Benim eşim dışını fircalamazdiOnu yaptım bir tane yazdım tam karşıya koydum kaldır millet görür diyor ama kaldırmam :))
Herkese iyi akşamlar
Kızlar benim sorunum şu ki eşim sifonu çekmiyor , küçük durumlar için yani. Önceleri unutuyorum diyordu ama anladım ki onu kâr kabul ediyor.
Kaç defa dedim" ben o şekilde tuvalete oturmuyorum , yıkıyorum çamaşır suyu falan döküyorum, yani senin harcayacağından daha fazla su gidiyor. " İşe yaramadı , sonra sifonun başına geçtim doldukça bastım hiç durmadan delirdi tabi tamam bir daha yapmayacağım dedi , bu da işe yaramadı.
Artık ağır konuştum en son "ben senin idrarını görmek zorunda değilim yeter bıktım artık dedim, mikrop yuvası oluyor her yer,günde 3 4 defa klozet temizliyorum çamaşır suyu kokusundan igrendim artık,kişisel temizlik nedir bilmiyor musun sen öğrenemedin mi ? " Tarzı konuştum.
Deliricem valla ya bizim evde tek 1 tane WC var o da klozet ve banyoda.
Sinirlerim hopluyor ben sürekli arkasını mi dolaşacağım bu adamın , ya ani bir misafir gelse görse ? Her şeyi geçtim ben igreniyorum..
Hep tamam diyor iki gün sonra yine aynı ..
Daha etkili bir çözüm önerisi olan var mı ?
Bu klozet nedir ya? Ne igrenc bisey o pis pis herkes geliyor ayni yere oturuyor, hele avmlerde resmen mikrop hastalik yuvasi.
Ama avrupa icadiya illa alacagiz onu. Kokeni desen bundan 50-100 yil kadar once avrupada evlerde tuvalet yokdu, ve pisliklerini komidin tarzi kasalara yapar birikince atarlardi, klozet iste bunun update halidir. gerci simdide su ile temizlik nedir bilmezler.
Bizdede yeni evlere wc koymama olayi basladi, banyoya bir leş klozet tamam.
Kulturumun gozunu seveyim, alaturka tuvalet ve birde taharet muslugu al sana hujyen, herseyin bir adabi olmali.
Ayakta da isiyor mu?
Toto kalkarken çalışan sensörlü sifon?
Şu an için sifon çekmeye ikna oldu gibi ama tekrarlarsa bunu yaparımBüyük bir kova alın ve doldurup klozetin yanına bırakın, siz sifonu kullanın o da bir tas su döksün. Kabul etmez mi?
Yaptığının yanlış olduğunun farkındayım ancak üslubunuz ahlak dışıİnsan olan laftan anlar ama sizin kocanız anlamıyor demekki insan değil. O zaman siz de köpek eğitir gibi tuvalet eğitimi verin.
Mesela dışkını gördükten sonra senden tiksindim, soğudum diyerek cinsel münasebette bulunmayın. Bakalım neler olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?