Saç Uzatma Yöntemleri Bir sene boyunca saç uzatıyorum( Kütten Rapunzele)

İst birlikte uzatalim. Ygli bkim yapicam ben sadece en güzel öyle uzuyo benim sacim erkek gibiydi .

Ben de aranıza bugün katıldım turp kürünü denedim bakalım 1 ay sonra sonuc verecek mi :)

İst birlikte uzatalim. Ygli bkim yapicam ben sadece en güzel öyle uzuyo benim sacim erkek gibiydi .
birde havuç kürü duydum ama hiç denemedim o da enfes uzatıyormuş bak bence onu deneyelim :) benim hala erkek gibi ((
Ben de aranıza bugün katıldım turp kürünü denedim bakalım 1 ay sonra sonuc verecek mi :)
turplu kürü denemedim ama çok iyi diyorlar umarım en hızlı şekilde uzar sende burda gelişimini paylaşırsın canımm

çok azıcık bir uzama var gibi ( off yaa ne zaman şu omuzlarımı geçip belime gelicek bilmiyorum seneye ekimde belimde olmalı :/

canım bak benim konuma saçlarımı attım foto cekip

canım resim açılmıyor konuda baya eskiymiş bende saç uzatmaya başladım , nasıl gidiyor senin, benim 1 ay oldu daha

Bence saçların çok güzel uzamıs bende aynen senin gibi saçlarımı bir anda kısacık kestirdim (belimde olan saclarimi). SıkılmıştIm dokuluyordu boya üstüne boya derken baya bir yıpranmıştı kuaföre gittim oda kısacık kesti. Bi yandan pişmanim çünkü kısa saç hiç bana göre dgl bir modele sokamiyorum topladığımda ordan burdan çıkan saçlar ama bi Yandan da saçlarım sağlıklı bir şekilde uzayacak.
Ben geçen cumartesi ( 19 aralık) Barcelino saç bakım yağına başladım 3 kez kullandim. Daha hizli uzadigini ve hep olumlu yorumlar okudum. İnşallah ben de etkisini en kisa zamanda görürüm.

Senin yaptığın sinemaki kuru nasıl birsey nasıl yapiyrsun anlatirmisin?

Eğer yasınız 35i gecmediyse kesınlıkle saç en azından omuza dökülmeli..kısa saçlar herkese gitmiyor..bır anlık fön ile guzel dursa da yanıltmasın..
Saçı uzatmakta en cok faydası olan defne yağıdır..bir diğeri de zencefil jojoba bıberiye karısımı

şahsen benim dökmüyor

kızlarrr saçımı boyadım bugün kürümüyaptım saçım biraz yıprandığı için 1 cmm alıcam kırıklardan 2 saate saçımı çekip koyarım :)
benim normaldende çok dökülüyor vitaminsizlikten o yüzden :/

kızlar saçlarımı uzatma konusunda biraz ara vermiştim zaten pekte uzamadı neyse şimdi artık maya kürü ve havuç kürünü uyguluycam. karanfil kürünü ise tonik olarak yapıcam

Merhaba canım ilk açtığında konuna ilk yorumu da ben yazmıştım :) Şimdi konunu görünce bir bakayım dedim. Saçların çok güzel uzuyor bence maaşallah bıkmadan bakıma devam :)

Merhaba canım ilk açtığında konuna ilk yorumu da ben yazmıştım :) Şimdi konunu görünce bir bakayım dedim. Saçların çok güzel uzuyor bence maaşallah bıkmadan bakıma devam :)
canım yaa çok az uzadılar hesaplamalarıma göre şuan omzuma ulaşmaları gerekirdi. Ama daha çok varr... Ama uzatıcam yaa yaza kadar en azından sırtıma kadar gelmelii.

saçların çok hızlı uzamış ama ekime kadar 25 cam olurmu bilmembide çok az uzadılar demişsin bu az uzamış halimi D: darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…