• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir şeyi çok istersin...

merhaba herkese
Ne olduğunun önemi yok birşeyi çok istiyorum, dua ediyorum olduğunu hayal ediyorum, körü körüne istemiyorum hayırlısı diyorum ama inanıyorum olacak diye
Amaa hep tersi yönde şeyler oluyo yani gelişmeler hep istediğim şeyin olmasını engelleyecek yönde..
Pes etmiyorum ama üzülüyorum
Sizin hiç böyle oldu mu yada böyle olup sonunda gerçekleştimi
İstediğin şey soyut birşey ise (duygusal) bunun için dua ve istek yeterlidir. Elinden birşey gelmiyorsa..
Yalnız eğer somut birşeyi istiyorsan bunun için uğraşman gerek.
Herkes mükemmel bir yaşantı ister ama olmaz, eğer emek verir ise olur, sadece istemek yetmez..
Bu senin umutlarını arttırır olmazsa kaybını sağlar.
Uğraş :)

İstediğin şey soyut birşey ise (duygusal) bunun için dua ve istek yeterlidir. Elinden birşey gelmiyorsa..
Yalnız eğer somut birşeyi istiyorsan bunun için uğraşman gerek.
Herkes mükemmel bir yaşantı ister ama olmaz, eğer emek verir ise olur, sadece istemek yetmez..
Bu senin umutlarını arttırır olmazsa kaybını sağlar.
Uğraş :)
Soyut birşey:)
Ne kadar aksi yönde şeyler olsada ben inanıyorum

Ben tam da bu dediğini yasıyorum. Öyle cok istiyorum ki olmasını. Su mübarek günler hürmetine Rabbim ol desin insallah hayırla olsun gönlümüzdekiler Amin

FB_IMG_1465809334806.webp

Çok istediğim ve kavuştuğum isteklerim oldu.

Çok istediğim kavuşamadığım isteklerim oldu.

İstemediğim ama olunca çok mutlu olduğum şeylerde oldu.

İstediğim ama olunca keşke olmasaymış dediklerim de oldu.

Velhasıl, nasip...

Ben de burun ameliyatı oldum ve çok pişmanım sürekli Allahtan eski haline gelmesi icin dua ediyorum en azından bunu yapabilcek şifalı ellere götürsün beni :(

Herkesin herşeyi mükemmel olmak Zorumda değil hayatlarımız evlerimiz aşkımız çocuklarıöız birbirinden üstün olmak zorumda değil ne de bedenimiz.. insanlar isteklerin kölesi olmuş durumda ve yarış halindeler bunun nedeni büyük ölçüde sosyal medya valla isteyecekseniz can sağlığı isteyin hepinizin de canı sağ olsun

Murphy kanunları :) Şaka bir yana şöyle de bir durum var, önce tedbirinizi alacak sonra tevekkül edeceksiniz. O şeyin olması için sadece dua etmeyin, çaba gösterin. Onun için bir adım atın. Belki işinizi kolaylaştıracak adımlar atmadan sadece bekliyorsunuzdur. O olmazsa başka bir yol izleyin, deneyin, pes etmeyin. Umarım isteklerinize kavuşursunuz.

merhaba herkese
Ne olduğunun önemi yok birşeyi çok istiyorum, dua ediyorum olduğunu hayal ediyorum, körü körüne istemiyorum hayırlısı diyorum ama inanıyorum olacak diye
Amaa hep tersi yönde şeyler oluyo yani gelişmeler hep istediğim şeyin olmasını engelleyecek yönde..

Aynı sizin gibiyim. Çok ama çok istediğim birşey vardı, çok dua ettim çok da çaba sarfettim ama geri yerime oturdum. O kadar büyük bir travma yaşadım ki size anlatamam. Artık dua bile etmiyorum, o derece küskünüm. Sanki kalbim taşlaştı, inancım var tabii ama Rabbim'e küstüm sanki. O derece önemliydi benim için.

ben hayatta hiçbir şeyi körü körüne isteyip ona kafayı takmadım ama hayat karşıma hep güzel şeyler çıkardı tabi çok emek verdim elde etmek için. dua da etmedim kendimi bildim bileli ateistim. Bence en güzeli fazla düşünmemek, akışına bırakmak hiç düşünmediğin bir anda gerçekleşecektir.

merhaba herkese
uzun zamandır birseyi cok istrmeyi bıraktım.benim için ne iyse hayırlı ise onu ver diyorum. aksi takdirde hayal kırıklıgı cok oluyor. tabi bu yapmak istediklerimin önüne gecmiyor olmuyorsa zorlamayacaksın .
br hikaye varya doktora bana su ilacı ver diyorsun doktor hayır o sana gelmez su ilac senin diyor yada ilac kullnman zararlı hiç alma diyor onun gibi

Bende yatıp kalkıp aynı şey için dua ediyorum... Allahm ben senin aciz kulunum duy sesimi... Bi sabah kalkıtğmda herşey çok güzel olsun...:anne:
Allah hepimizn dualarını kabul etsin inşallah...

merhaba herkese

Gerçekleşende oldu gerçekleşmeyende ama hepsinde de deli gibi çalıştım .Ben elimden geleni yapayımda gerisi artık takdiri ilahi diye bakıyorum.Bazen şanslı olduğum dönemler oluyor su gibi gidiyor işler ,bazende engel hissediyorum ne yapsamda istediğim sonuca ulaşamıyorum.

Hayırlısı ne ise o olsun diye dua edin .

Hayatta neyi takıntılı olarak istediysem olmamıştır oluruna bıraktığım herşey ayağıma gelmiştir

Back
X