• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir şey fazla aldım diye kurnaz oldum !

Herkese iyi geceler 4 senelik ciddi bir iliskim var bu aksam marketten bir şeyler almaya gittim sevgilimde yanımdaydı pekte param yoktu sevgilimde ne alıcaksın dedi alcaklarımı söyledim tamam sen al yetmezse üstünü ben tamamlarım dedi girdik markete alacaklarımı aldım + bitki çayı aldım birde markete girerken bitki cayi alcagimi dememistim gorunce alasım geldi
Sonra asla beklemedigim tepkileriyle karsilastim ve şoka girdim markete girerken bunu alcagını demedin bunuda alim araya sıkıştırım yapıp kurnazlık mı yapıyosun sen dedi bana lafı şuna getirdi alacaklarini ödücem diye kurnazlik yapip bitki cayimida alimde aradan cikarim demisim ben.
Kasada biraktim almiyorum rahatla dedim aldi kasadan zorla gecirdi yolda eve birakirkende istemiyorum yuzun hemen nasil asıldı 5 liralik şey icin dedim atiyodum bitki cayini attirmadi 5 lira icin sen bana surat asıyosun suan ustumde para yok eve gidim 5 lirani vericem merak etme dedim sakın oyle bi hata yapma ben sana aldiklarini oducem dedin diye aldin ilk sordugumda onu alcani demedin kurnazlik yapiyosun sen demeye basladi bana ben iyice cildirdim beni kapiya birakti bir sey demeden cekti gitti evime gittim o bitki cayinin parasi 5lirayi aldim evlerine gittim annesine verdim parayi bende unutmusta dedim kadini gecistirdim bunu aradim sonra annene verdim 5 lirayi bana 5 liranin hesabini yapan surat asan insan lazim degil dedim telefonda demedigi kalmadi bana bu hareketi yapmicaktinda bilmem neler dedi bende agir laflar ettim bitti isine bak dedim kapadim ve ayrildik
Cok sacma bi konu degil mi hanimlar benim sucum gunahim ne ?
Bu kisi nun burcu ne cok merak ettim

Yorumları hayretle okuyorum.. baştan söyleseydin adama ödetmesetdin.. Sadece 9 lira ödemiş adam üstünü tamamlamış ne var bunda.. üstelik kendi teklif etmiş .. bu kadar lafı hakareti hakettiğini düşünmüyorum.. konu sahibi tamamen haklı. Ayrılmakla iyi yapmış..

Herkese iyi geceler 4 senelik ciddi bir iliskim var bu aksam marketten bir şeyler almaya gittim sevgilimde yanımdaydı pekte param yoktu sevgilimde ne alıcaksın dedi alcaklarımı söyledim tamam sen al yetmezse üstünü ben tamamlarım dedi girdik markete alacaklarımı aldım + bitki çayı aldım birde markete girerken bitki cayi alcagimi dememistim gorunce alasım geldi
Sonra asla beklemedigim tepkileriyle karsilastim ve şoka girdim markete girerken bunu alcagını demedin bunuda alim araya sıkıştırım yapıp kurnazlık mı yapıyosun sen dedi bana lafı şuna getirdi alacaklarini ödücem diye kurnazlik yapip bitki cayimida alimde aradan cikarim demisim ben.
Kasada biraktim almiyorum rahatla dedim aldi kasadan zorla gecirdi yolda eve birakirkende istemiyorum yuzun hemen nasil asıldı 5 liralik şey icin dedim atiyodum bitki cayini attirmadi 5 lira icin sen bana surat asıyosun suan ustumde para yok eve gidim 5 lirani vericem merak etme dedim sakın oyle bi hata yapma ben sana aldiklarini oducem dedin diye aldin ilk sordugumda onu alcani demedin kurnazlik yapiyosun sen demeye basladi bana ben iyice cildirdim beni kapiya birakti bir sey demeden cekti gitti evime gittim o bitki cayinin parasi 5lirayi aldim evlerine gittim annesine verdim parayi bende unutmusta dedim kadini gecistirdim bunu aradim sonra annene verdim 5 lirayi bana 5 liranin hesabini yapan surat asan insan lazim degil dedim telefonda demedigi kalmadi bana bu hareketi yapmicaktinda bilmem neler dedi bende agir laflar ettim bitti isine bak dedim kapadim ve ayrildik
en iyisini yapmışsın ayrılmakla barışma sakın bugün bunları söyleyen yarın neler söyler

4 Senelik ilişkide bunları yasaman çok üzücü
5 tl nin peşine düşeceğini mi sandı sevgilin

Sevgili çalışıyor mu öğrenci mi?

Yorumum ona göre değişecek çünkü.

1 gün abur cubur yemeseydiniz de şu durumu yaşamasaydınız ne olurdu acaba?

Evlerine kadar gidip annesine "5 lirasını bende unutmus" dediğinizden sebep, sevgiliniz gözümde ogrenci ve hala maddi olarak ailesine bağımlı bir genç olarak gözümde canlandı. Eğer böyleyse babasinin parasiyla sevgilinizden centilmenlik beklemeniz pek doğru bir davranış değil.

Helal kız sana..:KK57:

Boyle konularda hep konu sahibi banlaniyo anlamiyorum.

Hakaretleri yiyen konu sahibi, kendini surekli yorumlarda anlatmaya calisan konu sahibi. Ama yine banlananda konu sahibi olmus.

Hayret.

Aklıma şu geldi bunu okuyunca arkadaşımın üniversite döneminde bir arkadaşı evine geliyor. İşte yemek ısmarlıyor benim arkadaş yiyip içiyorlar derken, misafir 1 tl sini düşürüyor koltuğun altına gidiyor. Bu almaya çalışıyor her yolu deniyor en son kanepeyi tut çekelim modu oluyor. Arkadaş tabi bozuluyor lanet olsun 1 lirana al diyor uzatıyor kendi parasından bu misafir de alıyor yahu 1 lirayı... Ben o insanla bir daha görüşmezdim mesela çok net

Aklıma şu geldi bunu okuyunca arkadaşımın üniversite döneminde bir arkadaşı evine geliyor. İşte yemek ısmarlıyor benim arkadaş yiyip içiyorlar derken, misafir 1 tl sini düşürüyor koltuğun altına gidiyor. Bu almaya çalışıyor her yolu deniyor en son kanepeyi tut çekelim modu oluyor. Arkadaş tabi bozuluyor lanet olsun 1 lirana al diyor uzatıyor kendi parasından bu misafir de alıyor yahu 1 lirayı... Ben o insanla bir daha görüşmezdim mesela çok net
Aynı şekilde bende

Yorumları hayretle okuyorum.. baştan söyleseydin adama ödetmesetdin.. Sadece 9 lira ödemiş adam üstünü tamamlamış ne var bunda.. üstelik kendi teklif etmiş .. bu kadar lafı hakareti hakettiğini düşünmüyorum.. konu sahibi tamamen haklı. Ayrılmakla iyi yapmış..
Allah razi olsun anlayan biri cikti ben evet ona teklif etmedim markete gel param az ustunu de tamamla demedim ben gene kendi alcagim seyleri aldim kendi parami verdim sanki adama 40 50 .. daha fazla bi para odettim bu ne tepki yahu

Boyle konularda hep konu sahibi banlaniyo anlamiyorum.

Hakaretleri yiyen konu sahibi, kendini surekli yorumlarda anlatmaya calisan konu sahibi. Ama yine banlananda konu sahibi olmus.

Hayret.
Kimseye hakaret kirici laf etmedim banlanan ben oldum laf igneleyici soz yiyen de benim banlananda benim ben ne diyeyim bilmiyorum ya

Keşke paranız olduğunda alış veriş yapsaydiniz.
Sizin de haksız olduğunuz noktalar var..
Bitki çayını listeye eklerken sorabilirdiniz.
Zaten elimde gene az bi miktar olsada param vardi gene alacaklarimi alcaktim bir eksik olacakti belkide alamadigim o kadar ben ek olarak bitki cayi almisim cok mu ama
en iyisini yapmışsın ayrılmakla barışma sakın bugün bunları söyleyen yarın neler söyler
Bende oyle dusunuyorum
Valla bence iyi ki almış o 5 liralık çayı konu sahibi, var bunda da bir hayır.
Her şerde varmış bir hâyır
4 Senelik ilişkide bunları yasaman çok üzücü
5 tl nin peşine düşeceğini mi sandı sevgilin
Yanarim yanarim 4 seneme yanarim zaten ben 5 liraya kadar dusmem de o dustu bende gittim teslim ettim
Sevgili çalışıyor mu öğrenci mi?

Yorumum ona göre değişecek çünkü.

1 gün abur cubur yemeseydiniz de şu durumu yaşamasaydınız ne olurdu acaba?
Calisiyor,ne alaka abur cubur yemenin gunumu saatimi var ? olacagi varmis olmus dimi adama hesap mi kitleyip kactim
Evlerine kadar gidip annesine "5 lirasını bende unutmus" dediğinizden sebep, sevgiliniz gözümde ogrenci ve hala maddi olarak ailesine bağımlı bir genç olarak gözümde canlandı. Eğer böyleyse babasinin parasiyla sevgilinizden centilmenlik beklemeniz pek doğru bir davranış değil.
Ogrenci degil calisiyo ailesiyle yasiyo daha yeni ise girdi 1 ay oldu olacak zaten eskiden calismadiginda niye comertti onu da gectim ondan comertlik bekleyen ev araba isteyen yok ya 5 lira nedir ya degdimi bu duruma
Helal kız sana..:KK57:
Allah razi olsun

Bir şey diyeyim mi çok saçma gibi görünüyor ama bence haklısınız. Ben olsam ben de sinirlenirdim; beş liralık çay eklemenin kurnazlıkla ilgisi ne ya? Hadi parasını o ödeyecek diye abartsan da abartsan aylık ev alışverişini yapsan falan okey adam da laf sokmuş haklı derim de, araya minicik bir poşet çay eklemişsin ve seni kurnazlıkla suçlamış. Ben de çok sinirlenir ve soğurdum.
Bende boyle dusundugum için hareket ettim 5 liralik bitki cayi batti
Bugün bunu böyle yüzüne vuran yarın öbürgün evlendiğinde hayır almıyorum demeye kadar getirir. Cimrilik pintilik vs. Değil bu daha da boyut atlamış hali.

Yarın barıştık diye konu açmassın umarım.
Barismadik dusunmuyorumda icimden bir seyler koptu degisik bi duygular icerisindeyim bosluktayim
Ohh yemişsemde iyi yapmışım
Kendileri yiyememiş kimse para harcamamış heralde onlara
Boşver ben seni anladım
Yemesini de gectim acik acik konusmak mi lazim illa oda benim cok parami yemistir yani 4 senedir beraber oldugum insandi bir seyleri asmisiz bi noktaya gelmisiz ki biz demekki paranin lafi olmuyo(du) oldu.
hani ilk yapışında şaka yapıyor diyelim de sonra yine neden kurnazlık yapıyorsun vs diye uzatıyor

haklısınız..
5 liralik sey de kurnazliksa zaten ben daha ona diyecek bir sey bulamiyorum
Tebrik ederim .. umarım geri dönüşü olmaz bu ayrılığın .. şimdi 5 liranın lafını yapıyosa ,evlenince yediklerini sayar ,fazla yersen kusturur falan ..
Şuan icimde dogal olarak tabiki sevgisi ozlemi var 2 gune unutulmaz zaten sevsemde barismak istemiyorum cok kirildim incindim bilmiyorum anlatamiyorum icimden gecenide 5 lira icin dustugum durum yazik
ben adam sonunda şaka yaptım falan diyecek sandım ama yok adam pintilikte boyut atlamış resmen. Tavrını tebrik ettim. Devamını getirmeni dilerim. Barışsanız bile ikinize de iyi bir ders olur.
Ben bu olayi daha hic unutamicam o kesin de hakkimizda hayirlisi olsun
Bu neymiş böyle ya kaynanadan beter. Demek muhtaç olsanız hayatınızı karartacak. Uzaklaş bu tipten bak adam demiyorum.
Boyle biri degilken ne degistide 5 lira kurnazliga girdi cozemedim
yahu 5 liralık bir şey sen hiç mi bir şey ısmarlamıyorsun hiç mi hediye almıyorsun. Ayrıca çalışıyor musun? Bunu Kızlar konusunda dolduruyor ailesinden biri herhalde.
Bilmiyorum doldurusa mi geldi etti diye de gunahini almim kimseninde evet ben calisiyorum ya kendisi de benim cok parami yedi zamaninda ben parami yedi gozuyle bakmadim o zamanlarda 5 lira icin bana kurnaz dedigi icin acik acik diyebiliyorum bunu

Yorumları okurken hayret ettım yanı konu sahibi markete gıdıyo sevgilisi yetmezse uzerını bn tamamlarım diyerekten teklifi kndı yapıyo sonrada kızı kurnaz ılan edıyo ustelik 5 lıra ıcın sonuna kadar haklısın sarıbaykuş bune celişki

aslında o önemli değil. ben @AdAm_OLaCaK_KIZ a katılıyorum bu noktada insan arkadaşının bile hesabını öder. kaldı ki 4 senelik sevgili.
ama bana konu sahibesinin tepkisi samimi gelmiyor. onca lafı işitince eve gidip sadece çayın parası mı geri verilir? zaten o çayın o poşette eve kadar girmesi bile imkansız benim için o laflardan sonra..
Her bir ayrintiyi yazmdigim icin elimde sallaya sallaya lay lay lom diye gitmedim evime herhalde kasaya geldigimiz anda birakmaya basladim o biraktirtmadi yolda atmaya calistim attirmadi sinirli sinirli aldiysan kullancaksin triplerine girdi bende keyfimden degil herhalde aksam vakti 5 lirayi teslim etmek icin yollara dokuldum şunu da yuz kere yazdim ama o an baska param yoktuuu ailem de evde yoktuu 11 lira odedi calisiyorum calisirken diger yandan yorumlara cevap vermeye calistim bazisinda 9 11 lira yazmisim odedigi para 11 lira herkes degisik degisik laf sokma cabasina girmesin

Yorumları okurken hayret ettım yanı konu sahibi markete gıdıyo sevgilisi yetmezse uzerını bn tamamlarım diyerekten teklifi kndı yapıyo sonrada kızı kurnaz ılan edıyo ustelik 5 lıra ıcın sonuna kadar haklısın sarıbaykuş bune celişki
Yok dertlesmeye calisiyorum konu aciyorum pisman ediyo bazilari delirdim yorumlara sanki 1000 liralik hesap yaptim adama da kitledim kactim ben

Back
X