• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir şey fazla aldım diye kurnaz oldum !

bence sevgilide dolmuşluk var.konu sahibi kendisi de diyor zaten 4 senede ilk kez oldu.ne istesem alır,hatta paran yoktur diye para sıkıştırırdı diye.
Dolmusluk var diyorsunuz da bilmiyorum onun kafasindan ne geciyo ben ona hadi markete girelim edelim demezdim cunku o derdi ilk canin bir sey cekiyo mu askim al istedigini diyen kendisiydi ben yoksa bana onu alacaksin şunu alacaksin kafasinda bir insan degildim olmam da

Şimdi bazı hanımlar + konu sahibi beni taşlar ama 4 yıldır sürprizler yapan bişeyler alan ısmarlayan hatta belki yoktur bulunsun vs diye para veren adam bir anda 5 liranın hesabını yapmaz. Ya bu tip olayları çok yaşadı bu adam (arkadaşlarından,sizden vs bilemiyorum), ya da anlatmadığınız başka bir nokta var (gün içinde, o hafta içinde vs). Ayrılmak fazla bi tepki olmuş bence bir günlük bir sinir, düşüncesizlikle de söylemiş olabilir sonuçta bugüne kadar böyle bi şey yapmayan adam evlenince de yapmazdı.

Ya bence de çocuk sinir olmuş, bu bardağı taşıran damla yani. Tamam 5 10 TL'nin lafı edilmeyebilir o zaman diyebilirdik ki çocuk cimri. Ama kız arkadaşının canı ne çekerse alan, gerektiğinde para veren biriymiş. Demek ki cimri değil. Diğer taraftan şunu canım çekti diyebilen bir kız arkadaş var, ya da yeterince param yok alışveriş için diyebilen. Çocuk niye ayrılmıyor kızın bu hesap kilitleme huyunu biliyorsa o da ilginç

Bir önceki konuda çocukla cinsel ilişki yaşadığına dair, demek ki çocuk kızın bu para kilitleme huyundan sıkıldı ama bir taraftan cinsel ilişki de yaşıyorlar. O yüzden de ayrılmamıştır. Yani çocuk zaten kızın para kilitleyip durduğunu düşünüyormuş sadece bu olayda daha fazla idare edememiş
Bu nasil bir mantik? Benim hesap kitleme huyum mu oldu şimdi 5 liralik bir sey aldim diye bunu mu cikardiniz buradan? Adam sirf canim ne cekse alan bi insan oldugu icin ben 7/24 "canim bisi cekti alsanaaaaaa"triplerinde bir insanmi olarak canlandim gozunuzde ?
Kizin para kitleme huyundan sıkıldı ama bir taraftan cinsel iliski de yasiyorlar o yuzden dd ayrilmamistir lafini bana aciklayin ben bi obje miyim neyim ben onun zevk bir seysi degilim yok ayrilacakta benden bir seyler yasiyo da ayrilamiyo mantigi ne sizde bir bayansiniz bunu unutmayin o lafinizdan aciklama bekliyorum :KK66:

Şimdi bazı hanımlar + konu sahibi beni taşlar ama 4 yıldır sürprizler yapan bişeyler alan ısmarlayan hatta belki yoktur bulunsun vs diye para veren adam bir anda 5 liranın hesabını yapmaz. Ya bu tip olayları çok yaşadı bu adam (arkadaşlarından,sizden vs bilemiyorum), ya da anlatmadığınız başka bir nokta var (gün içinde, o hafta içinde vs). Ayrılmak fazla bi tepki olmuş bence bir günlük bir sinir, düşüncesizlikle de söylemiş olabilir sonuçta bugüne kadar böyle bi şey yapmayan adam evlenince de yapmazdı.
O ana kadar gayet iyiydik o gun icerisinde hatta bulusmustuk cafeye gitmistik kendisi midye hastasidir midye almisti yemistik kendi elleriyle bana acip acip yediriyodu gulerekte benim gibi erkegi bulamazsin kendi ellerimle yediriyorum hee deyip gulmustu aksaminda bu oldu o aksam o an kuzenleriyle bulusmaya gidecekti gitmeden işte ben markete giriyorum diye benle geldi etti gerisi malumunuz

Konunun 5 tl olduğunu sanmıyorum. Konuşmalarınızdan hissettiğim kadarıyla ki yanılıyor da olabilirim. Sizi sürekli hesabı sevgilinize kitleyen bir tip gibi düşündüm. Çünkü 4 sene boyunca böyle bir olay yaşanmamış ama sonunda bitki çayı için ayrılma kararı almışsınız. Bence sevgilinizin tepkisi daha çok birikmiş duyguların patlamalıydı. Sürekli bu zihniyetteyseniz artık rahatsız olmuş olabilir.
Yanılıyosunuz beni cok yanlis bir "tipleme" dusunmussunuz ayrica sirf 5 liralik sey aldim diye hesap kitleyen damgasi yapistirmaniz komik biz sonucta 4 yil beraber gecirmis bi insanlariz demi gecmiste benim ona ettigim masraf paralar .. demiyorum bile bunu yaparkende ben onun icin yiyici demiyordum oda para meselesine aramizda laf yapan biri degildi

konu başlarında da sordum. bir önceki sayfada da yazdım.
bak şimdi aldın bitki çayını sevgilin bıdı bıdı etti ne yaparsın? beraber marketten çıkmış yürüyorsunuz. ben şu meşhur empatiyi yaptım çayı çıkarıp poşetten attım. oldu bitti normal refleks bu değilmidir?
e hadi eve gittim gururum incinmiş evdede sadece 5 lira var. ama adam 9 ödemiş. 5 lirayı yüzüne çarpmak kurtarır mı gururu?
madem ilişkiyide bitirmeye karar vermişim. beklerim eve biri gelince gider veririm parasını..

velhasıl konu sahibesi kızmış söylenmiş tamam ama ayrılmak tamamen blöf..
Benim icimden geceni ne duygularla sinirlenip bitti dedigimi nerden bilip "blof" diyosun kâhin felan misin?
Ben kasaya geldigimiz andan yolda yururken kac kere atmaya calistim adam attirmadi attirmadi kelimesini sayfalarca da yazmisimdir bu kadar emin yorum yapma bi zahmet. Saat aksam 9 ailemin eve kacta gelecegi belli degil diyelim ki ailem gece 12 de geldi onlardan parayi alip gece 12 de mi gidicem ? Cok biliyosunuz siz ben o an sinirliyken gozum bir sey gormezken ailemin kacta gelcegi belli degil evde oturup duramazdim yerimde

boşuna tartışıyorsunuz barışmıştır bile..

ayrıca mesele 5 lira falanda değil bence.. konu sahibesinin kesin ayrılık kararı olsa tüm ödediği parayı geri verirdi.
evde kimse yoksa beklerdi..
Hasbinallah sizi parayla mi yolladilar ? Ben anlamadim gidin şu konudan daha yorum atmayin bu nedir ya nerden biliyosun baristigimi nerdsn biliyosun gorunmez misin ? in misin cin misin yanimda mi geziyorsun sen nerden eminsin ailemin eve kacta gelecegi belli degildi sinirden gozum donmus o an zaten ailem gece yarisi gelse gece yarisi mi gidecektim adamin evineeee ???

Konu sahibi yarın git kalan 4 lirayı da ver hatta 5 ver faiz işledi say herkesin ağzı kapansın
Buradakilere dert oldu cildirttilar beni iyice ailemin eve kacta gelecegi belli degil gece 12 1 ne bilim gec gelselerdi o an mi evine gidecektim adamin sinir krizlerindeyim o an yarini mi bekleyecektim o sinirle aklima ne geliyosa elimde kac lira varsa aldim goturdum yeter ama ayiptir su sacma yorumlardan biktim artik.

4 değil isterse 10 senelik sevgilisi olsun değer mi bu duruma düşmek.açıkçası kızımın sevgilisinden para almasını asla istemezdim.
Öyleyse bu engin muhtesem fikirlerinizi yavrunuzdab lutfen esirgemeyin sevgilisi bir gun olursa dahi 1 lirasi adamin kizinizin bogazindan gecmesin hep sorup durun yavrucaginiza sevgilinin parasi gecmedi dimi bogazindan kizim diye
Sanki ben sevgilimden bana para ver harclik ver dedim ne bicim dusunceler bunlar ?

Konularınıza baktım defalarca ayrıl barış yapmışsınız yine barışırsınız,çok da atar yapmasaydınız bari :KK14:
Hahahha ne komiksin ya.
Oldu hata yanlis gorunce diyeyim kendime nasil olsa barisiriz fazla yuklenmim diye bunu ilk bi kendj hayatinda uygula sen sonra buradan paslasiriz canim :)

Konu sahibi eski erkek arkadaşınız haklı. Baksana buradaki arkadaşlarımız bile bir bitki çayını aldınız diye yiyici gözüyle bakmışlar size :KK66: çok sinirlendim yazık vallahi 4 yıllık sevgiliyi geçtim arkadaşınla bile para hesabı yapmazsın. Alacaklarının dışında 5 liralık bir şey almış bu mu yiyicilik? Yok girerken söylemedin Yok gereksiz almışsın yahu minik hesap kitap işlerine bile giren insanlar ne kadar mide bulandırıcı. Gerçekten hayretle okuyorum yorumları
Siz birde bana sorun oyle acayip yorumlar goruyorum ki sanki adama milyarlar kitledim kactim gibi bso bos mesajlar boyle bilmis bilmis konusanlarin hic zor anlari gunleri olmadi yada sevgililerin 1 lirasi dahi bogazlarindan gecmedi ya cok biliyorlar

17-18 yaşlarımda neredeyse hergün beraber takıldığım bir kız arkadaşım vardı. Hiç parası olmazdı. Her masrafını ben karşılardım. Bana doğum gününde hediye aldırdığı bile oldu. O bana doğum günümde evdeki fazlalık çekyat örtüsünü hediye etti.:KK48: Bir süre beraber çalıştık. Maaşını ailesine verirdi. Param yok derdi hemen hemen hergün otobüs parasını benden isterdi. Bir gün benden bir başkası ilk defa, hiç param yok bilet parası verir misin dedi, o kadar bunalmıştım ki kıza yok dedim. eve yürüyerek gitmiş başkasından duydum. Hala vicdan azabı çekerim.
Konu sahibi benim arkadaşım gibiyse çocuk bıkmış sonunda patlamış diye düşünüyorum. Sevgili de olsa çekilmez.
Oyle biri degilim anlattiginiz ornege şöyle cevap vereyim ben param olmasa bile belki bir kez ister ricada bulunurdum sonra gens olmadiginda karsimdaki ne kadar yakinim olursa olsun yuzum kizarirdi isteyemezdim hergun o yoluda yurur gelirdim 5 lira icin kiyaslama yaptiginiz insanlara da dikkat edin

Daha önceki konularını okudum 21 yaşındaymışsın ve en ufak şeyden bin kere ayrılmışsın çocuktan. Çooook hatan var bu ilişkide çok.

Çocuk askerden izne gelmiş 2 gün sürekli görüşmüşsünüz 3.gün arkadaşlarıyla buluşmuş laf etmişsin, kiralık arabayla kaza yaptık para bulmaya çalışıyorum demiş iki dakika arayabilirdi deyip çocuğu haşlamışsın. Annesi sana laf sokup durmuş hala anasının yanına gidip durmuşsun. Kuzenleri teyzesi dahi seni sevmemiş lakap takıp dalga geçmiş vs. Ailesi seni istemiyor çok net.

Çocuk her zaman seni desteklemiş o kadar saçmalığına rağmen her seferinde ayrılan sen olmana rağmen peşinden gelmiş arkanda olmuş ailesine bile karşı çıkmış vs. kusura bakma da canına tak etmiş demek ki artık. Ailesinin doldurduğu aşikar ama artık yeter de demiş olabilir.

Önceki mesajında da benim paramı çok yedi yazmışsın ne kadar ayıp bi laf. Ayrıca sana haklısın demeyen herkese de ayrı püskürmüşsün herkes sana haklı demek zorunda değil düşüncesini yazıyor niye bu kadar sinirleniyosun?

Daha önceki konularını okudum 21 yaşındaymışsın ve en ufak şeyden bin kere ayrılmışsın çocuktan. Çooook hatan var bu ilişkide çok.

Çocuk askerden izne gelmiş 2 gün sürekli görüşmüşsünüz 3.gün arkadaşlarıyla buluşmuş laf etmişsin, kiralık arabayla kaza yaptık para bulmaya çalışıyorum demiş iki dakika arayabilirdi deyip çocuğu haşlamışsın. Annesi sana laf sokup durmuş hala anasının yanına gidip durmuşsun. Kuzenleri teyzesi dahi seni sevmemiş lakap takıp dalga geçmiş vs. Ailesi seni istemiyor çok net.

Çocuk her zaman seni desteklemiş o kadar saçmalığına rağmen her seferinde ayrılan sen olmana rağmen peşinden gelmiş arkanda olmuş ailesine bile karşı çıkmış vs. kusura bakma da canına tak etmiş demek ki artık. Ailesinin doldurduğu aşikar ama artık yeter de demiş olabilir.

Önceki mesajında da benim paramı çok yedi yazmışsın ne kadar ayıp bi laf. Ayrıca sana haklısın demeyen herkese de ayrı püskürmüşsün herkes sana haklı demek zorunda değil düşüncesini yazıyor niye bu kadar sinirleniyosun?
Bunca sayfa oda cok parami yedi etti yazmadim hic suandan itibaren yazmaya basladim ayip oldugunun bende farkindayim ama bana atilan her yorumu gordun mu ? 5 lira icin yiyici hatta benim yiyiciligimden bikmista sirf cinsel hayatimiz var diye ayrilmiyormus benden diye yoeum bile geldi bana nasil sakin uslu uslu yorum atmami bekleyebiliyosun ki karsimdaki nasil olursa oyle olurum ben seni tersliyo muyum sence birde kac sayfaki onceki yorumlari gorsen ben param az ustunu tamamlada demedim kendisi talep etti oldu ama kafalarinda kurup yiyici yiyici bikmistir dolmustur vs tepemi attirdi empati rica ediyorum.
Genellikle evet ayrilan benim barismaya calisan donen o ama hatalida olan o benim de hatam oluyor elbet ama bu olayda da goruldugu uzere kimin hatasi daha cok goze batiyor peki ? Once ki konularda ayni bu sekilde bu kadar bikan eden insan madem her ayrilista neden geri donuyordu bu bikkinligini dile getiriyosa 5 lira olayi ben sıkıldım senden vs bi aciklama yapabilirdi o tarz hareketi konusmasi olmadi .

Back
X