Bir sifonda kocayalım.

Benim eşim de normalde cimri diil inan şükür ama aynen Şifonu çekmez küçük wcde ama ben her girdiğimde çekerim dediğin gibi kar diil de ne bu bence sen çek gitsin habire çek onun yerine de çek

Bunun kocadan tiksinmekle alakası Yok ki hijyen diye bir şey var ister kocam ister çoçuğum annem babam en yakın dostum olsun bu sevgi ve aşktan bağımsız bir şey rahatsız olmak kadar doğal bir şey yoktur. Ayrıca kokuyordur o ya. Bu nasıl bir tasarrufsa hayret edici :)))

Bu klozet nedir ya? Ne igrenc bisey o pis pis herkes geliyor ayni yere oturuyor, hele avmlerde resmen mikrop hastalik yuvasi.
Ama avrupa icadiya illa alacagiz onu. Kokeni desen bundan 50-100 yil kadar once avrupada evlerde tuvalet yokdu, ve pisliklerini komidin tarzi kasalara yapar birikince atarlardi, klozet iste bunun update halidir. gerci simdide su ile temizlik nedir bilmezler.
Bizdede yeni evlere wc koymama olayi basladi, banyoya bir leş klozet tamam.
Kulturumun gozunu seveyim, alaturka tuvalet ve birde taharet muslugu al sana hujyen, herseyin bir adabi olmali.

Iyi de ayni sey mi?
Eli tutuyor ayagi tutuyor niye simdi boyle bir duruma maruz birakiyor kadini?

bunun birde elini yikamayan versiyonu var...unlu sozluge birgun bakiyordum bu konuyla ilgiliydi midem bulandi yazilanlari okusaniz şok gecirmiştim . bazisi muslugu açarmiş suyu boşa akitirmis yikadi sansinlar diye..daha da kimsenin elini sıkmam

Sifon çekmeliyse eğer kaldır peçete sıkıştır bastırararksa eğer bastır peçete koy sürekli aksın sorasa sen sifonu kullanmıyorsun artık çözüm bu de baktı ki daha fazla su gidiyor yapar

Şanslısınız. Yalnızca küçük durumlarda çekmiyormuş :)
Şaka bir yana erkeklerin büyük çoğunluğunun hijyen problemi var. Sifonu çekse elini yıkamaz. Elini yıkasa wcden çıkarken arkasına bakmaz.
Bence eşinizi bıktırana kadar söyleyin. Her wcden çıkışında sorun hatırlatın.
Bizim evde de aynı problem var. Özellikle yazın o koku çekilmez oluyor.
Aileden gelen birşey olduğunu düşünüyorum. Eşimi annesini geçtim görümcem geldiğinde bile sifonu çekmez. Çocukları da çekmez. Çok ilginçler.

Ben ne zaman wcyi pis bulsam açar ağzımı yumarım gözümü. Çamaşır suyu zaten zararlı öyle durumda da sinirden 2-3 katı kullanıyorum sonra öksür dur.
Dediğim gibi her seferinde koparın yaygarayı. Ta ki öğrenene unutmayana dek

Büyük oğlumun 20 yıl sonraki eşini okudum sanki... Ne yaptıysam bir alışamadı sifon çekmeye... İhtiyacını giderirken yüzü nereye dönüyorsa oraya yazı yaz sifonu çek diye... Benden başkası da yazmış bunu. Giren olacaksa Sç yaz. Sifonu çek in baş harfleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…