Bir şey fazla aldım diye kurnaz oldum !

Şimdi konuyu neresinden tutarsam elimde kalıyor . 4 senelik ciddi bir ilişkide aranızda hiç mi para meselesi geçmedi . Sen bu adamın bu kadar pinti biri olduğunu anlayamadın .
Erkek adam 5 liralık çayın Hesabını mı yapar . Kurnazlık yapacak olsan 5 liraya tenezzül etmezsin 5 lira nedir ki ...
Neyse bitki Çayı da vesile olmuş tamımışsın.

olay ilk bakışta çirkin görünüyor.
ama kaç yıllık sevgilin , kaldı ki daha önce maddi olarak çokça da vermiş dediğine göre. ben olsam şaka diye düşünürdüm.
bizim evde mutfak masrafı ben de. malum ay sonu da geldi. markete girdik ben 3-5 bir şey alacaktım. eşim aldı da aldı. neyse ben de ek olarak çikolata kahve aldım. bu da bana ohh ohh elini korkak alıştırmamışsın dedi. ben de dedim ben ödeyecektim sen aldın da aldın. öde bakim dedim. yani hiç alınmadım. bir daha olsa gene alırdım

amaaa flört ederken maddi olarak eşimle hiç al ver yapmadık.

Konu sahibi konunu bastan bu yana okuyorum. Aslinda kimseye yaptigin sey icin aciklama yapmana gerek yok kimisi bunu yanlis görür kimisi dogru. Bu sizin sevgilinzle iletisiminize gore değişebilir. Benim dikkatimi ceken 4 yildir comertken bir hatada silmeniz. Insanlar mukemmel degildir bazen yanlis harketler sozler edilebilir bu tam anlamiyla bak 4 yildir kendini sakliyomus iste onun karakteri buymuş 'cimri' etiketi yapmamalisin. Bu fazla fevrice ben boyle bir olay yasasam o anin sinirine baska bir olayin bana yansimasi olarak düşürüm. Benim icin kilit nokta o olaydan sonra bana yaptig geri donuslerdir. Barismak, hatayi telafi etmek vs çaba gösteriyor mu onemli olan bunlar. Sayfalardir okuyorum tek bekledigim bunlara dair birseyler ama bulamiyorum sevgiliniz bu olaydan sonra ne yapti? Ne yapiyor? O da tamam peki deyip kenarina mi cekildi. Pire icin yorgan yakmayin derim. Eminim sizde karakterinizde olmamasina ragmen yanlis hareketelrde bulundugunuz anlar olmus olabilir.

Adam başka şeylerde eli açıkmış. Konu sahibi bir şey isterse hemen alır hatta para verirmiş. Konunun içinde belirtti.

Bir gün boyunca hesabım pasif durumdaydı bu cümle için .Ben hayatımda bu kelimeyi bir ırkı kasdederek söylemedim ve yazmadım yeri geldiğinde de kendime de demişliğim vardır.
Siz ve sizin gibi düşünenler böyle yazınca demişsiniz ben hayatımda kimseyi ezmedim ırkçılık yapmadım sen şusun busun demedim ki kendim bi taraf karadeniz bi tarafım en doğuludur sizin bir hikayeniz var diye sanırım bu kadar dikkat etmişsiniz.Dediğiniz gibi hepimiz insanız ki bende insanlar arasında asla ayrım yapmam hassas bir hikayeniz olmuş amca için sadece Allah rahmet eylesin diyebilirim.

Aynisi bana da yapıldı
Ne Şam'ın şekeri ne arabın yüzü dedim ki bir deyiştir bu, ban yedim ve evet harbiden konuyla alakası yokmuş

Hayır gelmez öle insandan 4 yıllık sevgili lafını etmemeli şaka bile olsa misal ben hiç elimi cebime atmam o geldiğinde markete girmem lazm evde bişe yok dedim 400₺ alışveriş yaptım paşa paşa ödedi öle karımsın kadınımsın demek değil elini taşın altına koyup erkekliğini yapacak

Bilemiyorum. Belki adam hep veren taraf olmaktan sıkıldı, belki başka bir şeye sinirlendi. Konu sahibine yansıttı bu durumu. Tahmin etmek çok zor.
A bak kesinlikle o da olabilir . Eğer aralarında maddi anlamında misal konu sahibi bu zamana kadar maddi taleplerde bulunduysa vs o konuda uyanıklık yaptığını düşünmüş olabilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…