- 23 Kasım 2015
- 317
- 72
- 98
- Konu Sahibi melikelike
-
Cikarmasin bi zahmet :)bixim dememiz önemli değil önemli olan eşin ne diycek arıza çıkaracak mı
Yok tabi de arada ordada kalırım geceleri.Kendi evinde kalamiyormusun? Aileni görmeye git tabi ki ama kayinvalidende kalmak zorunlulugun mu oluyor
Cikarmasin bi zahmet :)
Evet en doğrusu bu olsa gereke bizce de çıkarmasın bi zahmet.
ama her seferinde de gitmenize gerek yok sanki. bi annenize, bi kayınvalidenize gidin bi de evinizde kalın. dengeleyin yani.
Yok ta arada kalırım geceleriKendi evinde kalamiyormusun? Aileni görmeye git tabi ki ama kayinvalidende kalmak zorunlulugun mu oluyor
Evet yarın belli olacak detaylar bende icat çıkarıyorum kendime bu yüzden :)bence asıl sorun eşinizin 3 gün İzmir'de olacak olması çok fazla değil mi ya çok sıkıcı olur size
Evde de kalırım ondada kalirimda büyük ihtimal hep çağırırlar kal diye evde tek kalma derlerKayınvalidende niye kalıyorsun? Yalnız kalamıyor musun?
Bilmiyorum ki birsey demezler herhaldeİsterseniz her hafta gidersiniz, neden karışabileceklerini düşündünüz ki?
Bence gidebilirsin, izin veriyorum.Kızlar eşimi yarın iş görüşmesi için 2. Görüşmeye çağırmışlar. Hayırlısı ise olur inşallah. Eğer patronla anlaşırsa haftanın 3 günü izmir de olması gerekiyormuş. Patronun şoförlüğünü yapacak. İstanbul da oturuyorum. Kayinvalidemlerle yakın evlerimiz. Ailemede 2 saat uzakliktayim. Eşim izmirdeyken 15 günde bir ailemin yanına gitsem nasıl olur sizce. Eşim izmirdeyken her hafta kayinvalidemde kalmak ruhumu sıkar valla. Normaldede genelde 1-2 ayda bir gidiyodum ailemi görmeye. 15 günde bir ailemi görmek istememe bişey derlermi bilemiyorum. Yerimde olsanız napardiniz danışmak istedim.
bence asıl sorun eşinizin 3 gün İzmir'de olacak olması çok fazla değil mi ya çok sıkıcı olur size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?