Bir şey danışabilirmiyim?

Yalnız kal evinde. Alış. Kendin rahat edersin. Bunun hastalığı var, çocuğu var, parası var... Çocuk değilsin. Ne kadar çabuk alışırsan o kadar iyi.

Kızlar eşimi yarın iş görüşmesi için 2. Görüşmeye çağırmışlar. Hayırlısı ise olur inşallah. Eğer patronla anlaşırsa haftanın 3 günü izmir de olması gerekiyormuş. Patronun şoförlüğünü yapacak. İstanbul da oturuyorum. Kayinvalidemlerle yakın evlerimiz. Ailemede 2 saat uzakliktayim. Eşim izmirdeyken 15 günde bir ailemin yanına gitsem nasıl olur sizce. Eşim izmirdeyken her hafta kayinvalidemde kalmak ruhumu sıkar valla. Normaldede genelde 1-2 ayda bir gidiyodum ailemi görmeye. 15 günde bir ailemi görmek istememe bişey derlermi bilemiyorum. Yerimde olsanız napardiniz danışmak istedim.
Iki tarafa git bence huzurunun bozulmasini istemiyorsan.

Kızlar eşimi yarın iş görüşmesi için 2. Görüşmeye çağırmışlar. Hayırlısı ise olur inşallah. Eğer patronla anlaşırsa haftanın 3 günü izmir de olması gerekiyormuş. Patronun şoförlüğünü yapacak. İstanbul da oturuyorum. Kayinvalidemlerle yakın evlerimiz. Ailemede 2 saat uzakliktayim. Eşim izmirdeyken 15 günde bir ailemin yanına gitsem nasıl olur sizce. Eşim izmirdeyken her hafta kayinvalidemde kalmak ruhumu sıkar valla. Normaldede genelde 1-2 ayda bir gidiyodum ailemi görmeye. 15 günde bir ailemi görmek istememe bişey derlermi bilemiyorum. Yerimde olsanız napardiniz danışmak istedim.
Esinin turumunu bilmiyoruz ki. Benim fikrim yeri gelir hazir Eşim de yok aileme giderim. Ama eşim yok diye illa evden cikmak zorunda hissetmem otururum evimde. Eşimin bir kaç kere eve gelmeyeceği durum olduısrarla annene git dedi gitmedim mesela.

Tek benmi dusunuyorum boyle ya?
Tek banami anormal?
Kari koca, haftada 3 gun bile olsa.
Uzaktalar.
Bu sizin aranizi sogutmazmi?

Benim de annemler İzmir'de eşim yurt dışına gidiyor ayda 1 hafta ben de annemlere gidiyorum.Bunda Bi şey yok ki.İzin alma ben bu hafta da annemlere gidiyorum der gidersin.Dur bakalım işiniz olsun hayırlısıyla öyle düşünürsün şimdiden konuşma bunları adamla

Bence istediğin yere git ikisini de bi süre idare et , Sonra evinde takıl akşamları rahat rahat kişisel bakımını yaparsın keyf yaparsın ..
Benim elimde işten çok geç geliyordu bi ara yeni kurduğu için, Bazen pazar günleri de çalışıyordu kv bize gel yalnız kalma dediğinde yok ben yalnızlığı seviyorum zaten demiştim bi daha ses çıkmadı:KK47:

Neden kocası evde olmayan kadını kaynanaya emanet etme geleneği var ?
Oğlumuz yokken namusunu koruyalım diye mi ?
Evde tek durama zmısınuz ?

derler canım maalesef derler sen böyle daha olay kesinleşmeden kendi kendini sindirirsen kesin derler.
Onların zevkine göre mi kendini ayarlayacaksın.
Biraz kendi kurullarının arkasında durmayı öğren.

Eşiniz her İzmir'e gittiğinde aile ya da kv gitmek zorunda mısınız?
Evde yalnız kalmaya mı korkuyorsunuz?

Eğer öyle ise aileye gitmen çok normal.
Kv ile vakit mi geçer :))

eşine güvenebiliyor musun? İzmir'de olacak 3 gün ve alkol sorunu var.

Back
X