Bir soru?

Herkesin yaşamı kendinde şekil alır. Bunu siz düzenleyeceksiniz.
Eşinizle aranızı bozmayacak bir çare bulmalısınız..

''Evde oturacağına burada otursun'' diyenlere çok sinirleniyorum. O kişi nasıl evinin hanımıysa sizde evinizin hanımısınız.
Gelenleriniz gidenleriniz oluyor. Belli bir düzeniniz oluyor.
Buna tahakkum kurmaya çalışmaları anlamsız.

İlk gelinsiniz sanırım. Genelde ilk gelinlerde bu sorunlar yaşanıyor.

Yok cnm 2 yim ama bu zamana kadar esim yanlarında cok durup ilgilenmiş ondan herhalde ilki başka sehirde onada ilk zamanlar aramio sormuo demiş kaynim hergün aynı saatte arar 2dk geç arasa bişeymi oldu die kaynvalidem arar eltim takmamış haftada ayda bir aramış o da söylene söylene bıkmış herhalde esime bunu söylüyorum kötü olmayalım gitsek nolcak diyodu ilk zamanlar bende sınır oluyorum senin de kendine gore işlerin olduğunu bir birey olduğunu kabul etmiyor çalışmıosa gelsin otursun benle Dio hoş çalışsam da akşamları bırakmaz da

eşin bir ananın kuzusuysa
sen neymişsin acaba??

sanki küçük çocukları evcilik oynamaya göndermişler, ayyy saat kaç oldu nerde kaldı bunlar ..ayyyy birileri bunları şekerle falan kandırmasın sakın bey :27::27::27:
işin zor gibi geldı bana cnm..

Aynen ona gicikligi oluyorum kendi aileme gitsem hergün onlara gitmesem hadi Dicem haklı ama istee

ben olsma takmam bildiğimden şaşmam

ne yapıcam ortak paylaşımım sadece kocamdan ibaret olan bır kadınla sabahtan akşama kadar oturup

afakanlar basıyor benı 2 dk otursak...

konuşacak birşey olmuyor insan geriliyor

havalarda pek ısındı pek soğudu muhabbetı yapmaktan ınsan usanıyor

ben gıtmem banane kıme şikayet ederse etsın çocuk muyum kulağımdan tutup zorla mı götürecekler

kocalarda alınıyorsa alınsın onlar alınmayacak dıye yeter bu fedakarlıkların sonu gelmıyor

eşin bir ananın kuzusuysa
sen neymişsin acaba??

sanki küçük çocukları evcilik oynamaya göndermişler, ayyy saat kaç oldu nerde kaldı bunlar ..ayyyy birileri bunları şekerle falan kandırmasın sakın bey :27::27::27:
işin zor gibi geldı bana cnm..

Aynen ona gicikligi oluyorum kendi aileme gitsem hergün onlara gitmesem hadi Dicem haklı ama istee nie hiç kendi gonlumuzegore hareket edemiyoruz aman o küsecek. Bu darılacak su bişey dicek pehh

Valla bı ara o kadar bunaltmistiki tavır yapıyordu konuşmadı esimle o da o zaman beraber otursaydık dedi oyle demiyorum ama hergün bı gelip yoklamak zormu diyodu 10 dk mesafemiz var ya yakın die herhalde

kocası, başka çocukları yokmu. niye bu kadar sini gelip gitmenize takmış????

kocası, başka çocukları yokmu. niye bu kadar sini gelip gitmenize takmış????

Eşi var bı oğlu daha var o başka il de ama her aksam aynı saatte arar muhakkak aynı sehirdeyiz belkide ondan bilmiyorum ki eşi ilgisiz bı adam belki depondan sario bize. Sürekli

ben olsma takmam bildiğimden şaşmam

ne yapıcam ortak paylaşımım sadece kocamdan ibaret olan bır kadınla sabahtan akşama kadar oturup

afakanlar basıyor benı 2 dk otursak...

konuşacak birşey olmuyor insan geriliyor

havalarda pek ısındı pek soğudu muhabbetı yapmaktan ınsan usanıyor

ben gıtmem banane kıme şikayet ederse etsın çocuk muyum kulağımdan tutup zorla mı götürecekler

kocalarda alınıyorsa alınsın onlar alınmayacak dıye yeter bu fedakarlıkların sonu gelmıyor

Kesinlikle haklisin

aynı şekilde fedakarlıkların sonu gelmiyo biz bin fedakarlık göstersekte birini göremiyoz malesef...
benim kayınbabamda bi tuhaf, bana da geçen gün telefonda diyo ki buraya gel burda kal annenlere gitme, tamam oraya da gelecem kalacam ama kimse kusura bakmasın ben yılda sadece bir kere gidiyorum onu da annemleri görmeden senin dizinin dibinde mi geçireyim.. valla baba yola çıktıktan sonra ilk annemlere giderim senin yanına sonra gelirim dedim başiladı kahır etmeye valla yapacak bişey yok çok istiyosan oğlunu gör beni görüp ne yapacan turşumumu kuracan :27: :27:

Son düzenleme:
evladının mutlu olmasını isteyen anne bu şekilde davranmaz...
bu ne bencillik yaaa, hani siz ayda yılda bir gitsenız kadın haklı derım ama.
insan düşünür biraz yaaa..hayat onun etrafında dönmüyor.

Aynen ona gicikligi oluyorum kendi aileme gitsem hergün onlara gitmesem hadi Dicem haklı ama istee nie hiç kendi gonlumuzegore hareket edemiyoruz aman o küsecek. Bu darılacak su bişey dicek pehh

elinden geldiğince uzak dur cnm
haftada bır gitmeye alıstır
ilk zamanlar belkı zor alısır ama
sonra alısır

bu arada senın huzurun çok önemli, senın huzurun kaçarsa
kocanın da kacar
anlatabılıyormuyum cnm

elinden geldiğince uzak dur cnm
haftada bır gitmeye alıstır
ilk zamanlar belkı zor alısır ama
sonra alısır

bu arada senın huzurun çok önemli, senın huzurun kaçarsa
kocanın da kacar
anlatabılıyormuyum cnm

İlk zamanlar o kadar ağladım o kadar bunaldım ki birbirimizi yiprattik esimde o zamanlar kırmak bişey demek istemedi bende o üzülmesin die hareket ettim artık sadece üzülüyorum ne yapacagını şaşırıyor die bı iki laf edecek oluyorum bakıyorum bu zamana kadar yiprattim kendimi ne değişti diyip susuyorum

Yani haftada 2-3 kez ziyaret etmeniz normal sartlarda yeterli.
Insanlari anlamak bazen gercekten imkansiz oluyor.
Cok muhabbet ayrilik getirir derler.
Böyle her an dibdibe olununca elbette ki sorunlar cikar cünkü zamanla konusulacak konu, aradaki mesafe azalir, buda cesitli sorunlari beraberinde getirir.
Gelinler her bos zamaninda, evinde oturmayip kayinvalide ile oturacak olsa ayri ev tutulup, dösenmezdi.
Esinizle konusun, öyle her önüne gelene sizi sikayet etmesin, hic hos degil, yakistiramiyorum ben bu tür davranislari koca koca insanlara.
Varsa bir problem, sahsin kendisine söylenir. Ne o öyle önüne gelene sikayetlenmek.

Son düzenleme:
aynı şekilde fedakarlıkların sonu gelmiyo biz bin fedakarlık göstersekte birini göremiyoz malesef...
benim kayınbabamda bi tuhaf, bana da geçen gün telefonda diyo ki buraya gel burda kal annenlere gitme, tamam oraya da gelecem kalacam ama kimse kusura bakmasın ben yılda sadece bir kere gidiyorum onu da annemleri görmeden senin dizinin dibinde mi geçireyim.. valla baba yola çıktıktan sonra ilk annemlere giderim senin yanına sonra gelirim dedim başiladı kahır etmeye valla yapacak bişey yok çok istiyosan oğlunu gör beni görüp ne yapacan turşumumu kuracan :27: :27:

Alemsin Supersin ;)))

İlk zamanlar o kadar ağladım o kadar bunaldım ki birbirimizi yiprattik esimde o zamanlar kırmak bişey demek istemedi bende o üzülmesin die hareket ettim artık sadece üzülüyorum ne yapacagını şaşırıyor die bı iki laf edecek oluyorum bakıyorum bu zamana kadar yiprattim kendimi ne değişti diyip susuyorum

cnm nıye üzülen sen oluyorsun ki??
o zaman sende kendıne her gün bir iş çıkar
eşin derse nıye gıtmıyorsun dıye

benımde bır evım var, işim gücüm var
napım işlerimi yarım mı bırakayım falan de
cnm ne yap et alıştır kocanı bu duruma
inan ki zaman varya
gerçekten ınsana herseyı kabul ettırıyor..

evladının mutlu olmasını isteyen anne bu şekilde davranmaz...
bu ne bencillik yaaa, hani siz ayda yılda bir gitsenız kadın haklı derım ama.
insan düşünür biraz yaaa..hayat onun etrafında dönmüyor.

Mümkün mü aynı sehirde ayda bir hiç görmüyor da arkadasinın gelini ay da bir gelir aynı sehirde o calisio ya göze batmıyor ben haftada bir gitsem kıyamet kopuoooo

cnm nıye üzülen sen oluyorsun ki??
o zaman sende kendıne her gün bir iş çıkar
eşin derse nıye gıtmıyorsun dıye

benımde bır evım var, işim gücüm var
napım işlerimi yarım mı bırakayım falan de
cnm ne yap et alıştır kocanı bu duruma
inan ki zaman varya
gerçekten ınsana herseyı kabul ettırıyor..

Cok haklisin bosvermislik de yapmak istemiyorum zamanla aynı olur hersey die

Back
X