- Konu Sahibi melikelike
Pasa gonlum nerde isterse orda kalirim..esimden baska kimseyede fikir sormazdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iki tarafa git bence huzurunun bozulmasini istemiyorsan.Kızlar eşimi yarın iş görüşmesi için 2. Görüşmeye çağırmışlar. Hayırlısı ise olur inşallah. Eğer patronla anlaşırsa haftanın 3 günü izmir de olması gerekiyormuş. Patronun şoförlüğünü yapacak. İstanbul da oturuyorum. Kayinvalidemlerle yakın evlerimiz. Ailemede 2 saat uzakliktayim. Eşim izmirdeyken 15 günde bir ailemin yanına gitsem nasıl olur sizce. Eşim izmirdeyken her hafta kayinvalidemde kalmak ruhumu sıkar valla. Normaldede genelde 1-2 ayda bir gidiyodum ailemi görmeye. 15 günde bir ailemi görmek istememe bişey derlermi bilemiyorum. Yerimde olsanız napardiniz danışmak istedim.
Esinin turumunu bilmiyoruz ki. Benim fikrim yeri gelir hazir Eşim de yok aileme giderim. Ama eşim yok diye illa evden cikmak zorunda hissetmem otururum evimde. Eşimin bir kaç kere eve gelmeyeceği durum olduısrarla annene git dedi gitmedim mesela.Kızlar eşimi yarın iş görüşmesi için 2. Görüşmeye çağırmışlar. Hayırlısı ise olur inşallah. Eğer patronla anlaşırsa haftanın 3 günü izmir de olması gerekiyormuş. Patronun şoförlüğünü yapacak. İstanbul da oturuyorum. Kayinvalidemlerle yakın evlerimiz. Ailemede 2 saat uzakliktayim. Eşim izmirdeyken 15 günde bir ailemin yanına gitsem nasıl olur sizce. Eşim izmirdeyken her hafta kayinvalidemde kalmak ruhumu sıkar valla. Normaldede genelde 1-2 ayda bir gidiyodum ailemi görmeye. 15 günde bir ailemi görmek istememe bişey derlermi bilemiyorum. Yerimde olsanız napardiniz danışmak istedim.
Bilmiyorum.Tek benmi dusunuyorum boyle ya?
Tek banami anormal?
Kari koca, haftada 3 gun bile olsa.
Uzaktalar.
Bu sizin aranizi sogutmazmi?
Kızlar eşimi yarın iş görüşmesi için 2. Görüşmeye çağırmışlar. Hayırlısı ise olur inşallah. Eğer patronla anlaşırsa haftanın 3 günü izmir de olması gerekiyormuş. Patronun şoförlüğünü yapacak. İstanbul da oturuyorum. Kayinvalidemlerle yakın evlerimiz. Ailemede 2 saat uzakliktayim. Eşim izmirdeyken 15 günde bir ailemin yanına gitsem nasıl olur sizce. Eşim izmirdeyken her hafta kayinvalidemde kalmak ruhumu sıkar valla. Normaldede genelde 1-2 ayda bir gidiyodum ailemi görmeye. 15 günde bir ailemi görmek istememe bişey derlermi bilemiyorum. Yerimde olsanız napardiniz danışmak istedim.
derler canım maalesef derler sen böyle daha olay kesinleşmeden kendi kendini sindirirsen kesin derler.Kızlar eşimi yarın iş görüşmesi için 2. Görüşmeye çağırmışlar. Hayırlısı ise olur inşallah. Eğer patronla anlaşırsa haftanın 3 günü izmir de olması gerekiyormuş. Patronun şoförlüğünü yapacak. İstanbul da oturuyorum. Kayinvalidemlerle yakın evlerimiz. Ailemede 2 saat uzakliktayim. Eşim izmirdeyken 15 günde bir ailemin yanına gitsem nasıl olur sizce. Eşim izmirdeyken her hafta kayinvalidemde kalmak ruhumu sıkar valla. Normaldede genelde 1-2 ayda bir gidiyodum ailemi görmeye. 15 günde bir ailemi görmek istememe bişey derlermi bilemiyorum. Yerimde olsanız napardiniz danışmak istedim.
Gece gece icat çıkartmaEvet yarın belli olacak detaylar bende icat çıkarıyorum kendime bu yüzden :)
Tam tersi..Tecrübe ile sabit.Tek benmi dusunuyorum boyle ya?
Tek banami anormal?
Kari koca, haftada 3 gun bile olsa.
Uzaktalar.
Bu sizin aranizi sogutmazmi?