- 18 Ekim 2017
- 6.933
- 42.853
- 548
- 34
- Konu Sahibi Cesur_lotus
-
Ben kovayim. Kova erkegi sevmiyom ya.Kız kova daha iyiydi hahahha
Ya ben de inanırım da bu kadarına da inanmıyorum şahsen ya nereden nasıl biliyor evlilik tarihiniBak ben de inanırım hatta baya da tutar çok ilginç anılarım var birebir evlilik tarihim falan çıktı ama konu bu değil bu hanımefendi bunu güzel kullanmak yerine zehir etmiş
Sen tam kadın gibi kadınsın, cillop gibi maşallah derim sana,bana bir kadinlik kuralı söyler misin?Bacım benim güneş ikizler, yükselen terazi, venüs boğa, Ay balık, Mars yengeç ne diyorsun hem kafan dağılır biraz
Bakın ben de severim inanırım astrolojiye hatta işyerinde vs herkes bana sorar ne oldu retro var mı kime ne çıktı falan dalgasını çok geçeriz sizinki farklı bir boyut cidden.Yok değil değil eski konularima bak istersen
Allah şifa versin. Bu akşam arkadaşımdan duydum şubat ayına kadar ilişkiler yapılanmaya girecekmiş ayrılıklar veya revizyonlar olacakmış. O da senin gibi her şeyden haberi var.Hayırsadece çok yalnızım astrolojici beni bu yalnızlıktan kurtardı
O zaman bana da bir yıldız mıldız haritası bakın sevabına, Toki çıkacak mı bakalımHayırsadece çok yalnızım astrolojici beni bu yalnızlıktan kurtardı
İnanın ben 2022 burç yorumlarıma bakarken şuan adını hatırlamadığım bir kitap aldım ve tam evlilik tarihi günümü verdiYa ben de inanırım da bu kadarına da inanmıyorum şahsen ya nereden nasıl biliyor evlilik tarihini
Haklısın doldur boşalt amaan boşver oğlak da işkolik falan ama gideri varBen kovayim. Kova erkegi sevmiyom ya.
Nasıl güzel kullanabilir kiBak ben de inanırım hatta baya da tutar çok ilginç anılarım var birebir evlilik tarihim falan çıktı ama konu bu değil bu hanımefendi bunu güzel kullanmak yerine zehir etm
Abe söyleyesin burcunu bakalım falına beaNeler varmış ya biz de ot gibi yaşıyoruz.......
Niye öyle dediniz kiNeler varmış ya biz de ot gibi yaşıyoruz.......
Yani işi eğlenceye dökmek olabilir arkadaş ortamlarında böyle sohbet sizde döner falan güzeldir bunlar ama diğer türlüsü sizinki gibi saçma sonuçlar doğururNasıl güzel kullanabilir ki
Bence fake yaGülme emojileri koyup duruyorsunuz, neresi komik? Komşu arkadaş olsa görüşülmezsiniz, kardeş olsa mesafe koyulursunuz. Bırakın adamı boşansın kendine huzurlu bir hayat kursun. Kimse servisten inince bir kızla yürüdü diye 2 sene bu işkenceyi çekmemeli. Tedavi olması gereken kişi sizsiniz eşiniz değil, hatta velayet için bile çocukların kontrol edilmesi lazım. Astrolojiye bu kadar kafayı takmış, her hareketi her adımı astrolojiye bağlayan biri çocuklarla yalnız kalmamalı.
Keşke adını hatırlasanİnanın ben 2022 burç yorumlarıma bakarken şuan adını hatırlamadığım bir kitap aldım ve tam evlilik tarihi günümü verdi
Doğru demiş,en son Şubat'ta kopar bağAllah şifa versin. Bu akşam arkadaşımdan duydum şubat ayına kadar ilişkiler yapılanmaya girecekmiş ayrılıklar veya revizyonlar olacakmış. O da senin gibi her şeyden haberi var.
Abla oğlaklara toki çıkacak mı onu de sen banaKova olsaymış keşke Plüton n kovaya geçti kovalar çok güçlenecek
Nerden vardın bu kanıya ikizlerim diyorumSen tam kadın gibi kadınsın, cillop gibi maşallah derim sana,bana bir kadinlik kuralı söyler misin?
Bir sürü kitap var ,ben eğitimi online aldım.birde ruhsal astroloji kitabı var
Benim Jupiter kovadaymis işimize yaramaz mıKova olsaymış keşke Plüton n kovaya geçti kovalar çok güçlenecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?