Bir sifonda kocayalım.

Onu yaptım bir tane yazdım tam karşıya koydum kaldır millet görür diyor ama kaldırmam :))
Benim eşim dışını fircalamazdi
Birde ayağında mantar sorunu vardı
Bende kokuya çok hassastım
Yıka derdim yikamazdi fırçala derdim fircalamazdi

Bir cinnet isi çözdü
Dişçiye gitti curuklerini hallettirdi fırçalamaya başladı
Ayak mantarı için merkeze gitti kurtuldum 2 sene mücadele ettim ama değdi :)

Sizi çok iyi anlıyorum insanın aglayasi geliyor sinirden :) bence bı cinnet geçirin

Büyük bir kova alın ve doldurup klozetin yanına bırakın, siz sifonu kullanın o da bir tas su döksün. Kabul etmez mi?

Benim ex kocamda yapardı hatta bazen beraber girerdik tuvalete Bazen olmasının sebebi de ben alıştırdım onu.. Ama ondan tiksindiğim için değil öyle kalmasın çek sifonu dedim. Unuttuğu zaman gittim ben çektim.
Düşünüyorum da hiçbi zaman tiksinmedim ondan ki ben neler gördüm :)
Sanırım bidaha bu kadar çok sevemem ve bundan sonra şayet evlenirsem tiksinirim.. :))

İnsan olan laftan anlar ama sizin kocanız anlamıyor demekki insan değil. O zaman siz de köpek eğitir gibi tuvalet eğitimi verin.
Mesela dışkını gördükten sonra senden tiksindim, soğudum diyerek cinsel münasebette bulunmayın. Bakalım neler olacak.

Bence ilk önce idrarinizi yapın
Eşiniz sizden sonra idrarini yapıp sifonu çeksin
kendi midesi kaldırıyorsa en iyi çözüm bu

Bana da klozet daha hijyenik ve rahat geliyor. Alaturka tuvalet çok daha pis. Ayrıca yaşlılar, hamileler, çocuklar için kullanması da zor. Eskide kalmış bir şey artık alaturka tuvalet aşkını aşıp yeni aşklara yelken açmanın vaktidir

Klozete pis diyen olmuşta asıl alaturka pis
Sıçrıyor bir kere alaturka da
Klozetde oturma yerine açılan tek kullanımlık kağıtlar var çantamda da banyomda da bundan mevcut gelen kullanmak isterse diye
10 güne kadar kendi evime tasinicam alaturkayi kirdirdim klozete dönüştürdüm

Hiç unutmuyorum gelen misafirlerden biri alaturkayi kullanmıştı pacasina mi ayağına mi dışkısı bulaşmış okadar huylandim ki halıyı attım vücudum alerji dokmustu
Puh aklıma geldi yine

Öyle olmaz böyle olur deyip siz de büyük tuvaletinizi yapın ve sifonu cekmeyin bi süre.Evet iğrenç,evet bi insana yakışmaz ama esinizin anladığı dil bu sanırım.

Oyyyy, kv da ogleydi. Hem sifon cekmiyodu, hem de karanlikda giriyodu tasarruf icin. Banyoyu bile karanlikta yapiyodu. Deliriyodum. Huylu huyundan vaz gecmez, kac kere kavqasini yaptim, hala ayni ...

" Ben doldu bastım doldu bastim" olayına da takildim, için acıdı giden suya. Israf yazık. Hele ki bu seneki gibi ciddi bir kuraklık varken.
Israf derken eşinizin yaptığını da tasdik değil tabii. Gerçekten mide bulandiriciymis.

Yaptığının yanlış olduğunun farkındayım ancak üslubunuz ahlak dışı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…