• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir şeyi çok istersin...

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
merhaba herkese
Ne olduğunun önemi yok birşeyi çok istiyorum, dua ediyorum olduğunu hayal ediyorum, körü körüne istemiyorum hayırlısı diyorum ama inanıyorum olacak diye
Amaa hep tersi yönde şeyler oluyo yani gelişmeler hep istediğim şeyin olmasını engelleyecek yönde..
Pes etmiyorum ama üzülüyorum
Sizin hiç böyle oldu mu yada böyle olup sonunda gerçekleştimi

Sadece isterim ama tek kriterim olmayani zorlamam.
Kimsenin her istedigi olmaz, hicbir seye cok anlam yuklemeyin, bosuna canınız sıkılır.

Bu kadar olmuyorsa vardır yaradanın bir bildiği.Ben de çok şeyleri çoooook istedim ve hep keşke olmasaydı dedim tecrübe ile sabit.Olacak olan zaten oluyor,zorlamayın.

merhaba herkese
Ne olduğunun önemi yok birşeyi çok istiyorum, dua ediyorum olduğunu hayal ediyorum, körü körüne istemiyorum hayırlısı diyorum ama inanıyorum olacak diye
Amaa hep tersi yönde şeyler oluyo yani gelişmeler hep istediğim şeyin olmasını engelleyecek yönde..
Hayrılısını dilersin olursa hayırlıdır olmazsa şerdir göremiyoruz işte böyle şeyleri

Bu kadar olmuyorsa vardır yaradanın bir bildiği.Ben de çok şeyleri çoooook istedim ve hep keşke olmasaydı dedim tecrübe ile sabit.Olacak olan zaten oluyor,zorlamayın.

Hayrılısını dilersin olursa hayırlıdır olmazsa şerdir göremiyoruz işte böyle
şeyleri

Öyle yapıyorum zaten
Ve zorlamıyorum yani yaptığım tek şey dua etmek zaten başka bişey gelmez elimden

merhaba herkese
Ya aslında benzer bir durum benim başımda da var ama seninkinin aksine gelişmeler hep olacak yönünde. Ama olamayacak gibi bir şey. Ama olacağını da hissediyor gibiyim. Değişik:)

merhaba herkese
Neyi çok istersen o senin sınavındır

Oyyy ne derin bir konudur bu,hayat işte,çok zorlamaya gelmiyor hayat,bak olmasını istediğim birşey bardı,ımkansıza yakın,ama o kadar zorladımkiii,olmadı,meğer bir üst versiyon olcakmışta ben boşuna ağlayıp zırlamışım,ama bilemezdimki,çabalayacaksın,zorlayacaksın,dıretceksın,sonra herşeyi yaptım olmadı diyeceksın,çok çetrefelli bir konu,bazen cidden zorlamayackasın,yani her iki durumda sır bize,bılemıyoruz

Back
X