Bir sonun başlangıcı bu gün, bu gün 15 Şubat.. :(

canım başın saolsun...
anneciğinin mekanı cennet olsun...
RABBİM sabır versin...
okurken ruhum gitti benden senin yanındaydım sanki senin yanında seninle birlikte ağladım sanki...

Basiniz sag olsun...
Allah sabir versin`mekani cennet.olsun...
Fakat ben boyle bir durumda buraya giripte upuzun siirsel birseyler yazabilirmiydim bilmiyorum...
Tuhaf..

Amiin, Allah razı olsun da,
şiirsel derken?
Saatlerce yazmak istediklerimi düşünmedim, içimden geldiği gibi döktüm yazıya..
1 senedir içimde özlemlerim, yarım kalmışlıklar bunlar.. Zaten dikkat edince şiir yazmadığım ortada.
Benim bunun gibi bir çok yorumum var KK' da özellikle annesini erken yaşta kaybedenler ve anneler gününe annesiz girenler bölümünde.
Annemin hastaneye gidişinden bir kaç gün sonra KK' da konu açmıştım, herkesten aldığım dualar, destekler bana çok iyi gelmişti.
Acımı paylaşıp avutulmak istedim, rahatlamak istedim sadece..

Son düzenleme:
ahh smuwila nickini başka konularda görsem bile gözlerim doluyor. Rabb'ime şükür annem babam sağ sağlim yanımdalar ama düşüncesi bile çıldırmaya yetiyor. Mekanı cennet olsun anneciğinin ruhu şad olsun İnşallah Allah sana da sabır ve dayanma gücü versin.

alıştım artık annesizliğe ama ben buna fena ağladım işte ya kuzum benim hadi gezmeye gidelim mi dedi kurban olurum ben ona yaaaa

smuwila bende aylin arkadaşımız 1 yıl geçtiğini gözden kaçırmışş, aynı gün yazdın sanmış olabilirr.
en iyisini yapmışsın yaşadığın şey ciddi bişee bi nebze rahatladıysan hiç bi sıkıntı yok demektirr

Başın sağolsun arkadaşım,annesizlik çok zor bilirim.Bende annemi kollarımda yitirdim. düşünüyorum bazen beni hayatta karşılıksız seven,beni koruyup kollayan birisi yok artık.Allah sana başka acı yaşatmasın simuwila

Bazen diyorum ne zaman bitecek, ne zaman dinecek?
Sonra dinmesi için bu acıyı hiç yaşamamış olup annemin yanımda olması lazım, gelir mi ki? Kim gidip gelmiş ki o gelsin diyorlar?
Öyleyse hiç dinmeyecek, 1 senedir her şeyimde annem var, biri hık dese benim gözyaşlarım sel, hemen annem sen olsaydın beni teselli ederdin diyorum.

KK' da konu okuyorum anneler hep bayanların yanlarında düğün de, doğum da, üzüntü de, keder de ne bileyim, benim bunları tadamayacağım belli hayattan zevk alarak doyasıya yaşamam da imkansız.

düşünüyorum da ben günde 50 kere annemı arıyorum işyerındeyken ki akşam eve gidince görebiliyorum..
bir gün onun numarasını silmek mi,aradığımda ulaşamamak mı bidaha asla,akşam evde olmayacak olması mı artık hiç...
büyük konuşmıyım ama ben sanırım dayanamam annemin yokluğuna,dayanamazdım,yani düşüncesi bile offfffff

alıştım artık annesizliğe ama ben buna fena ağladım işte ya kuzum benim hadi gezmeye gidelim mi dedi kurban olurum ben ona yaaaa

6 aydır çalışıyorum ve çok fazla zorlanmamıştık.

yarı yıl tatilinde evde olmamdan mıdır bilmem ama 2 gündür beni çok üzüyor,içimi kanatıyor resmen.

o kadar bağlandıki bana,dünden beri acaba bana bir şey mi olacak,kızımın içine mi doğuyor diyorum.

annem beni bırakma nedir ki yaa,sabahın 7sinde gezmeye gitmek istemek...neyseki yarın hafta sonu.

çok sağolun güzel duygularınız için.

Bu cümleleri duyunca çok seviniyorum, şükürler olsun annem, babam sağ..
Benim de çok şükür babam sağ, zaten artık tek dayanağım o bu dünyadaki.
Kardiyolojiye gittik geçen gün kontrolü vardı o kadar çok kortum ki diktim gözlerimi doktorun gözlerine bir şey çıkacak korkusuyla o kadar korkuyorum ki artık, o da olmazsa ne yaparım cümlesini bir daha kullanmak istemiyorum, yapılanlar ortada..
Bazen çok korktuğumdan, başka geldi gibi düşündüğüm de oluyor.
Rabbim; yaşayamazdınız kulum, bak nasıl da yaşıyorsun diyor sanki bana..

Allah babanıza,kardeşlerinize ve size sağlıklı ,uzun bir ömür versin.

Unutulmaz elbet,imkansız ama kendinizi bu kadar hırpalamayın,ailenize sarılın.

o doğumda,düğünde annem olmayacak yazmışsınız ya,kahroldum ben.

inşallah ailenizin diğer fertleri yanınızda olacak o güzel günlerde.

Allah annenizin mekanini cennet etsin,,, sizede sabrin en buyugunu... Anne babami kaybetmedim ama cigerimi evladimi kaybettim... Ilk buyuk acimi onda tattim... Ciger acisi hicbirseye benzemiyormus... 3 yili gecti ama ates dustugu yeri yakiyor...unutulmuyor... Ama geride kalanlar icin dimdik ayakta durmaliyiz ne olursa olsun hayat devam ediyor acisiyla tatlisiyla... Allah kimseye tasiyamayacagi yuk vermesin....

smuwiLa , her annem deyişinde benim yüreğime bıçak saplıyorsun sanki
Annem sağ olmasına rağmen seni öyle iyi anlıyorum ki
Ben anneme aşırı derece de bağlı bir insanım
Onu kaybedeceğimi düşündüğümde bile çok kötü oluyorum
Rüyalarımda hep onu kaybettiğimi görüyorum, korkularım yüzünden...
Rabbim sana sabır, annene en güzel cennet köşelerinden birini versin
Eminim onu bu kadar seven, dua eden birileri olduğu için çok huzurludur
Bol bol dua et anneciğine.

Ozur dilerim ben yeni bir olay sandim ondan biraz yadirgadim.
Acilar unutulmasada biraz olsun hafifliyor yoksa nasil yasardik degil mi
Allah sevdigi kullarini erken alirmis yanina
Oyle dusun.
Tekrar ozur dilerim.

kelimelerin yetersiz kaldığı ama gözlerdeki yaşın herşeyi anlattığı an Allah annenizin mekanını cennet eylesin nur içinde yatsın inşallah...

Offff öyle bir içten yazmışsınız ki sanki ben yaşadım o anları.

Ne diyeceğimi bilemiyorum, anneciğinizin mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın.

Rabbim kimseye evlat ve anne acısı göstermesin, eminim çok zordur.

Bende dayanamam, yaşayamam, bir şey olacak kaygısıyla 2008 yılında anksiyete teşhisi kondu.
Yapamayacağımdan ya da bir şey olursa diye ağlıyordum gece gündüz..
Şuan nasıl dayandığımı benden bilmiyorum işin özü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…