Bir şans versem mi?

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
337
323
Kızlar yardımınıza ihtiyacım vAr
Uzun süredir tanıdığım ve konuştuğum birisi var.Daha önce benden hoşlandığını söylemişti bende reddetmiştim.Sonra bir süre konuşmaya ara verdik ama tekrar başladık konuşmaya çok geçmeden.ARkadaş olarak seviyodum onu çünkü kafa yapılarımız yaşantımız uyuyo gerçekten iyi kalpli ve sadakatli üstelik biliyorum.Her neyse 1aydır falan konuşmuyoduk dün yazdı ameliyat oldum ondan yazamıyodum dedi ne ameliyatı dedim testisten kasıktan dedi sonra detaylı anlatırım dedi garibime gitti açıkçası dalga geçmiş olabilir mi sizce :S şimdi görüşmek istiyo sohbet ederiz dedi bende yeni resimlerine baktım biraz hoşlandım aslında bi şans verebilirim uzun süredir yalnızım sizce ne yapayım??

Hemen sevgili olma bu durumda o zaman hislerine göre hareket et inşALLAH hayırlısı olur :)

Kafama takılan bazı sorular oldu merak diyelim :)))Madem sen bize sordun,bende sana soruyum :)))Arkadaş olarak çok iyi anlasiyorsun,kafa yapılariniz uyuyor ama tipinden hoslanmadigin için kabul.etmiyorsun...Sonra aradan biray geçiyor hani bir ay da erkeklerde ne gibi değişim olabilir en fazla saçının şeklini değiştirebilir :)şimdi sorum şu ki Yalnız olduğun için mi kabul edeceksin,yoksa hoşlandigin için mi?

Ya aslında benim önce reddetme sebebim hiç o gözle bakamamıştım nedense şimdi alıcı gözle bakınca hoş geldi yoksa tipi değişti değil

bence de dalga gecmemiştir saglık bu sonucta.sen de hoşlandıysan bir şans verebilirsin.:)

Cidden bir beğenin varsa ve hoşlanıyorsan dene ama yalnızlığına ilaç olarak kullanacaksan hiç başlama derim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…