- 5 Ekim 2011
- 5.035
- 4.403
- 248
- Konu Sahibi Caklitmocha
-
Anladim demek istediginizi sorun degil :) insallah bundan sonra akisina birakabilirim tesekkur ederim yorumunuz icinYanlis bir tanimlama oldu kusura bakmayin, ama oyle bir kesim var ciddi ve enerjiden anlasiliyor. Nasil anlatilir tam onu da bilmiyorum acikcasi, ama o enerjiyi vermeyin olur mu, akisina birakin, inanin hersey daha guzel olacak.
Iyi aksamlar herkese oncelikle. 26 yasindayim kucuk yaslarda evlenip yuva kurmayi cok isterdim . Ama olmuyor. Karsima icime sinen hic kimse cikmiyor. Bazen kafama çok takiyorum. Bazende dua et Rabbime birak diyerek icimi ferahlatmaya calisiyorum ama olmuyor illaki icim icimi yiyor. Tabiki cevre baskisida var. Hala yok mu biri diye sorular . Birde kimse sana birini bulmaz sen ugrasicaksin diyenler var. Kizlar sizce bu isler i icin nasil ugrasilmali. Sonucta alnima evlenmek istiyorum yazamam değil mi ?
Iyi aksamlar herkese oncelikle. 26 yasindayim kucuk yaslarda evlenip yuva kurmayi cok isterdim . Ama olmuyor. Karsima icime sinen hic kimse cikmiyor. Bazen kafama çok takiyorum. Bazende dua et Rabbime birak diyerek icimi ferahlatmaya calisiyorum ama olmuyor illaki icim icimi yiyor. Tabiki cevre baskisida var. Hala yok mu biri diye sorular . Birde kimse sana birini bulmaz sen ugrasicaksin diyenler var. Kizlar sizce bu isler i icin nasil ugrasilmali. Sonucta alnima evlenmek istiyorum yazamam değil mi ?
Evlenmeyin adlı konuyu okumanızı şiddetle tavsiye ederim:)))))Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim. Erken yasta evlenmekten kastim universite bitince demek istemistim. Bir meslegim var cok sukur. Öğretmenim. Bu isi niye olmuyor. Niye kimse karsima cikmiyor 'u birakip dusunmemeye calisacagim. Ikinci universiteyi okuyacagim nasipse. Herkesin hakkinda en hayirlisi neyse o olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?