Bir şeyi çok istersek olmaz mı ?

Caklitmocha

Guru
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
80
120
293
İstanbul
Iyi aksamlar herkese oncelikle. 26 yasindayim kucuk yaslarda evlenip yuva kurmayi cok isterdim . Ama olmuyor. Karsima icime sinen hic kimse cikmiyor. Bazen kafama çok takiyorum. Bazende dua et Rabbime birak diyerek icimi ferahlatmaya calisiyorum ama olmuyor illaki icim icimi yiyor. Tabiki cevre baskisida var. Hala yok mu biri diye sorular . Birde kimse sana birini bulmaz sen ugrasicaksin diyenler var. Kizlar sizce bu isler i icin nasil ugrasilmali. Sonucta alnima evlenmek istiyorum yazamam değil mi ?

Çok uğraşırsan olmuyor ben boyle düşünüyorum akışına bırakacaksın çevremde evlenmek isteyip evlenemeyen ben hayatta evlenmem diyen ilk evlenen insan çok var şimdi konuya kafayı çok takınca herkese potansiyel koca gözüyle bakılıyor herkes derken sevgili adaylarına sonra rahat olmuyor ilişki baskı oluyor iki tarafta e iki tarafta kasıyor olacak iş olmuyor emin ol benim bir kankam var herkese göre ikimiz hiç evlenmez gözü ile bakılan insanlardık hayatta her şeyle dalga geçen tiplerden hiçbir şeyi ciddiye almazdık tesadüf ya aynı anda ilişkimiz başladı beraber konuşurduk işte ilk kimin ilişkisi bitecek acaba diye bir ay arayla evlendik hiç evleniriz gözü ile bakmadık sende öyle yapma rahat ol aman nasılsa iki ay sonra hayatımda mi olacak diye düşün doya doya deli dolu yaşa sonra devam etme hevesi geliyor insana

Kader kısmet derler ya aynen öyle iste. En hayırlısını işte Allahtan. Çevre baskısını boşver hangimize baskı uygulamiyor ki çevre dediğimiz

Niye küçük yaşlarda evlenip yuva kurmak istiyordunuz ki?
Hayat evlilik olmadan da güzel hayat evlilik olmadan da geçiyor.
Evliliği aklınızdan çıkarın ilk önce sonra görün bakalım olacak mı olmayacak mı? :)

Valla ben birşeyi çok isteyince olmuyor İnan . Bunu iyice anladım artık . Ve az önce kendi kendime bir karar verdim kendimi suyun akışına bırakacağım bence sende öyle yap

Kucuk yaslarda dedigim universiteyi okuduktan sonra cok beklemeden evlenmek. Bilmiyorum ki yani her insanin istegi var benimki de oydu galiba ama tabi nasip olmadi yoksa tabiki boyle de cok guzel isim var ogretmenim sagligim yerinde cok şükür ama iste ne bileyim hersey eksik gibi belkide benim kuruntum bilmiyorum :)

Kendinizi sartlandirmayin yeter, dogru zamani vardir mutlaka. 26 yasindayim derken hani ellisinde biri degilsin bu kadar sıkıntıya dusmeye ne gerek var.

Evet gercekten oyle cok dusunursek olmuyor ama 5 gun dusunmesem 6. gun aklimi yiyor yine dusunceler
Kendinizi , dusunce tarzinizi egitmeniz lazim
Bu konu oyle 5 gun dusundum 6.gun dusunuyorumluk bir mevzu degil
Dogru sekilde istedigim herseye sahibim
Hatali istedigim hersey xe bela oldu basima
Bununla ilgili kitaplar var alin okuyun

Bende cok ıstemıstım evlenmek hep ugrasttım cabaladım olmadı Ama fazla çaba geri itiyor.Ne zaman akısına bıraktım o zaman esım karsıma cıktı.Bu yüzden kasma unmadıgın zamanda isteklerin gerçekleşicek. Sabır sabır Hepimiz sınavdayız

Arkadaslarim arasinda evlenme meraklisi gibi hic gorunmedim aksine cevremde cok belli etmem boyle bir istegi benimkisi sadece fazlaca kafaya takmak galiba. Ama dediginiz gibi akisina birakmak en doğrusu galiba :)

Sevgili evren, gordugun gibi hicbir sey beklemiyorum, her seyi fazlasiyla akisina biraktim. Gor beni lutfen artik! :)

Arkadaslarim arasinda evlenme meraklisi gibi hic gorunmedim aksine cevremde cok belli etmem boyle bir istegi benimkisi sadece fazlaca kafaya takmak galiba. Ama dediginiz gibi akisina birakmak en doğrusu galiba :)

Yanlis bir tanimlama oldu kusura bakmayin, ama oyle bir kesim var ciddi ve enerjiden anlasiliyor. Nasil anlatilir tam onu da bilmiyorum acikcasi, ama o enerjiyi vermeyin olur mu, akisina birakin, inanin hersey daha guzel olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…