Bir sonun başlangıcı bu gün, bu gün 15 Şubat.. :(

bende ağlayarak okudum yazdıklarını
Allah rahmet eylesin annene mekanı cennet olsun
sana da bol sabır diliyorum canım

Okadar üzüldümki içimde hissettim acıyı hıçrıklara bogarak ağlattınız Allahım annenizin mekanını cenet etsin günahlarını affetsin inşallah acı dinmez hep hatırlatır insana Allahım acınızı hafifletsin sabır versin size inşallah unutulmaz mümkünmü yüzünü ilk gördügünüz melegi unutmak

işyerındeyım,hıçkıra hıçkıra ağlayamıyorum da ama gözyaşlarıma da hakim olamıyorum
ne kadar üzülsem ağlasam da senın ki kadar olmaz tabi
mekanı cennet olsun,Allah size sonsuz sabır versin
bende 6 gundur ayrıyım annemden zaten,boğazım düğümleniyo şu anda

Allahım sabır versin..
Bu gibi durumlarda üzülme demek cok anlamsız bana göre.
Ne diyebilirim bilmiyorum kelimelerin tükendiği yer..
Gözlerim dolu dolu bunları söyleyebilirim ancak..

Dün akşamdan beri moralim çok bozuk...
Bu konu da tam oldu üstüne...
Ağlamaktan alamadım kendimi
Babamı kaybettiğimde durmuştu benim hayatım da.
Şuan ne hissettiğini çook iyi anlıyorum.
Yüreğe öyle bir ateş düşüyor ki alev alev yakıp kavuruyor içini...her zerreni...
Ölüm karşısında elimiz de dilimiz de bağlı.
Rabbim mekanlarını cennet eylesin.
Taksiratlarını affetsin.
Hepimiz birgün buluşacağız..
Ben babamla ve diğer kaybettklerimle..sen de anneciğinle...

Önce üşüdüm üstümü örtsene annem, sonra da anadan ayrı şarkısı..
Radyolar da biliyor sanki acımı..

Allah annenize rahmet, size de sabır versin. Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın.

Allah ailenize sabırlar versin, annenize gani gani rahmet eylesin.
ben de gözyaşlarımı tutamadım.

En tuhafı da çaresi olmayan bir acı, tarif etmeye kalksan edemezsin, unutmak ki hiç mümkün değil..
Bundan sonrası böye eksik yaşam..
İnsan bu tarifsiz ve çaresi olmayan acıyla yaşamaya alışıyor sadece..

annenı mutlu etmek ıstıyorsa kardesınle cok mutlu olun kı..
od cok mutlu olsun...
annene yasin oku akşamları için cok rahatlıycak bak emınım...

telefonundan numarasını silememek,bu çok içime dokundu yha(((.sevdiğimiz birini gidince ancak ozaman anlıyor bu hayatta her şey bomboş,her şey yalan

İnsanın eşya kadar hükmü yok; 40 yıl önce aldığı bebek battaniyesi bile duruyor ama insan dayanmıyor işte...

bugün sabah ağlamaklı çıktım evden,bütün günüm berbat geçti.

küçük kuzum ben çıkmadan uyandı ve 'annem gitmeeee,annecimm beni bırakma,hadi gezmeye gidelim işe gitmee' diye çığlıklar attı.

hiç böyle yapmazdı,bütün gün kendime gelemedim,daha 2 yaşında,ben olmazsam ne olur onun hali diyerek dolandım bütün gün.

şimdi yazınızı görünce gözyaşlarımı tutamadım.

Allah hiçbir yavruyu annesiz koymasın.

Allah size sabır versin,annenizin mekanı cennet olsun inşallah.

biz annesi-babası hayatta olan insanlar, sevdiklerini henüz kaybetmemiş olanlar idrak zayıflığı yaşıyoruz. onları elimizin tersiyle itiyoruz, kıymet bilmiyoruz. ama sizin yazdıklarınızda bana ders olsu onları kaybedeceğimi düşünmüyorum hiç. sinirlendiğim zamanlarda bunu düşünüp daha sakin ve saygılı olacağım. Allah başımızdan eksik etmesin. onlar yanımda olamsaydı tamda şu anımda bu kadar güçlü duramazdım. boşanamazdım, bana destekleri olmasaydı maddi manevi yapayalnız kalır yaşayamazdım. Allah onlardan razı oslun.

Birgün gideceklerine inanmak ne zor..
Gerçek olduğunda kabullenmek de öyle..
Ama kendini üzme diyemeyeceğim,bu bir yas,ne zaman çıkar gider bilinmez,
sonuna kadar sıkıntını yaşa,bir gün gelip hayata dönecek ve öbür hayatta annenle buluşacaksın buna inan lütfen..

Basiniz sag olsun...
Allah sabir versin`mekani cennet.olsun...
Fakat ben boyle bir durumda buraya giripte upuzun siirsel birseyler yazabilirmiydim bilmiyorum...
Tuhaf..

Annenizin mekanı cennet olsun . Allah size ve tüm sevdiklerine sabır versin . Bu fani dünya böyle işte bugün varız yarın yok hangimizin ne zaman gideceği belli değil. Alnımıza ne yazıldıysa o Bunu paylaşman öyle guzel olduki ken di duzenimize alışalı anneme en son ne zaman onu çok sevdiğimi soyledığımı unutmuşum belki çok uzun yıllardır. Şimdi onu arayıp bunu soyleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…