• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir şeyi çok istersin...

Ben de bir şeyi çok istemiştim inatla ama nasıl inatla
herkes için basitken benim için niye zor diye diye
niye zor olduğunu çok sonra anladım halbuki:)
çok şükür :KK68:

Benim suana kadar olmasini istedigim seyler ne zamana biraktim ne de olmuyorsa vardir bunda da bir hayir dedim yani buyuk cogunlugu biraz bazi seylerin olmasi icin bizim mucadele etmekten geciyor.bir atasozu var armut piş agzima düş ile olunmuyor malesef. ;)

Orta 2 den beri dua ettiğim birşey vardı. Üniversiteyi bitirdikten 2 yıl sonra kabul oldu:) çoook geç oldu ama güzel oldu...

ama olmaz.... başlığı görünce devamını getiresim geldi...o_O hayırlısını bilemeyiz biz

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba herkese
Ne olduğunun önemi yok birşeyi çok istiyorum, dua ediyorum olduğunu hayal ediyorum, körü körüne istemiyorum hayırlısı diyorum ama inanıyorum olacak diye
Amaa hep tersi yönde şeyler oluyo yani gelişmeler hep istediğim şeyin olmasını engelleyecek yönde..
Pes etmiyorum ama üzülüyorum
Sizin hiç böyle oldu mu yada böyle olup sonunda gerçekleştimi
Allah yakarislarını çok sevdiği Kulunun isteğini hemen yapmaz mis devam et duaya allah hayırlısıni versin

7 yil kadar gece gunduz hayalini kurdugum bir istek vardi. Sonuc olarak gerceklesmedi. Artik eski sagligima kavusmak disinda pek bir istegimde yok. Hayat ne getirirse onu yasamayi tercih ediyorum. Bazen isteklerin gerceklesmemesi gerekiyor zamanla anliyoruz.

Her şerrin altında bir hayır yatarmış. Bu sebeple istediğiniz şeyin olmamasında da bir hayır mutlaka vardır.

Ben de bir şeyi çok istemiştim inatla ama nasıl inatla
herkes için basitken benim için niye zor diye diye
niye zor olduğunu çok sonra anladım halbuki:)
çok şükür :KK68:
Ya yoktan var etmiyorsa ya bir düzen işliyorsa

Ya dua ile değil de çaba Evet bir duz3n var
Ya yoktan var etmiyorsa ya bir düzen işliyorsa

Ya dua ile değil de çaba ile oluyorsa
Evet herşeyin bir düzeni var , bazen işleyen düzende çabayla bazen bir duayla bazende Allahın hikmetiyle olur. Hiç tanık olmadınız mi işleyen duzende olamaması gereken şeyler oluyor bilimin bile açıklamadığı bir çok şey gibi...

istemekle olsa :)

o yüzden hiç hayal kurmam.

hayal kurmadan çalışmak daha gerçekçi.

realistim fazlaca.

merhaba herkese
Ne olduğunun önemi yok birşeyi çok istiyorum, dua ediyorum olduğunu hayal ediyorum, körü körüne istemiyorum hayırlısı diyorum ama inanıyorum olacak diye
Amaa hep tersi yönde şeyler oluyo yani gelişmeler hep istediğim şeyin olmasını engelleyecek yönde..
Pes etmiyorum ama üzülüyorum
Sizin hiç böyle oldu mu yada böyle olup sonunda gerçekleştimi
Içten dua ettiğin halde olmuyorsa, hayırlısı degildirde olmuyodur belki, öyle düşün..

Benim çok ama çok istediğim bir şey vardı.Ne dualar etmiştim hemde çooook. Ağladım istiyorum diye. Neler yapmadım ki olsun diye ama şimdi iyi ki olmamış Allah'ım diyorum şükür ettim. Gerçekten her şeyin en iyisini bilen Allah.

Benim de çok istediğim birşey bol bol dua ederek oldu ,belki de zamanı o zamanmis oldu ama dua bana ümit verir rahatlarim

Allah
istemekle olsa :)

o yüzden hiç hayal kurmam.

hayal kurmadan çalışmak daha gerçekçi.

realistim fazlaca.
Bende hep gerçekci oldum. fakat artık mantığım gerçeğin gücünün yetmediği bir şey istiyorum imkansız bir şey...benim duadan başka çarem yok .

Duanın kabul edilmesinin bazı şartları var. Bunlardan biri helal lokma yemek. Rızkımızı helal yoldan kazsnabiliriz ama yediklerimizin helalliğine de çok dikkat etmemiz gerekli.

Günümüz şartlarında çok çaba istiyor.

Duanın kabul edilmesinin bazı şartları var. Bunlardan biri helal lokma yemek. Rızkımızı helal yoldan kazsnabiliriz ama yediklerimizin helalliğine de çok dikkat etmemiz gerekli.

Günümüz şartlarında çok çaba istiyor.
Allah haramdan uzak tutsun. dualarımızı kabul etmeyi engelleyen gunahlarimizindan dolayı da affetsin

Back
X