karissin. Sustugun surece iyi olunmuyor gordugun gibi.

Ayrica esin (dolayisiyla sen) gorumcene telefon almis oldu. Faturayi o odedigine gore. Senin neyin eksik? Al bir tane veya senin varsa kardesine falan. Ne farki var?

Dogumda da gorumcen hediye getirdiginde "biz sana iphone 6 aldik sen anca bunu mu getirdin" demelisin. De ya valla bak.

Sana bişey diyim mi? Çalışıyorum param var. Erkekler de bu işten anlamaz. Bende gezmeyi çok severim.

Avm ye gittim annemle tüm kıyafetleri aldım, e-bebeğe gittim arabasını aldım, modoko'ya gittim yatak odasını aldım. Eşyalar gelince de kocama gösterdim

Aynen ya ben de oyle yaptim. Calisan kadin bunlar icin neden izin ister ki?

Ben olsam elti telefonla konusurken oradan bagiririm, "az konus aaazzz faturanizi biz oduyoruz". Ortalik karisirsa da karissin. Sustugun surece iyi olunmuyor gordugun gibi.

Ayrica esin (dolayisiyla sen) gorumcene telefon almis oldu. Faturayi o odedigine gore. Senin neyin eksik? Al bir tane veya senin varsa kardesine falan. Ne farki var?

Dogumda da gorumcen hediye getirdiginde "biz sana iphone 6 aldik sen anca bunu mu getirdin" demelisin. De ya valla bak.

hahahahh az konuş az

Bende bunu anlamıyorum. Para benim ve benim cebimde. Her istediğimi alırım akşamda istersem kocama gösteririm. Bebeğime bi anakucağı almayacaksam yada buna izin verilmeyecekse de çalışmam. Görümcem de telefonu rüyasında görür.

Hey maaşallah abi de nasıl olsa faturayı kendisi ödemiyor diye abartmışta abartmış yani. Sonuna kadar haklısınız ama ben olsam iyiden iyiye tepkimi belli ederim. Yavruna da almak istediğin ne varsa git al eşine bile söyleme aldıktan sonra gösterirsin.

Ne yani devlet memurluğunu mu bıraktınız, yoksa özel sektör mü. Yani evlenecem diye gül gibi iş bırakılmaz da o yüzden merak ettim. Sonuçta memur olabilmek için neler yapıyoruz değil mi.
Özel sektör bıraktım, açıkçası öğretmen olduğum halde atanayım derdim hiç olmadı. Ben kadının keyfe keder çalışmasından yanayım, fakat dünyanın bin türlü haline karşı mesleği mutlak olmalı. Adam gittimi naparim dememeli.

Bende bunu anlamıyorum. Para benim ve benim cebimde. Her istediğimi alırım akşamda istersem kocama gösteririm. Bebeğime bi anakucağı almayacaksam yada buna izin verilmeyecekse de çalışmam. Görümcem de telefonu rüyasında görür.

Görümce telefonu her şekilde rüyasında görmeli zaten. Parası olmayan, elalemin parasıyla telefon alan birinde o telefonun ne işi var? İş adamı mı? Önemli işler mi peşinde? Özelliği ne? Facebooka whatsappa girmekten başka yapacak birşeyi olmayan birinin telefona abisinin o kadar parasını gömüp yeğeninin rızkından yemesi hoş mu? Gerçi abisi kendi çocuğunu düşünmüyor ki, ona gelene kadar...

Okuyunca sinirlendim sanki abisinin görevi eşine bişey olursa o bakacakmış size he oldu buda peşinatimi o zaman?

Biri bişey derse bence gereği var de geç tıka kulaklarını bende zamanında çok duydum başkalarından gerek yolları afedersin edeceksin böylelerini ağzına. Sen o halinle çalışıyorsun başlatmasınlar vallah git harca istediğini al

Bal gibi de haklısınız. Kanınız, canınız evladınıza eşya almayın, ama 300 tl kardeşin telefon faturası ödensin. Bence gidin ne varsa içinizde kalan, alın çocuğuna. Siz kocaman karnınızla, belki tekmeleri ve sancılarıyla ekmek parası kazanın, ama istediğinizi alamayın. Sizin kadar onunda çocuğu. Gerekirse ekmekten, yemekten kısılır, bebeğe alınır. Eskiden o mu vardıya girersek, o iş uzar gider. Her şey için bunu soracak o zaman.

Dediğim gibi, gidin alın ne varsa içinizde kalan. Hayırlısıyla da kucağınıza alın inşallahhhh o güzel bebişiiii :)

Kendi paranızı kazanıyorsanız doğacak cocugunuza bişey almak için birine sormanıza gerek yok. İstediğinizi alın helali hoş olsun bebişe:anne:

Sirf faturasininodedigi icinmi size sahp cikicakmis ? Sahip cikicak adam zaten seni kardesinin esi olarak kabullendyse hcbsy yapmasada kol kanat germeye calisir.
Nasil komik bir bahane o ole ya.
Bosver madem esinin 300liralik bir butcesi var sende kullan sonucta ikinizn bebegi .

O teyze ne doğru söylüyorMuş .
Görür o. Hiçbi şeyini eksik etmeyeceğim yavrumun.
Aynen katiliyorum arkadasa. Bosver hicbir zaman bu gerizekali erkeleri düsünmeyecksin. Harca gitsin o nasilsa bi yolunu bulup öder. Benim beyinsiz kocamda bazen öyle yapio ama artik aldiris etmiyorum onun sorunu diyorum. Cok lazimsa sigarayi birakir

Bu kesindir ; bir taraf kısıyorsa , diğer taraf o eksigi de tamamlayarak harcıyor. Bu hiç degismemistir.
Sizde ihtiyaclarinizi ertelemeyin sakın.

Bu arada , kim "ne gerek var" dedi.

Allah aşkına çocuğun rızkını kesme sakınnnnn çocuuundan kısma çocuğun senin canın o kadar üzülüyorumki Allah'a havale ediyorum

Yardıma tamam ama kusura bakmayın da sizin karnını burnunda karda kıSTA çalışmanız karşısında Eşinizin abisinin cep telini odemesi gerçekten çok çirkin.
Siz kazanıyorsunuz ve bebisinize istediğinizi alırsınız. Kimseden fikir sormayın istediğinizi alın, ödenen faturanın hesabını tabiki sorun ama kendinize ve bebisinize stres yaşatmayın.

Back
X