- 10 Aralık 2016
- 485
- 160
- 103
- 28
- Konu Sahibi saribaykuss
Ahh aklima gelseydi de deseydim keşkeKurnaz olsam senin gibi biriyle ne işim olurdu deseydinya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh aklima gelseydi de deseydim keşkeKurnaz olsam senin gibi biriyle ne işim olurdu deseydinya.
5 lira icin değer miydi kalbimi kirmaya yaziklar olsun yaohhh.
alnının resmini at öpücem.
arkadaşlar doğru demiş kuzum, onun ödediği parayı al ver. ayıptır.5 lira icin değer miydi kalbimi kirmaya yaziklar olsun ya
Hicbir zaman paranin lafini yapan birisi degildi bana karsi cok sey aldi etti bir sey cekse canim hemen alirdi ederdi daha neler neler ya simdi ne degisti 5 lirami gozune batmis asla beklemezdim ondan aslaAyrıl dicektim ki siz zaten ayrılmışsınız.
Bir bitki çayı için sizi kurnazlıkla suçlayacak kadar
Sizin niyetinizi sorgulayan, kötü algılayan bir adamla olmayın.
Hicbir zaman paranin lafini yapan birisi degildi bana karsi cok sey aldi etti bir sey cekse canim hemen alirdi ederdi daha neler neler ya simdi ne degisti 5 lirami gozune batmis asla beklemezdim ondan asla
Bizim aramizda paranin lafi asla olmazdi ne istesem alirdi hediyeler surprizler... elime zorla para sıkıştırıp ihtiyacin eksiğin varsa al diyen insandı kendisi 4 senedir beraberiz ilk defa ben bunun böyle bir şeyiyle karşılastım kendisi eli açık birisidir cimri biri değildi 5 liralik bitki çayım gözune battı bana afralari tafralari yolda suratının düşmesi o kadar gücendin ve zoruma gitti ki ben bunu haketmemistimCidden bunca zaman bu adamı göremezsiniz mi işinize mi gelmedi sanki bu bardağı taşıran son damla olmuş gibi.
Ama özür dileyip dönerse ve affedersen mutsuz olmayı hakediyorsun derim
4 senedir boyle olmayan insan nasıl bu aksam ne degisti de boyle oldu aklim almiyo bana 5 liranin lafini nasil yaparKaç Kardeşim kaç arkana bile bakmadan kaaaaç !!!!
Ayrılmaya yol yapmış öyleyse.Bizim aramizda paranin lafi asla olmazdi ne istesem alirdi hediyeler surprizler... elime zorla para sıkıştırıp ihtiyacin eksiğin varsa al diyen insandı kendisi 4 senedir beraberiz ilk defa ben bunun böyle bir şeyiyle karşılastım kendisi eli açık birisidir cimri biri değildi 5 liralik bitki çayım gözune battı bana afralari tafralari yolda suratının düşmesi o kadar gücendin ve zoruma gitti ki ben bunu haketmemistim
O an durumum çok sıkışıktı evdede kimse yoktu bi 5 bulabildim evden buldugum gibide kostura kostura evlerine gittim de annesine verdim laf yaptigi bitkicayin parasi cikti ben ustunu tamamladigi parayi verecektim benimde ilk niyetim oyduda olmadi maalesefBen olsam sadece 5 tl degil ustunu tamamladigi parayi oldugu gibi verirdim. Iyi yapmissiniz ayrilmakla
Ciddi ciddi mi dedi bunları ? Şunun için söylüyorum bazen sevgilime yemek falab ismarlarim oo kadın parası yedim ben de vs diye şakalaşırız.Herkese iyi geceler 4 senelik ciddi bir iliskim var bu aksam marketten bir şeyler almaya gittim sevgilimde yanımdaydı pekte param yoktu sevgilimde ne alıcaksın dedi alcaklarımı söyledim tamam sen al yetmezse üstünü ben tamamlarım dedi girdik markete alacaklarımı aldım + bitki çayı aldım birde markete girerken bitki cayi alcagimi dememistim gorunce alasım geldi
Sonra asla beklemedigim tepkileriyle karsilastim ve şoka girdim markete girerken bunu alcagını demedin bunuda alim araya sıkıştırım yapıp kurnazlık mı yapıyosun sen dedi bana lafı şuna getirdi alacaklarini ödücem diye kurnazlik yapip bitki cayimida alimde aradan cikarim demisim ben.
Kasada biraktim almiyorum rahatla dedim aldi kasadan zorla gecirdi yolda eve birakirkende istemiyorum yuzun hemen nasil asıldı 5 liralik şey icin dedim atiyodum bitki cayini attirmadi 5 lira icin sen bana surat asıyosun suan ustumde para yok eve gidim 5 lirani vericem merak etme dedim sakın oyle bi hata yapma ben sana aldiklarini oducem dedin diye aldin ilk sordugumda onu alcani demedin kurnazlik yapiyosun sen demeye basladi bana ben iyice cildirdim beni kapiya birakti bir sey demeden cekti gitti evime gittim o bitki cayinin parasi 5lirayi aldim evlerine gittim annesine verdim parayi bende unutmusta dedim kadini gecistirdim bunu aradim sonra annene verdim 5 lirayi bana 5 liranin hesabini yapan surat asan insan lazim degil dedim telefonda demedigi kalmadi bana bu hareketi yapmicaktinda bilmem neler dedi bende agir laflar ettim bitti isine bak dedim kapadim ve ayrildik
Cok sacma bi konu degil mi hanimlar benim sucum gunahim ne ?
Aslında bende oyleydim seviyorum onsuz yasayamam gibi ama bu aksam damarima basti zoruma gitti yaptigi kimsenin parasi kalmaz bende neyse parasi verir oderim dedim yagmurda yagiyodu deli gibi erinmeden kalktim gittim de evine 5 lirayi annesine verdim ona da dicegimi fazlasiyla dedim beni bu duruma dusurdu ya yaziklar olsun onaHelal olsun kiz sana. Kimseye eyvallahin olmasin hep böyle. Ama cok seviyorum da yasayamam da bilmem diyen mıyk mıyk kizlara da ders olsun.
Yazik edilen olan bana oldu ne kadar kucuk duruma dustumBence boşuna ayrılmışsiniz yine birleşeceksiniz nasıl olsa ama yine soyleyeyim yazık ediyorsun kendine
Ben onun o benim ailemle tanismisti hep boyle paraci hesap kitap yapan insan olsa neyse hep boyleydi diyecegim ama boyle bi insan degildi ki bu 5 lira ya değer mi 5 lira icin kalbimi kirmaya yaziklar olsun onaAcaba ailesiyle tanistinmi?
Genelde erkekler pek boyle degildir.
Onceden de boyle degilmis demissin.
Kv deler dolduruyor ogullarini...hep klasik suclamalarla...kurnaz, seytan vs diye
Annesi doldurmus olabilir. Degilse de lutfen birdaha barisma. Ha doldurulmus sokma akilli ha kendi soylemis farketmiyor. 5 lira icin sevgilisine kurnaz diyen adam sevmiyordur...
Bende de o huy fazlasiyla var yapilan hatayi hic unutmuyorun ve o hatayla ayni duruma düştüm mü cok yüzüne vururun insanin biz barişsak bile her o durumda dediginiz gibi yaşıcam ve icime oyle oturdu ki bu durum...Bunu bir kere yaptı artık ilerde affetsen bile aklında kalacak her dışarı çıkışınızda bir yerde oturup bişey yiyip içtiğinizde bazı sorunlara , iğneli laflara sebep olacak bence , artık o ödese sana dert , sen ödesen yine sana dert ...
kendimden biliyorum , alakası olmasa bile birçok maddi konu bu mevzuyu hatırlatabilir maalesef ...Bende de o huy fazlasiyla var yapilan hatayi hic unutmuyorun ve o hatayla ayni duruma düştüm mü cok yüzüne vururun insanin biz barişsak bile her o durumda dediginiz gibi yaşıcam ve icime oyle oturdu ki bu durum...