Bir şey almalımıyım

Aslında abim başlattı da neyse artık
hayır abin başlatmadı. abin öküz. doğası gereği abi olduğu için. sizin aranızdaki ilişki bu. bende eşime derim ki d günümde bana şu çantayı al. ben almam maaşımın 1/4 i ayıp olmaz işime bile gelir. anlatabildim değil mi ? ama kız gelin aday adayı, cinsiyetinden ötürü ibanla para atılmayacağını bilir. kızların nelere önem verdiğini bilir. eve gelirken çiçek almış almasaymış çok cool ya ?

Kız işten çıkıp gelmişti o gün bakmaya zamanı olmamış abimde bana ertesi gün diyince kız sonradan alamadım ayıp oldu demiş. Abim de bana parası yoktu belki ben sana atayım sonra biz hallederiz dedi. Hediyesinde degilim cidden de ben nasıl davranacağım ona karşı bilemedim

Yani ben buraya konu açsam, erkek arkadaşımın kardeşinin doğum gününe gidiyorum. Bir şey almasam olur mu desem tüm forum bir olup cimri diye topa tutar beni.
Gelecek cevaplar şöyle olurdu, kızı tanımıyorsun, o sebeple küçük işe yarayacak bir şey al. Boş gidilmez, ayıp edersin olurdu. Abisinin aldığı hediye başka, seninki başka da derlerdi ayrıca. İlk defa bir araya geliyorsun bir de ufak bir hoşluk yapmanın ne zararı olur ki?

ya ececim, d günün herhalde o gün belli oldu aniden mi doğdun sen ; ) alma işte bişey seninde paran yok, keyfin yok, yorgunsun, kötüsün , bişeysin, alma bak nasıl kulağına gelecek . abin sana neden almadın üzüldü kız diyecek ?

Yani ben olsam aceleye geldi kusura bakma der, sonra bir kupa kitap da olsa bir sonraki görüşmede verirdim.
Ortalama bir ilişki kurmak isteyen insanlar böyle davranır yani. Tutup da 5 bin liralık bir şey alsın demiyorum, 200 liralık kupa bile olurdu.

Durun bilendirmeyin beni şimdi konusu geçerse şey mi desem ben doğum günlerine önem veriyorum seni yeni yeni tanıyorum bu yüzden pek bir şey beklemedim Bi dahakine artık desem saçma olur mu ya

Hiç bir şey deme. Bir konunuyu ne kadar dillendirirseniz o kadar söz olur. Ne bir şey alın nede konuşun.

Hiç bir şey deme. Bir konunuyu ne kadar dillendirirseniz o kadar söz olur. Ne bir şey alın nede konuşun.
Şey mi yapsam o zaman abime sen kendi adına gönder ben alırım kendime kız arkadaşınınkine gerek yok üzerinden geçti baya mı desem

Şey mi yapsam o zaman abime sen kendi adına gönder ben alırım kendime kız arkadaşınınkine gerek yok üzerinden geçti baya mı desem
ya zaten kız bişey göndermeyecek, ayy kaç yaşına giriyorsun sen ya. bırak karıştırma hediye işi bitti gitti kapandı. zamanında alacaktı gelecekti.
ibana para atmak gibi bir kroluk yapmayacaktı, kız için söylüyorum. aa olur mu sevgilim ne ibanı ben ona hediyesini alacağım özürlerimi ilet iyi ki doğmuş diyecekti.

Son düzenleme:

Kız arkadaşınınkine gerek yok demeyin sadece 'abi, kız arkadaşının hediyesini kendin alıp göndersen daha iyi olur' deyin gitsin ama siz almayın.

Son düzenleme:

Sizin doğum gününüze davetli olarak mi geldi kız? Yoksa haberi yoktu da abi mi getirdi?Eğer bilerek bomboş geldiyse ve onu dg kadar da hediyeniz gelmezse siz de bomboş gidin.Hediyenin elbet karşılığı olmaz ama bu durum farklı.Buradaki mesaj düşünüldüğüm kadar düşünürüm.Yıllardir tanıdığın biridir OK de.Yeni tanıdığım birine ben olsam almam

Doğum günümden önce tanıştım kızla bide doğum günüme geldi 2 kere görmüş oldum. Önceden biliyordu yani. Doğum günümde abim aradı buluşalım kutlayalım diye tamam dedim bende sonradan abim yazdı alamadık kusura bakma ertesi güne alırız diye ona da tamam dedim. Beklemiyordum dediğim gibi kızdan. Ama şimdi sizde böyle söyleyince Bi geri adım attım abim zaten öküz o ayrı da

Almaya çok gerek yok ,alacağım derseniz küçük bi hediye alabilirsiniz maksar eliniz boş olmasın (şal ,fular minik bi cüzdan vs gibi)

Durun bilendirmeyin beni şimdi konusu geçerse şey mi desem ben doğum günlerine önem veriyorum seni yeni yeni tanıyorum bu yüzden pek bir şey beklemedim Bi dahakine artık desem saçma olur mu ya
Saçma olur böyle günlere önem verdiğinizi şimdiden belirtmeye gerek yok zaman içersinde söylersiniz

Otele ben gitmedim amcam gitti diyordu zaten amcası da kabul etti yersen tabi. Amcasına otele gitsin diye kart vermek ne derece mantıklı olursa artık. Gitti ama ispatım yok.

Evet bu da bir bakış açısı. Ben yine de şanım yürüsün derdim ama sadece bir kez yaparım. Baktım suistimal ediliyor, bir daha yapmam.

Ay simdi benim bi tarafim gocmen ve bilen bilir edepsiz atasozumuz cok, ananem soyle der, "si*ile si*ile do*almamayi öğrendik"

Bu arada yukselenim akrep. 🖐

Herkese ilk hediyeyi ben almış birisi olarak yazıyorum. Hayır alma.
Önce seni düşünüp alsın, kendi agirligini da tavrını da koy.
Alma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…