• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sene sonra evli olduğunu söyledi.

Aynen bir de azarlamış ya en son kesin dediğini yapmadığı içindir. Bu adamların kasik yalanı zaten bitmişti, zaten mutlu değilim, ayrılacağım vs. vb.

Amaaaan bir de adamın hasta yatalak karısı varmış :110: Karma süper işleyen bir sistem olsa dünyanın yarısı şu yaptıkları yüzünden olduğu yerde ölüverir.

Evine dönsün yada dönmesinin sizi ilgilendirmez kesin ilişkinizi böyle biriyle bu adamdan medet beklemeyin ister dönsün ister dönmesin

ikna edeyim diye kendini kandırma çünkü adam zaten evinde... kurtul ondan...

Emek veren 2 çocugunun anasina değer vermeyen adamdan , size değer verip karisina dönmeye ikna olmasini beklemek hayalcilik olur.Daha evlilik tecruben yyok, cocuğun yok; adam senden bilmediği ne öğrenecek de fikri değişecek.Hem de 13 yaş buyuk biri...Bence sen kendini etkili bi.insan olarak görmek istiyosun.Analari babalari yok mu da o evliliği kurtarmak sana kaldi.Belli ki cinsel birliktelik olmamiş.Adam ne diye senin için terk etsin ailesini...inanmayin her seye...

Kimsenin eşine yan gözle bakan biri değilim, zaten öğrenince neye uğradığımı şaşırdım. Ben sadece evi terk ettiyse bile ben onu tamamen bırakınca istiyorum ki evine dönsün. Yani yol açmamış olayım benim sebebimle devam etmesin böyle şeylere. Sebep olmak istemiyorum kimseye. Ben size şunu soruyorum son bir kez konuşayım mı doğrusunu yanlışını, vebal alma diyeyim mi, ben n yapayım kızlar? Böylece bırakırsam bir şey söylemeden ilerde vicdanım sızlar diye buraya kadar uzadı bu iş çünkü.

'' ama ben evine dönmesi için ayrılmıyorum ikna edeceğim'' diyerek bu ucuz bahaneleri kimse yemez buralarda.
yazık hiç bir zaman sevilmeyeceksin evli adamlarla olabilen kadınları hangi erkek evinin kadını yapar acaba ,hiç bir erkek :KK14:

Kimsenin eşine yan gözle bakan biri değilim, zaten öğrenince neye uğradığımı şaşırdım. Ben sadece evi terk ettiyse bile ben onu tamamen bırakınca istiyorum ki evine dönsün. Yani yol açmamış olayım benim sebebimle devam etmesin böyle şeylere. Sebep olmak istemiyorum kimseye. Ben size şunu soruyorum son bir kez konuşayım mı doğrusunu yanlışını, vebal alma diyeyim mi, ben n yapayım kızlar? Böylece bırakırsam bir şey söylemeden ilerde vicdanım sızlar diye buraya kadar uzadı bu iş çünkü.
Madem yan gözle bakmuyorsun evli oldugunu ögrendigin an konusmicaktin.... ysptigin büyük hatta

Adam evini mi terketmis. Ne kadar safsin. Emin ol karisi yan odada uyurken sana evden ayrildim mavallari atiyordur. Bir de ciplak foto. O konuya hic girmicem zaten.
Direk gorusmeyi kes. Vicdan azabi da cekmene gerek yok. Iliskinin basinda bunu ogrenseydin nasil tepki verirdin oyle davran..

Bence hic bir sekilde gorusme ve sana ulasamazsin eger konu dedigin gibiyse senin sucun yok ama bundan sonra hala gorusursen sen suclusun vebali buyuk olur

O fotoğrafları sen bitirdiğinde koz olarak kullanmak için istiyor. Her yerden sil, engelle. Kendine bahaneler bulma.
Öyle yapıcam. Uzun zamandır düşünüyorum aklım hep dalgın. Gerçekten iyi değilim kendimi boşlukta kandırılmış hissediyorum bazen bunların daha kötüsü. Gündelik yaşamda sosyal medyada olan fotoğraflarım var onda. Onları kullanabilir mi bir şey olur mu peki eğer kullanmak için istediyse diğerlerini?

Yediğin afedersin k....ı düşünmeyip ; acaba ben mi sebep oldum filan deme... Çok komik oluyo

Önceki konumda da yazmıştım. Bir sene sonra evli olduğunu söyledi. Konuşmaya başladıktan aylar sonra da13 yaş büyük olduğunu söyledi. Evli olduğunu öğrenince kopma noktasına geldi, olmadı, ama o bırakmak istemedi. Bu adamın iki de küçük çocuğu var kızlar. Bana evi terk ettiğini söyledi ben yapma evine dön dedim ama dinlemedi dinlemiyor zaten bitmişti diyor. Bana güvenme dedim bu çok ağrına gitmiş. Durum bu şekilde. Lütfen beni yargılamayın çünkü ben evli bir adama yanaşan, ondan medet uman bir kız değilim. Benden sürekli açık fotoğraf göndermemi istiyor ben de dun tamam dedim göndermedim. O kadar ısrar etti ki tamam demek zorunda kaldım. Bir süredir fazla aradım boşluğa düştü evinden çocuklarından uzakta diye. En son dün gece açtı ne var dedi ve beni bir suru azarladı sonra yuzume kapattı bir daha da aramadı. Özet geçmeye çalıştım arada çok olaylar oldu. Öncelikle benim onun yuvasını bozmak gibi bir niyetim yok hep evine dön yapma çocukların küçük dedim ama biz ne olucaz diye beni geçiştirdi en son. Ben de ben önemli değilim dön dedim falan... Kızlar bu adam benim için mi terk etti evi? Kafam kalbim o kadar karışık ki düzgün düşünemiyorum, çok sinirliyim uzun süredir. Ben bitirmek istiyorum ama onu yuvasına dönmeye ikna edip bitirip arkama bakmamak istiyorum. O çocukların kadının hakkına girmiş olmaktan korkuyorum. Şimdi son olayı bahane edip her yerden engellesem bitirsem, karar veriyorum, ama sonra diyorum ki evine donmesine ikna edeyim sonra ben de bir daha asla goruşmem ve unutur. Dünkü olaydan sonra arayıp konuşayım mı yoksa bir daha hiç görüşmeyeyim mi bana lütfen akıl verin, çünkü ben her anlamda vicdan azabı çekiyorum ve normal düşünemiyorum, davranamıyorum.

sen görüşmeyi kesersen eğer zaten kendiliğinden evine döner, senin evine dönmesi için bir şey yapmana gerek yok

Bence hic bir sekilde gorusme ve sana ulasamazsin eger konu dedigin gibiyse senin sucun yok ama bundan sonra hala gorusursen sen suclusun vebali buyuk olur
Dediğim gibi. Öğrendiğimden sonra 6 ay geçti ama bu altı ayın çoğunda konuşmadık. Sadece şu son zamanlar. Ama hani şeytan kurcalar derler ya hep altta şunu da sorsaydım bunu da sorsaydım diye. İnşallah kimsenin hakkına da girmemişimdir. En başta öğrensem ben onun suratına bakar mıydım hiç...

Dediğim gibi. Öğrendiğimden sonra 6 ay geçti ama bu altı ayın çoğunda konuşmadık. Sadece şu son zamanlar. Ama hani şeytan kurcalar derler ya hep altta şunu da sorsaydım bunu da sorsaydım diye. İnşallah kimsenin hakkına da girmemişimdir. En başta öğrensem ben onun suratına bakar mıydım hiç...
Bence bir farki yokki 6 ay umit vermis kul hakkina girmissin bence hemen su dakika sil onu kafandan ve hayatindan

Back
X