- 2 Aralık 2017
- 2.741
- 3.948
- 133
- Konu Sahibi saribaykuss
İnsan sadece kendi haklı olduğu kısımları görür. Çocuk kaza yaptığında bile 2 dk arayabilirdi böyle bahane olmaz demişsin hangi haklılıktan bahsediyorsun canım benim? Yiyicisin demiyorum hayatınızı bilemem ama çocuğun yerinde ben olsam bıkardım senden, + aile faktörü de var. Takıldığın tek olay 5 lira ama evde 5 lira vardı madem neden onu da alıp çıkmadın markete o da ayrı konu, aldığın şeyler hayati şeyler değildi bence o da var. Her neyse 21 yaş küçük çocukça hatalar yapmak için çok müsait yaşlar, her şeye ayrılmadan önce iyi düşün derim pişman olacağın bir karar verme burda milletin gazına gelip, ailesine karşı dahi sürekli sana destek olan birini bulmuşken.Bunca sayfa oda cok parami yedi etti yazmadim hic suandan itibaren yazmaya basladim ayip oldugunun bende farkindayim ama bana atilan her yorumu gordun mu ? 5 lira icin yiyici hatta benim yiyiciligimden bikmista sirf cinsel hayatimiz var diye ayrilmiyormus benden diye yoeum bile geldi bana nasil sakin uslu uslu yorum atmami bekleyebiliyosun ki karsimdaki nasil olursa oyle olurum ben seni tersliyo muyum sence birde kac sayfaki onceki yorumlari gorsen ben param az ustunu tamamlada demedim kendisi talep etti oldu ama kafalarinda kurup yiyici yiyici bikmistir dolmustur vs tepemi attirdi empati rica ediyorum.
Genellikle evet ayrilan benim barismaya calisan donen o ama hatalida olan o benim de hatam oluyor elbet ama bu olayda da goruldugu uzere kimin hatasi daha cok goze batiyor peki ? Once ki konularda ayni bu sekilde bu kadar bikan eden insan madem her ayrilista neden geri donuyordu bu bikkinligini dile getiriyosa 5 lira olayi ben sıkıldım senden vs bi aciklama yapabilirdi o tarz hareketi konusmasi olmadi .