- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
Bende çok takıntılıyım bu konuda ya...
Not asmayı düsünüyorum
Kim iğreniyo kusura bakma anlaamdım . Kedin var da omu iğrendği için ellemiyor.Valla bizimki iğrendiği için sanırım dokunmuyor bile öyle bırakıyor istisna olabilir.
bak buda guzel! bunu yapan sirketlerden birini onunda evde oldugu bir gun cagirirdim, masrafinida ona odetirdim (taksite baglat, nebilim onun kredi kartindan cekip ode filan).Toto kalkarken çalışan sensörlü sifon?
Cimriligi vardı konuşup halletmiştik hatta konum vardı bunla alakalı. Ama sifonu yeni keşfetti bence . Tabi ki bu idare olamaz cimrilik yapıyorIiiiii igrenc :)) Ya merakt ettim, her konuda böyle tasaruf yapim diye mi ugrasiyo? Bu tasarufda degil, cimrilik mi desem? Niye 3 aydir böyle, daha önce yokmuydu bu durum?
Benim ufaklikta sürekli unutuyor ve her WCden ciktiginda bende bin defa hatirlatiyorum ve geri gönderiyorum. Sizde her seferinde onu gönderin kendisi ceksin, hatta arkasindan temizlik yapsin.....
Babam da böyle....Daha geçen evlerine gittiğimde yakaladım, evin içi misafir doluydu üstelik kadınlı-erkekli. Allahtan ben girdim de yakalanmadı. Nasıl utanmıyorlar aklım almıyor.Cimriligi vardı konuşup halletmiştik hatta konum vardı bunla alakalı. Ama sifonu yeni keşfetti bence . Tabi ki bu idare olamaz cimrilik yapıyor
Bu biraz ağır olmadı mı ?Tuvaletin yanina lazimlik koyun.hatta icine kedi kumu doldurun.isedikten sonra kumunu ortmeyi unutma yazin
Cimriligi vardı konuşup halletmiştik hatta konum vardı bunla alakalı. Ama sifonu yeni keşfetti bence . Tabi ki bu idare olamaz cimrilik yapıyor
:))valla aklima bu geldi.neyseki kuma gerek kalmadan yaziyla halletmissinBu biraz ağır olmadı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?