- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
2 yıllık bi ilişkim var.erkek arkadaşımla tanıştığımda bakirdi ama benim hayatıma 2 kişi girmişti yani bakire değildim.başlarda sorun olmayan bu durum suanda hayatımı kabusa çevirdi.. suan erkek arkadaşım durumları eşitlemek istiyor.benden habersiz değil bildiğimi bile bile yapmak istiyo acı çektirmek istiyo çünkü o 2 yıldır acı çekiyomuş bana söylemesede.. işin kötüsü aynı evde yaşıyoruz ve ben onu çok seviyorum gidip eşyalarımı toplamaya cesaretim yokken nasıl terk ederim onu.. anlamalı mıyım bişeylere göz yummalı mıyım??
emek edip tecrubelerinizi düşüncelerinizi yazmıssınız çok tşk ederim modern oldugumu sanardım ama değilmişim evet mutiş bi eziklik duygusu hakim.ne yapsam atamıyorum bu duyguyu belki zmanla unutup devam edebilirim yaşamaya ama bunun için önce istemem lazım bağırdım kızdım ağladım oda dinledi kapattım telefonu bi daha aradım madem bi gün sende vuracaktın neden elimden tuttun dedim sustu.. bana zaman ver düşünmeye ihtiyacım var dedim rezillik gercekten neyini düşüncem bu durumun ama ona diyemedim.çık git hayatımdan diyemedim belki bu surede o hatasını anlar ve döner dedim aradı.. arayacak.ama cesaretim yok açmaya konuşmaya duyacaklarıma.. aslında neden korkuyorum biliyo musnuz vereceğim cevaba....
Geleceğe dair planınız var mıydı ? Hiç evlenmekten söz ettiniz mi ?
iki ilişkimiide 17 yasında yasadım ilk erkek arkadasım beni terk ettiğinde beni çok seven biri vardı onunla birlikte olursam benimle evlenir diye düşüdüm ortada kalacagımı düşünüyodum çükü sonra zaten uzun bi süre erkeklerden nefret ederek yaşadım.evet haklısınız yaralarımı saran adam belkide hayatımın en büyük yarasını açtı.
iki ilişkimiide 17 yasında yasadım ilk erkek arkadasım beni terk ettiğinde beni çok seven biri vardı onunla birlikte olursam benimle evlenir diye düşüdüm ortada kalacagımı düşünüyodum çükü sonra zaten uzun bi süre erkeklerden nefret ederek yaşadım.evet haklısınız yaralarımı saran adam belkide hayatımın en büyük yarasını açtı.
Çok özür dileyerek bir şey daha sormak istiyorum.
Neden hep birliktelik üzerinden mantık yürütmeye çalışıyorsunuz?
Onunla birlikte olursam benimle evlenir.
Başkasıyla birlikte olursa değerimi anlar.
Başkasıyla birlikte olursa durum eşitlenir.
Yani bu nedir böyle?Her şey bunun üzerine mi kurulu?
Yazdıklarınıza yüzde yüz katılıyorum bu konu hakkında da bu sitede gördüğüm en doğru ve gerçekçi yorumdu. Sonuçta bir insan bunu kaldıramıyorsa kendini, çevresini, ailesini biliyor ona göre davranmalı seçimlerde bulunmalı bana göre de.
bi kere bekaretini kaybedince insan başka şey düşünemez oluyo. ilk sevgilim beni terkettıgınde hemen kendımı birine yamamak istedim (bunu yazarken kendımden utanıyorum).
ama gördüm ki olacak iş değil midem kaldırmadı sevmedğim biriyle sırf beni sevıyo dıye devam etmeye.
aradan zaman geçince artık birine güvenmek ıstedım ve guvendım sonuç bu.
bi kere bekaretini kaybedince insan başka şey düşünemez oluyo. ilk sevgilim beni terkettıgınde hemen kendımı birine yamamak istedim (bunu yazarken kendımden utanıyorum).
ama gördüm ki olacak iş değil midem kaldırmadı sevmedğim biriyle sırf beni sevıyo dıye devam etmeye.
aradan zaman geçince artık birine güvenmek ıstedım ve guvendım sonuç bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?