Bir şey fazla aldım diye kurnaz oldum !

İnsan sadece kendi haklı olduğu kısımları görür. Çocuk kaza yaptığında bile 2 dk arayabilirdi böyle bahane olmaz demişsin hangi haklılıktan bahsediyorsun canım benim? Yiyicisin demiyorum hayatınızı bilemem ama çocuğun yerinde ben olsam bıkardım senden, + aile faktörü de var. Takıldığın tek olay 5 lira ama evde 5 lira vardı madem neden onu da alıp çıkmadın markete o da ayrı konu, aldığın şeyler hayati şeyler değildi bence o da var. Her neyse 21 yaş küçük çocukça hatalar yapmak için çok müsait yaşlar, her şeye ayrılmadan önce iyi düşün derim pişman olacağın bir karar verme burda milletin gazına gelip, ailesine karşı dahi sürekli sana destek olan birini bulmuşken.

Ustune basa basa diyorum markete girdigimde bitki cayini gorunce aklima dustu aldim evden cikarken aklimda yoktu iyi okuyun lutfen konumu acarkende yazmisim dimi markete girmeden alincagin ne var sordu diye o an aklimda bitki cayi yoktu gorunce girdi aklima. Cocugun yerinde olsam bikardim ne alaka ? Bikkinligini 5 liradan mi cikardi bikan insan o ani mi gozler her davranisinda konusmasinda belli ederdi dimi bikkinligini

Bende üstüne basa basa söylüyorum 9 tl ödedi 11 tl ödedi demişsin. 5 tl bitki çayı diyelim geri kalan 4-6 tllik şeylerde aklında yoktu demek ki. Kendini haklı çıkarmak için yazıyorsun aynı şeyleri ben haksızsın da demiyorum ama eksik yerleri var bu hikayenin çelişkiler var çünkü, ve evet bıkmış adam bir anda da gösterebilir bıkkınlığını daha önceden belli etmeyebilir o an ki olaydan aklına geçmişten bir durum gelmiştir örneğin soğumuştur bi anda. Çok kaprislisin o yüzden bıkardım dedim bu konuyla alakalı değil diğer konularını üşenmedim okudum.. neyse hakkında hayırlısı olsun.

Boyle ilgili davranip gecmisi okudugunuz icin de tesekkur ederim burada sonucta matematik yaristirmiyoruz yok 4 6 tl lik bilmem ne diye ne bileyim bikan insan o an ayrilirdi o zaman kurnazsin diye laflari sayarken bana onuda aradan cikarabilirdi olmuyo etmiyo yada ne bilim dayanamiyorum derdi ben bitti etti dedigimde 5 tl yi kalkip evine goturdugum icin bunu gercekten yaptin mi bunu yaptiysan cok buyuk ayip ettin bunu yapmicaktin deyip durdu sonra yuzume kapadi zaten aradi bakmadim sonra herneyse işte olan oldu bitki cayini almasaydim suan beraberdik nelere mâl oldu işte..

E madem evde 5 TL daha vardı neden yanına almadın? demişler bak yukarıda. Ayrıca objesin demedim, çocuk davranışlarının tuhaf olduğunu fark etmiş ama ucunda cinsellik var diye ayrılmıyordur dedim. Bu çocuğun bakış açısı ben çocuğun yerinde olsam ayrılırım :)

Ayrıca adam canım ne çekerse alırdı, al gerekirse diye para verirdi diye yazan sensin. Bu davranışlar sana tuhaf gelmiyor mu? İkinizde çalışmıyormuşsunuz ilişkinizin büyük bölümünde, niye senin canın birşey çekince o sana alıyor ya da sana para veriyor bence tuhaf

Son düzenleme:
Benim kızım yok ama oğullarımın senin gibi kız arkadaşları varDI

Calisiyor,ne alaka abur cubur yemenin gunumu saatimi var ? olacagi varmis olmus dimi adama hesap mi kitleyip kactim

abur cubur yemenin saati yok ama paran yoksa yemezsin. oh ne ala hayat, ayağını yorganına göre uzatmak diye bi deyim vardır bilir misin sen?

bende öğrenci oldum, benim de paramın olmadığı zamanlar oldu, ama abur cubur yiyeceğim diye kendimi parçalamadım.

ayrıca bi çikolata alsan 1 tl'ye o anki isteğini bastırırdı. hem kendi cebindekini hemde sevgilinin cebinden 11 tl'yi harcayacak kadar almak zorunda mısın?

çocukta rahatsız olmuş yaptığından işte, şapkanı koy önüne düşün bi.

ayrıca gidip annesine o parayı vermen de ayrı bi çocukluk, biraz daha büyüyünce anlarsın heralde neyin ne olduğunu.

Ben bazi yoeumlari hayretler icerisinde okuyorum 4 senelik sevgilimin yardim etmesi goze batiyor yoldan gecen adam mi yardim etmeliydi ? Anlamadim
bende zamanında 4 yıllık sevgilimin çok zor zamanlarında hep yardım ettim. Ki o zaman öğrenciydim bir de. Hem nakit yardımı hem de evin ihtiyaçlarını alıyodum. Ve bigün yol param kalmadı. 5 lira yol parası istedim okula gitmek için. Verdiği tepki " herkes bana para diyo. Bdn para mı basıyorum burda yok para mara " dedi. Tabi ben şokkk.. Sen beni başkasıyla karıştırıyon galiba. Yıllardır ilk defa o da utana sıkıla 3 kuruş yol parası istedim senden ki borç olarak dedim. Git cebimden al diye çemkirdi. Eksik olsun yerin dibine batsın paran.. Yazıklar olsun sana.. Ben gocunmadan hep verdim sana aramızda böyle şeylerin hesabı olduğunu bilmiyodum ben çok ahmaklık etmişim dedim ve ağlayarak çıktım gittim. İnanın ayrılma sebeplerimden en önemlilerinden biriydi. Çok soğudum.. Sizde hiç ardınıza bakmayın..

Bi laf var ya sen verdikçe senden iyisi olmaz bi kere iste gör senden kötüsü olmaz diye. İnce hesap yapan adamlardan tiksiniyorum..

Kesinlikle katılıyorum. Annem de derdi kızdırın bakalım tavırları nasıl oluyor, kendini kontrol edebiliyor mu? Tabi ben hiç birini dinlemedim. Şimdiki aklım olsa zorladım, bu kadar hanım hanımcık olmazdım ve şimdi hayatımın farklı olurdu.

Hahahha ne komiksin ya.
Oldu hata yanlis gorunce diyeyim kendime nasil olsa barisiriz fazla yuklenmim diye bunu ilk bi kendj hayatinda uygula sen sonra buradan paslasiriz canim :)
Pardon bu ne samimiyet?
Ayrılmana gerek yok zaten barışacaksın diyorum bunu sende çok iyi biliyorsun,komik olan bir şey varsa üç kuruşluk çayın parasını isteyen sevgilinle devam etmen olacak, daha sonraki konularınızı heyecanla bekliyor olacağım

Konu yine önüme gelip duruyor, ben de bir yorum yapayım bari.

4 yıllık bir ilişkide, sevgilimin "Kurnazlık mı yapıyon?" sorusunu ilkten espri olarak algılardım/Kendince şaka yaptığını düşünürdüm. Gocunacak bir şeyim yoksa tabi. :)

ay bu kadar tantanayı 11 lira için mi yaptı inanamıyorum diycem ama ben de aynı tarz belalı adamları çektiğimden bilirim. Bir doğum gününde hediye alıcam o zamanda çalışıyorum param çok geliyo. ihtiyacı olan bişi alım dedim gittim tel aldım ama o zaman bu akıllı teller yok 400 tl verdim. adam bana ne dese beğenirsin. niye böyle pahalı bişi aldın şimdi ben de sana aynısını almak zorundayım
ben bu lafından sonra bitirmedim aslında sinyaller çoktaaan başlamıştı görmezlikten geldim. Sonraaaa düğüne erişmeden nişanı attım. Yani diyeceğim o ki, bu adamın yapısı bu inan bana değişmiyorlar. O yüzden asla dönme. Çünkü pinti bir adamla ömür geçmiyor inan bana...

Ahahah, dimi?

bu lafın şakası olmaz. "kurnazlık" bir hakarettir bana göre. Ben olsam o lafı "şaka" olarak bile kaldıramazdım.

bu lafın şakası olmaz. "kurnazlık" bir hakarettir bana göre. Ben olsam o lafı "şaka" olarak bile kaldıramazdım.

Niye olmasın?
Size göre olmaz, bana göre 4 senelik bir sevgililik sonrası gayet de olabilir.
Ciddi ciddi 5 lira için "Kurnazsın" diyecek bir sevgilim olduğunu 4 sene içinde düşünmediysem, şu olayda da gülerim yani başta komik gelir "Nasıl çakalım de mi?" diye hatta katılırım ya da "Şaka mı yapıyon?" diye gülerek sorarım.

Ha espri yapmadığını o noktadan sonra aşikar ederse, ciddi ciddi bunu dediğini görürsem, durum değişir.
Ama ilkten öfkelenmem :) Hemen öfkelensem kendimde eksik olan ne, niye alındım hemen diye kendimi irdelerim. Çabuk öfkelendiğim bir konu ya haklı olduğum ve önceden uyarı çektiğim bir konudur, ya da bir doğru suratıma çarpılmıştır. Anlatabildim umarım.

Ortada bir çakallık olup olmadığını net olarak anlayamayız ki. Çok kesin karar verilmiş konu sahibi hakkında.
Duruma ve zamana göre gelişir bazı olaylar.
O an market olayı 1 paket bitki çayı daha alacak şekilde gelişmiş olabilir. Anlık bi istek hata belki de kimine göre.
4 yıllık bir ilişki sonuçta. Bazen olabilir.
Kızın yiyicilik maksatlı aldırdığını ne bilelim?
Yiyicilik d.h ölücüsüne yapılandır :)
Efsane 50 lira kavgası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…