- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.896
- 158
- Konu Sahibi saribaykuss
Ben olsam sadece 5tlyi değil aldığım herşeyin parasını verirdim kvye. Ne çiğ hareketler bunlar yahu? Erkeğin cimrisi de ne kadar mide bulandırıcı oluyor arkadaş!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende oyle dusunuyorumİyi yapmıssın ...
Cok kirildim cok...En iyisini yapmışsınız ayrılmakla.
Benim asıl şok gecirdigim bunca zaman hediyeler surprizler yapan benden parasini esirgemeyen bazen elime zorla para sıkıştıran eksigin bir seyin varsa al diyen insan bunu nasil yapar yaGerçek yüzünü görmüş oldunuz
Belki de o bitirmeyi düşünüyordu yol yaptı bilinmez
Ama 3ün 5in hesabını yapanı boşverin gitsin
Bende dedim asıl kurnaz sensin bunun hesabini yapan kurnazdir dedim benim elime zamaninda zorla para sıkıştırıp eksigin bir ihtiyacin varsa al diyen insan 5 liranin hesabini yaptiCok iyi yapmissin annesine parayi vermekle.
Marketten ciktiginda saka yaptim falan deseydi seni hakli bulmazdim.
Ama adam resmen ciddi !
Sakin taviz verme kisi kendinden bilir isi asil kurnaz o
Herkese iyi geceler 4 senelik ciddi bir iliskim var bu aksam marketten bir şeyler almaya gittim sevgilimde yanımdaydı pekte param yoktu sevgilimde ne alıcaksın dedi alcaklarımı söyledim tamam sen al yetmezse üstünü ben tamamlarım dedi girdik markete alacaklarımı aldım + bitki çayı aldım birde markete girerken bitki cayi alcagimi dememistim gorunce alasım geldi
Sonra asla beklemedigim tepkileriyle karsilastim ve şoka girdim markete girerken bunu alcagını demedin bunuda alim araya sıkıştırım yapıp kurnazlık mı yapıyosun sen dedi bana lafı şuna getirdi alacaklarini ödücem diye kurnazlik yapip bitki cayimida alimde aradan cikarim demisim ben.
Kasada biraktim almiyorum rahatla dedim aldi kasadan zorla gecirdi yolda eve birakirkende istemiyorum yuzun hemen nasil asıldı 5 liralik şey icin dedim atiyodum bitki cayini attirmadi 5 lira icin sen bana surat asıyosun suan ustumde para yok eve gidim 5 lirani vericem merak etme dedim sakın oyle bi hata yapma ben sana aldiklarini oducem dedin diye aldin ilk sordugumda onu alcani demedin kurnazlik yapiyosun sen demeye basladi bana ben iyice cildirdim beni kapiya birakti bir sey demeden cekti gitti evime gittim o bitki cayinin parasi 5lirayi aldim evlerine gittim annesine verdim parayi bende unutmusta dedim kadini gecistirdim bunu aradim sonra annene verdim 5 lirayi bana 5 liranin hesabini yapan surat asan insan lazim degil dedim telefonda demedigi kalmadi bana bu hareketi yapmicaktinda bilmem neler dedi bende agir laflar ettim bitti isine bak dedim kapadim ve ayrildik
Cok sacma bi konu degil mi hanimlar benim sucum gunahim ne ?
Cok zoruma gidiyo cookk..Iyiki ayrildin
Bende o an tiksindim ve kalbim o kadar kırık kiMidem bulandı.
Oh iyi yapmissiniz vallahi sevindim.
Seviyorum ama bu hareketiyle içimden bir seyler azaldı ona karşı umarım olmazGeri dönüşü olmasın lütfen bu ayrılığın...
Bende oyle dusunuyorum asla unutmucam bu hareketi aslaBen de ayril diyecektim taa ki sonunu gorene kadar. Dogru bir karar vermissin.
Bana çok hediye almıştır canım ne çekse hemende alan birisiydi hatta zamaninda elime zorla para sıkıştırıp ihtiyacin eksigin varsa al diyen birisiydi paranin asla lafida olmazdi aramizda ayni sekilde bende ona karşı öyle ama bu yaptığı hareketi nasil görmezlikten gelirim hicbirsey demeden kapinin onunden cekti gitti gonlumu almayada calisabilirdi bitki cayi aklimda yoktu markete girerken gorunce alasim geldi aldim 5 liralik şey icin marketten beni eve birakana kadar yuzu asıldı ve hep tersledi beni gozum dondu sinirden ya bitti demek tabiki kolay bir sey degil ama o bunu fazlasiyla hakettiYa benzerini sevgiliyken biz eşimle yaşadık burgerda menü alırken istediğim sos için artı 25 kuruş ödüyorduk,ben de o sosu istedim ketçap mayonez neyine yetmiyor dedi almadı,benim tepem attı cimri misin seninle ömür geçer mi 25 kuruş ya 25 kuruş diye beynini yedim saatlerce bik bik,üç gün dil dökmesi gerekmişti,”Allah aşkına genel resme bak normalde cimri miyim o gün bi mallık yaptım” demişti,cidden oturdum genel resme baktım yoktu böyle bişe.
O da insan boş bulunmuş olabilir gereksiz şaka yapabilir cidden o an öyle görmüş olabilir vs vs vs. Siz de genel değerlendirin özel bir olaydan sonuca gitmeyin. Ayrılmak fazla olmuş bu arada oyuncak mı bu ilişki
Aramizda paranin lafi olmazdi bizim sonucta 4 senedir beraber oldugum insan ne istesem alirdi ben demeden de alirdi simdi ne degisti aklim almiyo 5 liranin lafini yapipta kurnaz damgasi yedim şoktayim hala ve sinirliyim zoruma gidiyoçok iyi yapmışsın bugün bunu laf eden adam yarın neler eder hem de şakaya bile vurmamış ciddi ciddi tartışıyor seninle yazık.
O da ben normalde bu kadar bonkör davranırken beş liralık seyı almadım diye bu kadar laf yiyorsam hiçbirşeyi haketmiyormuş bu kız kafasında olabilir,dediğim gibi her insanın en az bi kere bencil kaba veya duyarsız olma ihtimali vardır,ama dediğim gibi tutarlı olan bi cimrilikten bahsetmiyorum,o gün kötü bi günüdür saçmalamıştırBana çok hediye almıştır canım ne çekse hemende alan birisiydi hatta zamaninda elime zorla para sıkıştırıp ihtiyacin eksigin varsa al diyen birisiydi paranin asla lafida olmazdi aramizda ayni sekilde bende ona karşı öyle ama bu yaptığı hareketi nasil görmezlikten gelirim hicbirsey demeden kapinin onunden cekti gitti gonlumu almayada calisabilirdi bitki cayi aklimda yoktu markete girerken gorunce alasim geldi aldim 5 liralik şey icin marketten beni eve birakana kadar yuzu asıldı ve hep tersledi beni gozum dondu sinirden ya bitti demek tabiki kolay bir sey degil ama o bunu fazlasiyla haketti