Bir sonun başlangıcı bu gün, bu gün 15 Şubat.. :(

Ah be arkadaşım çok zor anlattıkların cok zor bunlara katlanmak içim yandı okurken.
Ölüm acısı çok başka hele hele anne acısı...
Sizi çok anlıyorum hayatında çok ölüm acısı tatmış biri olarak.
Bizler sizlere ve annelerinize dua edelim Allah cennette hasretınızı dındırsın.
Annelerını kaybeden arkadaslar sizler de bizlere dua edin annelerimizin kıymetını bılelım

Çok içten yazmışsın arkadaşım..
Her kelimen, kalbini delmiş de geçmiş..
Ağlayarak okudum..
Allah'ım mekanını cennet eylesin, kalanlarına hayırlı ömürler nasip etsin..

diyecek sözün bulunmadığı anlardan biri
Allah annenin mekanını cennet eylesin

Canım seni en iyi anlayanlardan biri de benim.. bir ay sonra benim de annemi kaybettiğim 1 yıl olacak.. Rabbim sizler ömür versin,mekanları cennet olsun.

Annesizlik çok zor,çok acı.. Nasıl yaşanır bu şekilde bilemiyorum bende..

Bundan sonra butun yaşadıklarım yarım kalacak benımde,onsuz mutluluğun da tadı yok mutsuzluğun da.. herşey eksik..

okurken bir yumru saplandı boğazıma ve hala da ağlıyorumm.
allah mekanını cennet eylesin dua edicem annene.

Canım çok duygulandırdın bizi, rahmetli anneciğin huzur içinde uyusun..
Bu gece babama dua gönderirken, annene de gönderdim tanımasam da...
Onlar şimdi bir yıldız ışıltısında...
Sevgimle..

Son düzenleyen: Moderatör:
ne denir ki...içim acıdı okurken inanın zaten hayatta en korktuğum şey bu, bi kez daha yüzleştim bu korkumla... ALLAH sabırlar versin, rahmet eylesin inşallah mekanı cennet olur.. dua edicem inşallah..

Allah sevenlerine sabir versin! Mekanini cennet eylesin!
Hayatta herseyin yeri dolabilir, ama anne gibi yar olmaz derler. Annemiz babamiz 1 tane, baska yok.. Allah degerlerini unutturmasin bize!

Annem gideli 84 GÜN oldu,yazdıklarını okurken boğazım düğümlendi,içim sıkıldı,kalbim sıkıştı.
Acını öyle iyi anlıyorum ki,
ne büyük boşluktur..

Yetişkin bir kadınım desen de,annen varsa hep kız çocuğusundur..
Annem gidince kadın oldum ben,
Annemin yaşlandığını hiç görmeyeceğim...
O torunlarıyla hiç tanışamayacak..
Benim yüzümdeki kırışıklıkları hiç görmeyecek...
Peki bu kazık kadar kadına kim ''annesinin kuzusu'' diyecek...

Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın..
Hele bu kadar erken,bu kadar yarım...

Annelerimizin mekanı cennet olsun...
Allah sana,bana,annesini sevdiklerini kaybeden herkese sabır versin....

Rabbim sabırlar versin,dayanma gücü versin bizim söyleyebileceklerimiz sadece dilde kolay sözlerden ibarettir ancak çeken bilir ne çektiğini..Mekanı cennet olsun...

Ah be canım bitirdin beni kolay kolay ağlamam ama şuan hıçkırarak ağlıyorum Rabbim sana güç versin basın sağ olsun

Amin,
Aynı düşünceleri paylaşıyoruz, bu yüzden anne bile olmak istemiyorum, erkek arkadaşım sözlenelim istiyor ben neye yarar ki annem göremedikten sonra diyorum?
Annem giderken benden de çok şey gitti..
1 sene oldu hala kendime gelemedim, yaşıyorum ama neden?
İşe git, eve gel, yemek ye, yat, kalk hep aynı, nasıl desem yaptıklarımın hiç bir amacı, anlamı yok mecburum ondan yapıyorum yoksa bir zevk almıyorum..
Sanki programlanmış bir robotum koşulsuz istekleri yerine getiriyorum sadece..

O eksikliğimi yoldan geçen herkes biliyor sanki, annemle beraber benim için her şey anlamını yitirdi, yaşamamanın tek sebebi geriye kalanlar (babam ve kardeşlerim) ama yine de iyiki yaşıyorum diyemiyorum.. Bu acı öyle ir acı işte..

anne olmak istemiyorum deme ba$ka avuntu bulamazsin ki
hayat oyle yada boyle devam ediyor
ben ni$anliydim evlendimde anne de oldum
kiz karde$in varmi$ destek olurusnuz birbirinize,kurarsin yuvani
benim kizimin adi ayse yani annemin adi .. hayat acimasiz, zalim
sen dik durmak için çaba sarfetmezsen gozuyun ya$ina bakmazz alt eder seni bu zalim hayat ..
hamileyken gece dondukçe belin agrir son aylarda,ben o agrilari hisseedikçe aglardim , agridan deil , annemde bende boyle agri çekmi$tir diye aglardim
ne hamileyken ne lohusayken bi tas çorba yapanim olmadi ,kizim bakici da buyumesin diye çali$mayi birakdim
daha neler neler saymkal bitmez
ama hayat devam ediyor , ve $u an çocuklarim ya$ama sebebim , sevincim herseyim ...

Son düzenleme:

24 yaşındayım canım, o kadar da küçük sayılmam. Ölüm hayatın gerçeği biliyoruz bir gün öleceğiz, Allah gecinden versin deriz hep, babam 56 yaşında anne ve babasını kaybetti, çok üzüldü ama hasta olduklarından kurtuldular diye avuttu kendini. Biz daha hayatımızın baharında, daha çooook görecek günlerimiz vardı. Hayallerim vardı, ben kime koşayım şimdi? Kim anlar ki beni annem gibi?
Bunun cevabı yetiyor zaten insana, bazen üzülüyorum babamla işle alakalı bir takım problemler oluyor, bakıyorum babam daha çok beni haksız görüyor, kesinlikle haklı olamıyorum gözünde bu çaresizlik, her şeyi yutup unutmuş gibi davranmak yetiyor zaten bana, girip tuvalete gizli gizli ağlıyorum..

Annem olsa böyle olmazdı, o şimdi arkamda olurdu bir anlatsam gözleri sinirden çakmak çakmak olurdu diyorum.
Tek yapabildiğim ağlamak maalesef..
Anne gidince geride de bir şey kalmıyormuş gerçekten..
Hala keşke her şey bir kabus olsa diyorum..

Annem çok acılar çekti, annem çok şeyler yaşadı, biz acaba kıymetini bilebildik mi? İçim bir değil bin tane soruyla dolu..
Ben öylesine yaşıyorum canım benim, cidden keyfi yaptığım hiç bir şey yok benim..

anne gidince baba yarim olurmu$ derler mi$..
bende bilmiyordum sonradan ogrendim ..
ben bide uvey anney le ugra$iyorum .. neresinden tutsan elinden kaliyo benim yorumlarda ..

sana bi anne oalrak yaziyorum canim evlat olarak deil $imdi
bi anne nin istedigi tek sey evladinin mutlu huzurlu saglikli olmasidir , eminim senin annen de boyle du$unuyordu..
farzet ki o seni goruyor , boyle guçsuz olmani istermiydi
o seni daha ba$i dik , daha ayaklari yere basan bi kiz oalrak yeti$tirmedimi ?
boyle pes ettigini gorse sana kizmazmi, gonul koymazmi ..
ben $u an çocuklarimin mutlu olmasindan ba$ka hiç bi$ey istemiyorum, bide anasiz babasiz kalmasinlar istiyorum tabi o ayri konu ..
anne ne dualar et ,hayirlar da bulun, onalr içinde yapabilecegimiz $eyler SINIRLI ..
bide kendine iyi bak , sen iyi olki anneyin gozu arkada kalmasin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…