Benim eşim de normalde cimri diil inan şükür ama aynen Şifonu çekmez küçük wcde ama ben her girdiğimde çekerim dediğin gibi kar diil de ne bu bence sen çek gitsin habire çek onun yerine de çekHerkese iyi akşamlar
Kızlar benim sorunum şu ki eşim sifonu çekmiyor , küçük durumlar için yani. Önceleri unutuyorum diyordu ama anladım ki onu kâr kabul ediyor.
Kaç defa dedim" ben o şekilde tuvalete oturmuyorum , yıkıyorum çamaşır suyu falan döküyorum, yani senin harcayacağından daha fazla su gidiyor. " İşe yaramadı , sonra sifonun başına geçtim doldukça bastım hiç durmadan delirdi tabi tamam bir daha yapmayacağım dedi , bu da işe yaramadı.
Artık ağır konuştum en son "ben senin idrarını görmek zorunda değilim yeter bıktım artık dedim, mikrop yuvası oluyor her yer,günde 3 4 defa klozet temizliyorum çamaşır suyu kokusundan igrendim artık,kişisel temizlik nedir bilmiyor musun sen öğrenemedin mi ? " Tarzı konuştum.
Deliricem valla ya bizim evde tek 1 tane WC var o da klozet ve banyoda.
Sinirlerim hopluyor ben sürekli arkasını mi dolaşacağım bu adamın , ya ani bir misafir gelse görse ? Her şeyi geçtim ben igreniyorum..
Hep tamam diyor iki gün sonra yine aynı ..
Daha etkili bir çözüm önerisi olan var mı ?
Iyi de ayni sey mi?En azından idrarını görüyormuşsunuz başka bir şey de olabilirdi şükredin.Ama eşimin idrarından iğrenmek hiç aklıma gelmedi valla Allah korusun yaşlanınca altını almanız gerekse iğrenecek misiniz bence insanlık hali.
ayy benimkininde oyleydi yaBenim kv kp hepsi aynı eşimde yapar arada bunu oraya kalmaya ne zaman gitsem enfeksiyon kapıyırum sadece şifon basmasalar yine iyi yerler klozet kenarları hep sidik
Hepsi gorgu meselesi bence.Bu biraz tuhaf olmuş eşinizin idrarının üstüne oturmak ne kadar doğru ki hele ki bir de sürekli namaz kılınan bir ev ise?? Daha zor insan evham yapıyor. Gaz çıkarmak anlık koku çok çok cam açılır kötüyse
Sifon çekmeliyse eğer kaldır peçete sıkıştır bastırararksa eğer bastır peçete koy sürekli aksın sorasa sen sifonu kullanmıyorsun artık çözüm bu de baktı ki daha fazla su gidiyor yaparHerkese iyi akşamlar
Kızlar benim sorunum şu ki eşim sifonu çekmiyor , küçük durumlar için yani. Önceleri unutuyorum diyordu ama anladım ki onu kâr kabul ediyor.
Kaç defa dedim" ben o şekilde tuvalete oturmuyorum , yıkıyorum çamaşır suyu falan döküyorum, yani senin harcayacağından daha fazla su gidiyor. " İşe yaramadı , sonra sifonun başına geçtim doldukça bastım hiç durmadan delirdi tabi tamam bir daha yapmayacağım dedi , bu da işe yaramadı.
Artık ağır konuştum en son "ben senin idrarını görmek zorunda değilim yeter bıktım artık dedim, mikrop yuvası oluyor her yer,günde 3 4 defa klozet temizliyorum çamaşır suyu kokusundan igrendim artık,kişisel temizlik nedir bilmiyor musun sen öğrenemedin mi ? " Tarzı konuştum.
Deliricem valla ya bizim evde tek 1 tane WC var o da klozet ve banyoda.
Sinirlerim hopluyor ben sürekli arkasını mi dolaşacağım bu adamın , ya ani bir misafir gelse görse ? Her şeyi geçtim ben igreniyorum..
Hep tamam diyor iki gün sonra yine aynı ..
Daha etkili bir çözüm önerisi olan var mı ?
Ayy bu çok iyi esimin tam hassas noktası vallaSifon çekmeliyse eğer kaldır peçete sıkıştır bastırararksa eğer bastır peçete koy sürekli aksın sorasa sen sifonu kullanmıyorsun artık çözüm bu de baktı ki daha fazla su gidiyor yapar
Ev kira yaptırmaz ki..Sensörlü sifonlar var bu işi cozer
Sifonu çek diye yazıp banyonun heryerine yapistirin :)Ev kira yaptırmaz ki..
Onu yaptım bir tane yazdım tam karşıya koydum kaldır millet görür diyor ama kaldırmam :))Sifonu çek diye yazıp banyonun heryerine yapistirin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?