- Konu Sahibi elifff_____
Sağol canım inşallah Rabbim dualarımızı hayırlı kılıp verirÜzülüyorum sana yaainsallah istedigin gibi olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım inşallah Rabbim dualarımızı hayırlı kılıp verirÜzülüyorum sana yaainsallah istedigin gibi olur
Allah yoktan var ediyorsa,imkansızı da mümkün kılar niye dua edip istemekten vazgeçiyim ki ?istemeyı bırak, aklından cıkar at. evren sana zorla verecektır emın olabilirsin![]()
Allah yoktan var ediyorsa,imkansızı da mümkün kılar niye dua edip istemekten vazgeçiyim ki ?
Allah yakarislarını çok sevdiği Kulunun isteğini hemen yapmaz mis devam et duaya allah hayırlısıni versinmerhaba herkese
Ne olduğunun önemi yok birşeyi çok istiyorum, dua ediyorum olduğunu hayal ediyorum, körü körüne istemiyorum hayırlısı diyorum ama inanıyorum olacak diye
Amaa hep tersi yönde şeyler oluyo yani gelişmeler hep istediğim şeyin olmasını engelleyecek yönde..
Pes etmiyorum ama üzülüyorum
Sizin hiç böyle oldu mu yada böyle olup sonunda gerçekleştimi
Ben de bir şeyi çok istemiştim inatla ama nasıl inatla
herkes için basitken benim için niye zor diye diye
niye zor olduğunu çok sonra anladım halbuki:)
çok şükür![]()
Ya yoktan var etmiyorsa ya bir düzen işliyorsa
Ya dua ile değil de çaba Evet bir duz3n var
Evet herşeyin bir düzeni var , bazen işleyen düzende çabayla bazen bir duayla bazende Allahın hikmetiyle olur. Hiç tanık olmadınız mi işleyen duzende olamaması gereken şeyler oluyor bilimin bile açıklamadığı bir çok şey gibi...Ya yoktan var etmiyorsa ya bir düzen işliyorsa
Ya dua ile değil de çaba ile oluyorsa
Içten dua ettiğin halde olmuyorsa, hayırlısı degildirde olmuyodur belki, öyle düşün..merhaba herkese
Ne olduğunun önemi yok birşeyi çok istiyorum, dua ediyorum olduğunu hayal ediyorum, körü körüne istemiyorum hayırlısı diyorum ama inanıyorum olacak diye
Amaa hep tersi yönde şeyler oluyo yani gelişmeler hep istediğim şeyin olmasını engelleyecek yönde..
Pes etmiyorum ama üzülüyorum
Sizin hiç böyle oldu mu yada böyle olup sonunda gerçekleştimi
Bende hep gerçekci oldum. fakat artık mantığım gerçeğin gücünün yetmediği bir şey istiyorum imkansız bir şey...benim duadan başka çarem yok .istemekle olsa :)
o yüzden hiç hayal kurmam.
hayal kurmadan çalışmak daha gerçekçi.
realistim fazlaca.
Allah haramdan uzak tutsun. dualarımızı kabul etmeyi engelleyen gunahlarimizindan dolayı da affetsinDuanın kabul edilmesinin bazı şartları var. Bunlardan biri helal lokma yemek. Rızkımızı helal yoldan kazsnabiliriz ama yediklerimizin helalliğine de çok dikkat etmemiz gerekli.
Günümüz şartlarında çok çaba istiyor.