Bir sifonda kocayalım.

Yok eğitimini yapmıştık küçükken ama iran olduğu için biraz titiz sanırım ondan olabilir.Patisini yere siliyor ama kumunu kapamak istemiyor.

Üzülmeyin, benimki yorganıma işiyor. Yıkanmaktan rengi soldu zavallı yorganın. Geçen gün girdim yatağa hava soğuktu ve çok yorgundum. Yorganı kafama kadar çektim ve yanağım nemlendi...sonra kokuyu fark ettim. Artık çok geçti. Yanağımda kedi çişi vardı. Bunu neden yapıyor bilmiyorum çıldırmak üzereyim

Konu sahibi, bazı aileler su tasarrufu için işedikten sonra sifonu çekmez ve çocuklarını da buna alıştırır. Komşumuz böyle yapıyordu çok şaşırmıştık. Eşiniz buna alışmış demek ki. Biz nasıl kalkınca hemen sifonu çekiyoruz hiç düşünmeden o da öyle düşünmeden kalkıp gidiyor işte. Yazı asmak hatırlaması için iyi yöntemmiş gerçekten. Bir de unuttuğu zaman sifonu kendisine çektirin, siz çekmeyin.

Ayakta işenir mi ama ya? Hani dışarıda bir tuvalette olsa tiksindiği için ayakta işer tabi. Ama güzelim evindesin, tertemiz tuvalet. Neden etrafı batırıyorsun? Erkek anneleri hep oturarak işemeye alıştırır çocukları. Biz de kardeşimi öyle alıştırdık. Şimdi bu alışkanlıktan nasıl vazgeçer onu bilmiyorum. Bunun eğitimini yıllar önce alması gerekiyordu. Eğitemezsiniz ki artık. Çok iğrenç gerçekten.

Bende de vardı aynı sorun yazı astım. Önce kapağı kapatın sonra sifonu çekin diye. Benim kaynım da vardı evde artık sinir krizi geciriyodum. Sizin sidiginizi gormek istemiyorum artık dedim. Sonra alıştılar.bundan sonra tutacağım evde mutlaka cift wc olacak

İşaret bırakıyor olabilir canım

Eşinize bir sifonun beş kuruş ettiğini söyleyin lütfen. Gerçekten kötü bir durum. Birde alışkanlık olursa başka yerlerdede yapar. Aklıma bir çözüm gelmedi siz bayağı mücadele vermişsiniz

Allah sabir versin size o ogrenmez bosuna yipratmayin kendinizi :/

Okumayaydim eyiydi
Soylenecek herseyi soylemissiniz. Artik bunca rencidenin ustune hala sifon cekmezse cumle ailesinin yaninda anasina soyleyin tuvalet egitimi eksik kalmis kociskomun diye
Yazı yazdım sanki işe yarıyor gibi bu yöntem

Bende yeni evlendiğimde çok çektim özellikle ayakta idrar yapmasından tiksindim. Farketmeden oturmuştum bir kere evi ayağa kaldırdım küstüm konuşmadım yok vazgeçmedi. En son karşıma alıp dedim ki ‘ hayatım evet ben senin karınım evet senin arkanı da toplayacağım ama ben senin idrarını ve ya başka pisliğini görmek zorunda mıyım? Ben senin temizliğini de yaparım arkanı da toplarım karınım ama pisliğini gözüme sokma lütfen’ dedim ve sadece tamam dedi. Ben şok tabi. Bir daha da görmedim böyle bir şey bazen uyku sersemi yapıyor görmezden geliyorum bence sizde deneyin dediğimi.

Ayakta durmadan nasıl yapacak ki
Hayal gücümü zorluyorum olmuyor

Herkes kocasinin çişinden tiksinmis. Grcen burada bir konu vardi herkes kari koca birbirinin yaninda rahat rahat osurabilir diyordu ben karsi ciktim diye bana cephe almislardi. Buradaki kadinlarla o konudakiler ne kadar farkli.
Bu biraz tuhaf olmuş eşinizin idrarının üstüne oturmak ne kadar doğru ki hele ki bir de sürekli namaz kılınan bir ev ise?? Daha zor insan evham yapıyor. Gaz çıkarmak anlık koku çok çok cam açılır kötüyse

Herkes kocasinin çişinden tiksinmis. Grcen burada bir konu vardi herkes kari koca birbirinin yaninda rahat rahat osurabilir diyordu ben karsi ciktim diye bana cephe almislardi. Buradaki kadinlarla o konudakiler ne kadar farkli.
O konuyu bilmiyorum ama ikisi de iğrenç bana kalırsa.
Ama bu wc konusunda iğrenmenin ötesinde hijyen,sağlık gibi şeyler giriyor devreye.
Etrafa sıçraması,ayak basmak,oradan odalara çıkmak,korkunç.
Rezillik..
Her bakımdan ayıp,kişisel temizliğini bilmeyen bir adam.
Yakışık alıyor mu yani yaptığını temizlememek.

O karşı çıkanları bende anlamıyorum, kazalar olabiliyor arada ama diğer türlüsü çok fena ya nasıl yapıyorlar anlamıyorum. Karşısındaki eşi diye her türlü iğrençliği yapmalı mı insan aklım almıyor

Başka konularla karıştırmadan yorum yapsak keşke..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…