Bir şey almalımıyım

ece4458

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2025
17
8
1
35
Kızlar bir hafta önce benim doğum günümdü abim ve kız arkadaşı geldi kutladık güzeldi. Abim hediye bakamadıklarını bir sonraki güne alıp vereceklerini söylediler tamam dedim ama verilmedi tabiki de hediyesinde degilim zaten kız arkadaşından bir şey beklemedim elbette. 3 gün önce de bize tanışmaya getirdi çiçek almış bize sevindim tabiki de 1 hafta sonra da abimin kız arkadaşının doğum günü var gidicem tabiki ama bir şey almalımıyım sizce ben?

Böyle bir durumda abinin kız arkadaşı ben olsam elimiz boş gitmeyelim derdim. Erkekler hediye işlerini çok beceremezler diye düşünüp naçizane ufak bir şey de olsa bizzat alır hediye ederdim. Doğum gününe eli boş gidilmez diye düşünürdüm. Abinin kız arkadaşı bunları düşünememiş. Senin yerine ben olsam ufak bir şey alırdım. Nezaket nasıl olur gösterirdim. Pahalı bir şey olmasına da gerek yok, bir kitap, bir kolye de olabilir.

Karşılık vermek amaçlı degil elbette bir şey beklemedim dediğim gibi sadece bu işleri pek bilmediğim için. Ama almayı düşünüyorum tabiii de

Eski ben, bana hicbir sey yapilmadigi halde insanlara yagdirir, hediyelerle gönüllerini alirdim.

Sonra anladimki bu senin degerini dusurmekten baska bir ise yaramiyormus.

akrephanim 'in yazdigi gibiydim bende.

Eski ben, bana hicbir sey yapilmadigi halde insanlara yagdirir, hediyelerle gönüllerini alirdim.

Evet bu da bir bakış açısı. Ben yine de şanım yürüsün derdim ama sadece bir kez yaparım. Baktım suistimal ediliyor, bir daha yapmam.

Son düzenleme:
Ayy aman boşver ona alacağı parayla kendisine geçmiş bir doğum günü hediyesi alsın bence Burda düşüncesiz olan kız değil abisi o da var

Katılıyorum. Beni düşünmeyeni ben de düşünmem , yapmayana ben de yapmam banane yani

Akrep olan ben miyim siz misiniz a bacılar Zerriniffet Salon Kadini

Kendine hediye alma fikri de aşırı mantıklı bu arada. Hatta kızın doğum gününde bunu da sizin adınıza kendime aldım falan dese şov olmaz mı

ben almam , çiçek alır giderim en fazla erkekler hediye işini düşünmez ama kızın özellikle de gelin adayının zorla öyle böyle aldırması lazımdı. kardeşin önemli demesi lazımdı. niye hediye beklemedim diyorsun ki ? bi parfüm bi çanta bi bluz bi kozmetik çok mu zor kadına hediye almak. hususi olarak almam, dengeyi korumak adına. ama dersen ki 20 yıl önceki derinss ne yapardı alırdı. o yüzden alma, alma ki kıymetin olsun not: akrebim

İşte o zaman şanı yürür Benim de yükselenim akrep o sayılıyor mu Bu bakış açısı daha çok geçmişte bolca enayi yerine konulanlarda çıkıyor sanırım üzüldüm kendime şu an. Bundan sonra ne kadar köfte o kadar belediye ekmeği dsdshs

Ne guzel yazmıssın. Benı dusunmeyen, degersız hıssettıren abının sevgılısıne bır sey dusunup almam. Erkekler bazen dusunemıyor bız kadınlar bu konularda daha tesvık edıcı, yonlendırıcı olmalıyız. Kız dusunup aklına getırmemıs bıle sen de dusunme. Bosver pastanı ye gel

Kızı daha yeni tanıdığım için almasını beklemedim alınmadım da abim ikimizin yerine para Atıcam istediğini al biraz geç oldu kusura bakma dedi

Kızı daha yeni tanıdığım için almasını beklemedim alınmadım da abim ikimizin yerine para Atıcam istediğini al biraz geç oldu kusura bakma dedi
o da hoş değil. kızı eledim ben ya. abin öyle böyle öküz abin para atar. işine bile gelir. sen kadınsın o kadın, şık mı sence ? saygısızlık alma bişey, sende 1 hafta sonra para atarsın olur mu kıza ibanını iste.

Kız muhtemelen amaaan abisi alsın, ben mi düşüneceğim deyip geçmiştir. O zaman ben olsam amaaan abim alsın hediyeyi, ben mi düşüneceğim derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…