birde havuç kürü duydum ama hiç denemedim o da enfes uzatıyormuş bak bence onu deneyelim :) benim hala erkek gibiİst birlikte uzatalim. Ygli bkim yapicam ben sadece en güzel öyle uzuyo benim sacim erkek gibiydi .
turplu kürü denemedim ama çok iyi diyorlar umarım en hızlı şekilde uzar sende burda gelişimini paylaşırsın canımmBen de aranıza bugün katıldım turp kürünü denedim bakalım 1 ay sonra sonuc verecek mi :)
canım resim açılmıyor konuda baya eskiymiş bende saç uzatmaya başladım , nasıl gidiyor senin, benim 1 ay oldu dahaBir an gaza geldim neden bilmiyorum bayağı bir uzun olan saçlarımı kendim aldım makası kestim. Tabi o cesareti nerden buldum bilmiyorum üstelik yamuk yumuk kesince gittim kuaförde düzelttiirmeye o da saçımı kısacık yaptı. Seneye uniye gidicem ve upuzun saçlarım olsun istiyorum. İlk kürümü yaptım. Sinameki kürü yapıyorum. Hedefte koydum o çizdiğim yer 1 ay içinde ulaşmasını istediğim yer. Sizce 1 ayda o kadar uzar mı?
çabuk uzasa bari
şahsen benim dökmüyorbu kürler saçları dökmüyor mu :/ benimde böyle bi korkum var
benim normaldende çok dökülüyor vitaminsizlikten o yüzden :/şahsen benim dökmüyor
kızlarrr saçımı boyadım bugün kürümüyaptım saçım biraz yıprandığı için 1 cmm alıcam kırıklardan 2 saate saçımı çekip koyarım :)
canım yaa çok az uzadılar hesaplamalarıma göre şuan omzuma ulaşmaları gerekirdi. Ama daha çok varr... Ama uzatıcam yaa yaza kadar en azından sırtıma kadar gelmelii.Merhaba canım ilk açtığında konuna ilk yorumu da ben yazmıştım :) Şimdi konunu görünce bir bakayım dedim. Saçların çok güzel uzuyor bence maaşallahbıkmadan bakıma devam :)
kız nerden baksan 4-5 ay geçti uzamıyolar yaaa belimde olsunlar artık üzülüyorum baksaçların çok hızlı uzamış ama ekime kadar 25 cam olurmu bilmembide çok az uzadılar demişsin bu az uzamış halimi D: darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?