Bir sonun başlangıcı bu gün, bu gün 15 Şubat.. :(

Annemi herkesten koruyan ve sürekli ona bir şey olacak korkusuyla yaşayan ben, yazdıklarınla ağlıyorum
Çok başın sağ olsun, mekanı cennet olsun annenin.

mahvoldum okurken devamını getiremedim...
mekanı cennet olsun.
RAbbim sizede güç versin inşallah

okurken ağladım

zordur ama yine de allah sabır versin canım.

mekanı cennet olsun inşallah

Son düzenleme:
nur içinde yatsın inşallah.dayanmak çok zor fark edebiliyorum bunu,ama Allah öyle istemiş yapacak bişey yok.hem Allah çok sevdiği kullarını yanına erken alırmış.üzülme demeyeceğim çünkü zaten tutamazsın bu dediğimi,içinden geldiği zaman ağla ve bol bol dua gönder.Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşallah.
yalnız şuan boğazım çok pis düğümlendi ya nasıl geçer bu yutkunamıyorm.

anne acısını yaşamış biri olarak yazıyorum sana o acı öyle büyük öyle içini kavuran bir acı ki ben dayanamam bundan sonra yaşayamam diyordum yaşıyorum ama hep bir yanım eksik.hatta iki yanım babam da yokBen de aaynı senin gibi ambulans sesi duyunca annem aklıma geliyor içim kıyılıyor.Çok zor canım çok zor.Ben annemi kızım doğduktan 4 ay sonra kaybettim kızımı öyle severdiki adeta doyamazdı.ben derdim sana anneanneciğim diyecek.annem derdi ben o günleri görmem.hissediyormuş canım annem.Anne kız görünce senin gibi çok kötü oluyorum.Anneme gidicem kalacam deyince bir arkadaşım içimdeki kıvımcım tarif edilemez.
Allah sana sabır versin.Annesini kaybetmiş tüm insanlara.Hayat devam ediyor mecburen yaşamak zorundayız.Allah böyle taktir etti.Büyük bir sınav.inşaallah öbür dünyada görürüz onları.
Anneciğinin mekanı cennet olsun.

canım benim yazdıklarını okuyunca oturdum ağladım inan bana, bende anneme bir şey olacak diye çok korkuyorum onu her şeyden korumaya çalışyıorum sanki bu dünyaya onu korumaya gelen melek gibi hissediyorum kendimi. Ölmekten korkmuyorum ama annemin allah korusun öyle bir şey olursa işte olmasını istemiyorum söyleyemiyorum bile ona gelecek en ufak zarardan bile korkuyorum. Seni çok iyi anlıyorum sen çevrendekilere bakma canım benim. Onu unutamazsın evlat yüreği bu canından bir parça gitmiş bunu nasıl başarasın ki? Sen her an onu düşüneceksin canım bundan kaçamazsın, ama sadece gönlünü hoş tutmaya çalış. Hayat devam ediyor pek hayata benzemesede. O kurtuldu böyle kötü bir dünyadan ve sırayla hepimiz kurtulacağız.

Allahım sabır varsin size.
Geçer mi bu acı diyorum ama bakıyorum insanlar bir şekilde yaşıyor ama işte böyle yüreği yanarak.
Annesiz evlat kanadı kırık kuş gibi , hiiç uçamaz, ağız dolusu gülemez, sevinçleri buruk kalır.
Allahım hepsine rahmet etsin, yaşayanlara uzun ömür versin.

anneee anneee diye ağladım.
annelerimizn kıymetini hatırlattığın için teşekkürler.
Allah sana sabırlar versin

Babamı kaybettikten sonra ölüme bakışım değişti benim de..
Allah rahmet eylesin. Ben babam için çok üzülmüştüm. Annemi düşünemiyorum.
Babamdan sonra anneciğim de giderse diye aklım çıkıyor..
Allah rahmet eylesin..
O acı büyük insan diğer dertleri için üzüldüklerine ne aptalmışım diyor..

mekanı cennet olsun annenizin Allah rahmet eylesin.hıçkırıklarla okudum yazını.annelerimiz nekadar kıymetli.bigün nasıl dayanıcaz onların acılarına bilmiyorum

aglattin beni .. 6 yil oldu anneme beyin kanamasindan kaybedeli.. ben evde yokdum o an, babam dediki 5 dk içinde evin onu ambulans dolmu$ kuçuk buyuk hepsinden gelmi$ler .. ben de aglarim ambulans sesine, ni$anliydim daha
en çok istedigi murvetimi gormekdi , sen çali$irsin ben çocuguna bakarim derdi hep .. bi kizim oldu adi annemin adi ama anneanne ne demek bilmiyor .. anlatamadim , ölüm ne drse verecek cevabim yok bende anlatmadim içimde ya$adim anasizligi , çocuklarima sarildim ..
annemin ya$itmari hala kiz gibi geziyor , hatat 90 dan fazla ya$iyor insanlar,80 ya$inda birinin vefat ettigni duyunca içimden uzulmek gelmiyor bile benim annem bunun anca yarisini ya$adi çunku, ya$ayacagini ya$ami$ herkesin gidecegi yer orasi sonuçta diye du$unuyorum saçma belki ama bence boyle..
acin geçmez , derdinin dermani yok annesizligin çaresi hiç yook .. ama bigun anne olursan yavrunu kucagina alinca hayat anlam kaznair belki $imdiye gore ..
ba$in saolsun, Allah rahmet eylesin annecigine ..

Canim benim ne yaptin sen?
Bogazima bir yumru oturdu
gozlerimden suzulenlere hakim olamiyorum (((((

Allahim annenin mekanini cennet eylesin
sizlere de dayanma gucu versin (

yazını okumaya başladığımdan beri içim sızlıyor tutamıyorum kendimi ağlamaktan Allah sizlere uzun ömür versin anneciğinin mekanı cennet olsun günahları affolsun inşallah annen için ayakta durmak zorundasın canım

ahhhh smuwiLa boğazım kör düğüm

anne adayı olarak bir elim karnıma oğluma gitti yazını okurken

bir elim telefona anneme...sesini duyduğum an gözyaşlarıma engel olamadım...

babaannemi kaybedeli 8 yıl oldu...babam o günden beri ağız dolusu gülemiyor...sevinçleri hep yarım

yaşı kaç olursa olsun insan annesi hayattayken hep çocuk...kaybedince büyüyor hayatla yüzleşiyor sanırım

anneciğine ne mutlu ki senin gibi evladı var sana da ne mutlu ki güzelliklerle anacağın bir anneciğin olmuş

mekanı cennet olsun nurlarda uyusun..

mekanı cennet olsun . Allah sizlere sabır versin. çok çok üzüldüm.

Canım gercekten cok üzüldüm ne dıyeceymı bılmıyorum ama senı cok ıyı anlıyorum bende ıkı tane amcamı kayıp etdım,tabıkı anne gıbı degıl ama amcalarım benım ıcın cok degerlıydı ıkısının arasında 9 ay vardı buda benım ıcın cok acı gelmıstı.Allah rahmet eylesın mekanı cennet olur ınsallah

ölüm konustuğunda tüm kelimelerimiz kifayetsiz kalıyor susuyoruz, ne denizde acın diner de denirde yüreğin ferahlar bilemedim canım, Rabbim sabrını artırsın anneciğinin mekanı cenneti ala olsun, genc yasta Rabb e ugurlamıssın, Rabbimde rahmetiyşe sarsın sarmalasın cennette kavustursun sizleri insallah...

Canımm ağlattın beni yaa. Boğazım düğümlendi resmen :2::2:
Allah'ım sizlere sabır versin.
Allah mekanını cennet eylesin taksiratını affetsin Yüce Mevlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…