- 2 Aralık 2017
- 2.741
- 3.944
- 133
- 33
- Konu Sahibi saribaykuss
-
İnsan sadece kendi haklı olduğu kısımları görür. Çocuk kaza yaptığında bile 2 dk arayabilirdi böyle bahane olmaz demişsin hangi haklılıktan bahsediyorsun canım benim? Yiyicisin demiyorum hayatınızı bilemem ama çocuğun yerinde ben olsam bıkardım senden, + aile faktörü de var. Takıldığın tek olay 5 lira ama evde 5 lira vardı madem neden onu da alıp çıkmadın markete o da ayrı konu, aldığın şeyler hayati şeyler değildi bence o da var. Her neyse 21 yaş küçük çocukça hatalar yapmak için çok müsait yaşlar, her şeye ayrılmadan önce iyi düşün derim pişman olacağın bir karar verme burda milletin gazına gelip, ailesine karşı dahi sürekli sana destek olan birini bulmuşken.Bunca sayfa oda cok parami yedi etti yazmadim hic suandan itibaren yazmaya basladim ayip oldugunun bende farkindayim ama bana atilan her yorumu gordun mu ? 5 lira icin yiyici hatta benim yiyiciligimden bikmista sirf cinsel hayatimiz var diye ayrilmiyormus benden diye yoeum bile geldi bana nasil sakin uslu uslu yorum atmami bekleyebiliyosun ki karsimdaki nasil olursa oyle olurum ben seni tersliyo muyum sence birde kac sayfaki onceki yorumlari gorsen ben param az ustunu tamamlada demedim kendisi talep etti oldu ama kafalarinda kurup yiyici yiyici bikmistir dolmustur vs tepemi attirdi empati rica ediyorum.
Genellikle evet ayrilan benim barismaya calisan donen o ama hatalida olan o benim de hatam oluyor elbet ama bu olayda da goruldugu uzere kimin hatasi daha cok goze batiyor peki ? Once ki konularda ayni bu sekilde bu kadar bikan eden insan madem her ayrilista neden geri donuyordu bu bikkinligini dile getiriyosa 5 lira olayi ben sıkıldım senden vs bi aciklama yapabilirdi o tarz hareketi konusmasi olmadi .
Ustune basa basa diyorum markete girdigimde bitki cayini gorunce aklima dustu aldim evden cikarken aklimda yoktu iyi okuyun lutfen konumu acarkende yazmisim dimi markete girmeden alincagin ne var sordu diye o an aklimda bitki cayi yoktu gorunce girdi aklima. Cocugun yerinde olsam bikardim ne alaka ? Bikkinligini 5 liradan mi cikardi bikan insan o ani mi gozler her davranisinda konusmasinda belli ederdi dimi bikkinliginiİnsan sadece kendi haklı olduğu kısımları görür. Çocuk kaza yaptığında bile 2 dk arayabilirdi böyle bahane olmaz demişsin hangi haklılıktan bahsediyorsun canım benim? Yiyicisin demiyorum hayatınızı bilemem ama çocuğun yerinde ben olsam bıkardım senden, + aile faktörü de var. Takıldığın tek olay 5 lira ama evde 5 lira vardı madem neden onu da alıp çıkmadın markete o da ayrı konu, aldığın şeyler hayati şeyler değildi bence o da var. Her neyse 21 yaş küçük çocukça hatalar yapmak için çok müsait yaşlar, her şeye ayrılmadan önce iyi düşün derim pişman olacağın bir karar verme burda milletin gazına gelip, ailesine karşı dahi sürekli sana destek olan birini bulmuşken.
Bende üstüne basa basa söylüyorum 9 tl ödedi 11 tl ödedi demişsin. 5 tl bitki çayı diyelim geri kalan 4-6 tllik şeylerde aklında yoktu demek ki. Kendini haklı çıkarmak için yazıyorsun aynı şeyleri ben haksızsın da demiyorum ama eksik yerleri var bu hikayenin çelişkiler var çünkü, ve evet bıkmış adam bir anda da gösterebilir bıkkınlığını daha önceden belli etmeyebilir o an ki olaydan aklına geçmişten bir durum gelmiştir örneğin soğumuştur bi anda. Çok kaprislisin o yüzden bıkardım dedim bu konuyla alakalı değil diğer konularını üşenmedim okudum.. neyse hakkında hayırlısı olsun.Ustune basa basa diyorum markete girdigimde bitki cayini gorunce aklima dustu aldim evden cikarken aklimda yoktu iyi okuyun lutfen konumu acarkende yazmisim dimi markete girmeden alincagin ne var sordu diye o an aklimda bitki cayi yoktu gorunce girdi aklima. Cocugun yerinde olsam bikardim ne alaka ? Bikkinligini 5 liradan mi cikardi bikan insan o ani mi gozler her davranisinda konusmasinda belli ederdi dimi bikkinligini
Boyle ilgili davranip gecmisi okudugunuz icin de tesekkur ederim burada sonucta matematik yaristirmiyoruz yok 4 6 tl lik bilmem ne diye ne bileyim bikan insan o an ayrilirdi o zaman kurnazsin diye laflari sayarken bana onuda aradan cikarabilirdi olmuyo etmiyo yada ne bilim dayanamiyorum derdi ben bitti etti dedigimde 5 tl yi kalkip evine goturdugum icin bunu gercekten yaptin mi bunu yaptiysan cok buyuk ayip ettin bunu yapmicaktin deyip durdu sonra yuzume kapadi zaten aradi bakmadim sonra herneyse işte olan oldu bitki cayini almasaydim suan beraberdik nelere mâl oldu işte..Bende üstüne basa basa söylüyorum 9 tl ödedi 11 tl ödedi demişsin. 5 tl bitki çayı diyelim geri kalan 4-6 tllik şeylerde aklında yoktu demek ki. Kendini haklı çıkarmak için yazıyorsun aynı şeyleri ben haksızsın da demiyorum ama eksik yerleri var bu hikayenin çelişkiler var çünkü, ve evet bıkmış adam bir anda da gösterebilir bıkkınlığını daha önceden belli etmeyebilir o an ki olaydan aklına geçmişten bir durum gelmiştir örneğin soğumuştur bi anda. Çok kaprislisin o yüzden bıkardım dedim bu konuyla alakalı değil diğer konularını üşenmedim okudum.. neyse hakkında hayırlısı olsun.
Bu nasil bir mantik? Benim hesap kitleme huyum mu oldu şimdi 5 liralik bir sey aldim diye bunu mu cikardiniz buradan? Adam sirf canim ne cekse alan bi insan oldugu icin ben 7/24 "canim bisi cekti alsanaaaaaa"triplerinde bir insanmi olarak canlandim gozunuzde ?
Kizin para kitleme huyundan sıkıldı ama bir taraftan cinsel iliski de yasiyorlar o yuzden dd ayrilmamistir lafini bana aciklayin ben bi obje miyim neyim ben onun zevk bir seysi degilim yok ayrilacakta benden bir seyler yasiyo da ayrilamiyo mantigi ne sizde bir bayansiniz bunu unutmayin o lafinizdan aciklama bekliyorum
Benim kızım yok ama oğullarımın senin gibi kız arkadaşları varDIÖyleyse bu engin muhtesem fikirlerinizi yavrunuzdab lutfen esirgemeyin sevgilisi bir gun olursa dahi 1 lirasi adamin kizinizin bogazindan gecmesin hep sorup durun yavrucaginiza sevgilinin parasi gecmedi dimi bogazindan kizim diye
Sanki ben sevgilimden bana para ver harclik ver dedim ne bicim dusunceler bunlar ?
Calisiyor,ne alaka abur cubur yemenin gunumu saatimi var ? olacagi varmis olmus dimi adama hesap mi kitleyip kactim
bende zamanında 4 yıllık sevgilimin çok zor zamanlarında hep yardım ettim. Ki o zaman öğrenciydim bir de. Hem nakit yardımı hem de evin ihtiyaçlarını alıyodum. Ve bigün yol param kalmadı. 5 lira yol parası istedim okula gitmek için. Verdiği tepki " herkes bana para diyo. Bdn para mı basıyorum burda yok para mara " dedi. Tabi ben şokkk.. Sen beni başkasıyla karıştırıyon galiba. Yıllardır ilk defa o da utana sıkıla 3 kuruş yol parası istedim senden ki borç olarak dedim. Git cebimden al diye çemkirdi. Eksik olsun yerin dibine batsın paran.. Yazıklar olsun sana.. Ben gocunmadan hep verdim sana aramızda böyle şeylerin hesabı olduğunu bilmiyodum ben çok ahmaklık etmişim dedim ve ağlayarak çıktım gittim. İnanın ayrılma sebeplerimden en önemlilerinden biriydi. Çok soğudum.. Sizde hiç ardınıza bakmayın..Ben bazi yoeumlari hayretler icerisinde okuyorum 4 senelik sevgilimin yardim etmesi goze batiyor yoldan gecen adam mi yardim etmeliydi ? Anlamadim
Kesinlikle katılıyorum. Annem de derdi kızdırın bakalım tavırları nasıl oluyor, kendini kontrol edebiliyor mu? Tabi ben hiç birini dinlemedim. Şimdiki aklım olsa zorladım, bu kadar hanım hanımcık olmazdım ve şimdi hayatımın farklı olurdu.Şurada yazan bazı konuları gördükçe evlilik yolunda olanlara tavsiyem, şu adamların gerçek yüzlerini görmeleri için sınırlarını ara sıra zorlamaları.
Sonra gelip evlenmeden önce böyle değildi diyorlar...
arada sırada yap nazını niyazını, arkadaşlarınla tanıştır bak ortamda nasıl, oturmasını kalkmasını biliyor mu, anasını bacısını yokla, evine gidiyorsan bak bir odasına, nasıl yaşıyor, eli sıkı mı cömert mi, ne kadar hediye alıyor, kimseye borç veriyor mu, büyüklerine nasıl, iş yerinde/okulunda nasıl, sosyal mi ev kuşu mu? Tatile gider mi, ailesi ile mi geçirir? Hobisi var mı? Kıskanır mı?
Valla edebince sınırları zorlamaktan yanayım :)
Sonra hayal kırıklığı olacağına baştan bitsin gitsin.
Pardon bu ne samimiyet?Hahahha ne komiksin ya.
Oldu hata yanlis gorunce diyeyim kendime nasil olsa barisiriz fazla yuklenmim diye bunu ilk bi kendj hayatinda uygula sen sonra buradan paslasiriz canim :)
Ayy gercekten mi ne guzel dusundunuz unutursam bariscagim gun hatirlatirsiniz 1 lirayida size yollarim
ay bu kadar tantanayı 11 lira için mi yaptı inanamıyorum diycem ama ben de aynı tarz belalı adamları çektiğimden bilirim. Bir doğum gününde hediye alıcam o zamanda çalışıyorum param çok geliyo. ihtiyacı olan bişi alım dedim gittim tel aldım ama o zaman bu akıllı teller yok 400 tl verdim. adam bana ne dese beğenirsin. niye böyle pahalı bişi aldın şimdi ben de sana aynısını almak zorundayımHer bir ayrintiyi yazmdigim icin elimde sallaya sallaya lay lay lom diye gitmedim evime herhalde kasaya geldigimiz anda birakmaya basladim o biraktirtmadi yolda atmaya calistim attirmadi sinirli sinirli aldiysan kullancaksin triplerine girdi bende keyfimden degil herhalde aksam vakti 5 lirayi teslim etmek icin yollara dokuldum şunu da yuz kere yazdim ama o an baska param yoktuuu ailem de evde yoktuu 11 lira odedi calisiyorum calisirken diger yandan yorumlara cevap vermeye calistim bazisinda 9 11 lira yazmisim odedigi para 11 lira herkes degisik degisik laf sokma cabasina girmesin
Konu yine önüme gelip duruyor, ben de bir yorum yapayım bari.
4 yıllık bir ilişkide, sevgilimin "Kurnazlık mı yapıyon?" sorusunu ilkten espri olarak algılardım/Kendince şaka yaptığını düşünürdüm. Gocunacak bir şeyim yoksa tabi. :)
bu lafın şakası olmaz. "kurnazlık" bir hakarettir bana göre. Ben olsam o lafı "şaka" olarak bile kaldıramazdım.Konu yine önüme gelip duruyor, ben de bir yorum yapayım bari.
4 yıllık bir ilişkide, sevgilimin "Kurnazlık mı yapıyon?" sorusunu ilkten espri olarak algılardım/Kendince şaka yaptığını düşünürdüm. Gocunacak bir şeyim yoksa tabi. :)
bu lafın şakası olmaz. "kurnazlık" bir hakarettir bana göre. Ben olsam o lafı "şaka" olarak bile kaldıramazdım.
bu lafın şakası olmaz. "kurnazlık" bir hakarettir bana göre. Ben olsam o lafı "şaka" olarak bile kaldıramazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?