Bir sifonda kocayalım.

Banyo kapisina işiniz bitince sifonu çekmeyi unutmayınız tabelası as bu arada sifonun az su harcaması için rezervuarin içine bir şişe su koyabilirsiniz belki o zaman eşinin içi yanmaz.

Valla bizimki iğrendiği için sanırım dokunmuyor bile öyle bırakıyor istisna olabilir.
Kim iğreniyo kusura bakma anlaamdım . Kedin var da omu iğrendği için ellemiyor.
Eğer öyleyse eğitim almamıştır.
Ben ikisinide bebekten aldım .Annelerı terk etmıs tı kendım yetiştirdim.
Tuvaletını yaptıktan snra hep üstünü kapattırdım patisiyle.
Şuan üstünü kapatıp bıde ellerını duvara vuruyor kumlar düşssün diye

hahaha ufff nasil sacma bisey yaa!
aklima gelen herseyi denemissin. kocam yapsa napardim diye dusunuyorumda, cildirirdim onuda delirtirdim herhalde. bilemedimki. her sifonu cekmeyi unuttugu gun icin kendimi odullendirirdim belkide alisverisle. Haftanin 4 gunu unutsa o hafta yeni bir gomlek, yeni bir cift ayakkabi, yeni bir elbise, yeni bir ruj.... ahaha bak boyle biseyi cidden yapabilirdim. al sana tasarruf.

Cimriligi vardı konuşup halletmiştik hatta konum vardı bunla alakalı. Ama sifonu yeni keşfetti bence . Tabi ki bu idare olamaz cimrilik yapıyor

Cimriligi vardı konuşup halletmiştik hatta konum vardı bunla alakalı. Ama sifonu yeni keşfetti bence . Tabi ki bu idare olamaz cimrilik yapıyor
Babam da böyle....Daha geçen evlerine gittiğimde yakaladım, evin içi misafir doluydu üstelik kadınlı-erkekli. Allahtan ben girdim de yakalanmadı. Nasıl utanmıyorlar aklım almıyor.

Bencede pis bisey ya, o ne oyle kocanda olsa baskasinin pisligini goruyosun ve o senden onun ustune oturmani bekliyo.
Tiksindirici.
Esim bi defa unutmus kiyameti koparmistim dahada yapmadi.

Ay bilemedim hangisi daha kötü, WCyi pis birakmak mi, yoksa cimrilik mi. Sinir bozucu gercekten...
Tuvalete kumbara koyun bari, gelen giden para atsinda su parasi biriksin :))
Cimriliktense, bence ona söyleyin..."benim asabimi bozma bak o parayi misli misli cikartirim haaa" diye. AKlima baskada bisey gelmiyo :/

ailesinde el yıkama alıskanlıgı görmemis erkekler hep böyle ben yeni evlendigimde neler cektim ayyy pisss bizimkide kendince kücük yaptıktan sonra ellerini yıkmaıyo ne tuttum ki diyo farkında degil heralde elli kere bagrıyorum tuvaletten cıkarken ellerini yıka diye hatta ilk zamanlar ellerini yıka suya sabuna dokyun diye afısler asmıstım banyo tuvalet ve koridorda

bence sende yap

Benim de kayınvalidem unutuyor ya. Çok kötü bir durum. Ama o birkaç gün kalıyor, gidiyor. Geçici diye dayanıyorum.
Eşim yapsa her gün her gün, katlanılmaz olurdu.

Ayyy beninkide oyleydi malesef babadan gelen bir aliskanlik zaar lohusayken kp bizde kaldiydi afedersin ishalini yapip onu bile cekmemisti cimri otesidir kendi bende lohusa halimle her girdigimde camasir suyuna buluyordum birde zor bir gebelikti ayy iyiki bosaniyorum

Afedersiniz ama sizde aynısını yaparsaniz ancak anlar yaptığının pis bişey olduğunu

Küçük büyük demeden cekmeyin sifonu

Sonra başlar çekmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…